ARAMIA2008: '08 Honda Civic 5D Sport 1.4, Orange Tangerine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • In Timisoara sunt 3 Orange Tangerine, pana acum. Dintre care una are senzori de parcare fata/spate
    Honda Civic 5D 1.8 i-VTEC 6 M/T 2008 Sport, Orange Tangerine, Yokohama Advan Neova AD08
    This message was printed on recycled bytes.

    Comment


    • LiviuIron eu nu am cum sa vin la nationala chiar daca vreau ft mult. Am ft multa treaba! Te sustin dupa forum cat pot! Cred ca le-am schimbat impresia cardinalilor si hondarilor despre masinuta noastra ramane sa le arati tu ce poate practic!
      http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

      Comment


      • Originally posted by liviuiron View Post
        Toma : intr-adevar nici eu nu am avut si nici nu am nici una dintre problemele celorlalti, din fericire, chiar daca am in jur de 25 mii km, masina continua sa se tina foarte bine, motorul s-a lasat complet si imi raspunde perfect la orice comanda, parca ne-am "contopit" cumva sau cel putin asa simt eu .
        cat despre consumul de 5.5 - 5.6 a lui lupo, s-ar putea sa aiba o problema cu computerul de bord care indica consumul, pentru ca indiferent cu ce viteza si cum mergi nu cred sa scada sub 6 l , nu uitati ca e benzinara honduta , are motoras mic si e destul de grea.
        mai intreb o data : nu vine nici unul dintre voi la nationala sa ma sustina ?

        Salut ! Eu am spus ca vin daca nu am alta deplasare atunci. Oricum e destul de departe de mine la Albac. Mai vb. pana atunci. Daca asta iarna ma plangeam de consum , ( nu mi-a scazut sub 9.2 in oras si 7.1 in afara) , acum sunf mai mult decat multumit. Repet , consumul meu la la drum intins in aceasta mini-vacanta , la intoarcere , a fost de 5.8 cu AC pornit. Nu am bruscat masina , nu am fortat-o decat o data , am mers intins , relativ constant , foarte mult cu a 6-a . De marti am condus numai in oras , m-am uitat din nou azi la CB iar consumul meu este de 6.1. Mai am inca benzina din week-end pentru 54 de km pana la prima pompa. Nici nu vreau sa caut calul de dar la dinti
        '06 HONDA CIVIC 1.4 DSI SPORT BLACK PEARL

        Comment


        • Ma bucur ca titulatura mea de "muschetari" a prins in randurile (destul de reduse) posesorilor de 1.4 si incercand sa respect motto-ul muschetarilor "toti pentru unul si unul pentru toti" o sa ma stradui sa ajung si eu la intalnirea nationala, dar nu promit nimic. Mai sigur o sa stiu odata cu apropierea weekendului cu pricina... n-ai ce face serviciul isi spune cuvantul.
          Revenind la subiect, pot spune ca nici eu nu am avut probleme din cele mentionate pe forum, cu exceptia unui mic greieras in bord, care pe cat de neasteptat si-a facut aparitia, pe atat de subit m-a parasit dupa vreo 2-3 luni de convietuire. Cel mai probabil s-au tocit plasticurile ce se frecau si acum sunt pe "silent mode".
          Bafta tuturor si sa ne auzim cu bine!
          Honda Civic 5D, 2007, 1.4 iDSI, Sport
          http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/johannbis/

          Comment


          • Voi aveti consum de taximetristi Foarte tare.
            '09 Honda Civic 5D Sport 1.8 MT - Crystal Black Pearl

            Comment


            • Asa cum am promis am reusit sa prind cela 4 honda ale familiei in curte. Mai erau vreo 3 masini asa ca nu am putut sa le pun una langa alta. Au venit ulterior.
              http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

              Comment


              • Muschetarii ati vazut pe youtube filmuletul asta. Eu cred ca scoate 0-80 si mai repede dar e ok si asa. Mie unu nu-mi trebuie mai putine secunde.
                YouTube - honda civic 1.4i-dsi
                http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

                Comment


                • Am facut un test de consum la viteza mare. Am mers constant 150-160 computer de bord resetat la intrarea pe autostrada Bucuresti Pitesti. Am plecat la 12.30 am ajuns la 1.20 in Pitesti in centru unde aveam nevoie. Consum in 120 km 8.0. La viteza asta e ft bine. La venirea spre Bucuresti am mers constant 130 - 140. Am plecat la 22 30 din pitesti am ajuns la 23:40 in drumul Taberei.
                  Am facut un test de consum la turatii mari. Am schimbat 1,2,3 numai la maxim 6500 RPM. Am ajuns la 175. Am facut cam 20 km cu 170. Consum 12. Concluzii Honda civic 1.4. consuma cu un litru mai mult la viteza constanta de 150-160 (nu sub) decat la viteza de 130 -140. In turatii mari nu consuma ft mult. 1.8 ar trebui sa ia in conditiile astea mult mai mult. A facut cineva test de genul.

                  Johannnbis intr-adevar a venit cu ideea cu muschetarii asa ca sa-si pastreze drepturile de autor. Eu doar am insistat pana ce a devenit cunoscuta.
                  http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

                  Comment


                  • in sfarsit ....
                    http://hondafan.etp.ro/gallery/v/caramalau/
                    Nimic nu este ceea ce pare a fii !

                    Comment


                    • Originally posted by oprescutoma View Post
                      Muschetarii ati vazut pe youtube filmuletul asta. Eu cred ca scoate 0-80 si mai repede dar e ok si asa. Mie unu nu-mi trebuie mai putine secunde.
                      YouTube - honda civic 1.4i-dsi
                      Putine filmulete cu 1.4DSI modelul nou , nu ? Da' pe ala cu Type R care i-a dat pana la 258 km/h l-ati vazut ? Cam asa se merge cu Honda !!! O sa fac si eu un test poate in week-end-ul asta daca e uscat asfaltul sa vad timpul de la 0-100 si de la 0-80.
                      '06 HONDA CIVIC 1.4 DSI SPORT BLACK PEARL

                      Comment


                      • Salut muschetari cardinali si ceilalti hondari! Ce-ati facut MAI Intai? Eu am taiat tara in doua cu Rubina.
                        Ruta
                        Pitesti - Sibiu - Sighisoara - Cluj si inapoi. Am facut plinul cand am plecat din Pitesti 140 Ron. mai aveam ceva benzina vreo (3 4 liniute) Cand m-am intors mai aveam autonomie de 80 KM. Total km parcursi cu acest plin 750 + (80 ramasi) = 830 km cu 50 l consum 6,0real pe computer 5.9. 4 persoane in masina bagaje aer pe minim 90% din drum.
                        Cu ce sa incep?! Cu laudele sau cu nemultumirile. Pentru ca vad ca sunt considerat si aici si pe alte forumuri un copil care nu gaseste decat laude pentru masina desi altii o critica hai sa incep cu nemultumiri.
                        Am vazut limitele puterii pe dealurile Clujului. Au ardelenii la intrare si la iesire niste dealuri panta destul de mare ce se prelungesc de zici ca nu se mai termina. Eu cu 4 persoane in masina si nevrand sa turez prea tare am simtit lipsa celor 57 de cai in minus am redus sa urc cu a 3 a cel mai mult. Niciodata cu a 2 a. Chair si asa am urcat cu vreo 80 la ora. Dar asta nu insemana ca masina e submotorizata. E ok. Alte nemultumiri. A plouat ft putin si cam atat.
                        Inainte de drum am fost la Brasov si i-am facut revizia Prima la 15 000. Am schimbat uleiul Mobil 1 Synt S 5 w 40 era cam la acelasi nivel cand am luat-o. Au intrat in jur de 4 litri chiar mai putin in nici un caz 4,5 cat au zis alti muschetari. Am verificat-o pe dedesubt. Am facut si poze. I-a suflat filtrele si i-a incarcat instalatia cu freon. Bineinteles totul gratis asa cum a promis domnul director.
                        pe drum spre Brasov nu stiu ce a avut cu mine tot drumul un golf 5 ca a venit tare din spate si l-am lasat sa treaca apoi am trecut pe langa el si pe langa inca vreo 3,4 masini de am vazut portocaliu pe a 2,3,4 a 150 km/h apoi omul a crezut probabil ca am 140 de cai si a stat cuminte in spate mai ales ca eu nu prea am pus frana pe la rucar p-acolo si el o mai calca ca se cam inclina masina lui la viteza aia pe serpentine periculoase. La intoarcere am luat-o pe dn1 frumos radare multe nu puteai sa depasesti 110. Am stat in spatele unui audi A8 care m-a facut fara drept de apel dar am tinut aproape.
                        Si pe drumul spre Sibiu a vazut Rubina becurile portocalii de vreo 5 ori de i-am speriat un pic pe pasageri. Ma distram si eu cu astia de veneau tupeisti din spate in general loganuri. Am depasit un golan 1.4. intr-o panta in urcare de cred ca nu m-a vazut ce marca sunt bineinteles dupa ce mi-a dat blituri sa ma depaseasca ca imi potriveam gps si mergeam si eu mai incet. M-am luat cu un Pajero sport mai vechi, cu un opel astra ei m-au depasit apoi eu pe ai si nu i-am mai vazut de atunci. Cred ca au ramas mult in spate. Ft stabila in curbe deosebit de periculoase luate numai in frana de motor cu a 3 a maxim. Confortabila. Am condus 950 km fara sa simt dureri de spate sau ceafa.
                        A era sa uit. O faza tare in apropiere de cluj intr-un oras la o trecere de pietoni niste pusti au uitat sa traverseze ca se uitau la masina de parca nu mai vazusera. Ft rare prin Ardeal.
                        Imi cer scuze unui civic care mi-a dat blituri ca nu l-am vazut. Ma uitam la gps si am atentionat pasagerii sa ma atentioneze cand vad civicuri. Am dat multe blituri putine mi-au raspuns.
                        Concluzii:
                        Masina se comporta excelent chair daca in pante ft abrupte e mai lenta. Consum ft bun. Mult mai bun ca la matiz. Faceam cate 550 km cu plinul. Civicul am facut 830. Nu am mers la consum ca am zis ca nu are rost cu 4 pers in masina si aer dar uite rezultat. 6.0. Nu a sarit niciodata de 6.3. in acaesta mini vacanta. Pana la noi aventuri. Toate bune!
                        http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

                        Comment


                        • E foarte tare consumul tau. Eu la 1.8 o sa vad 6, ... doar daca-l fac eu in Photoshop.
                          '09 Honda Civic 5D Sport 1.8 MT - Crystal Black Pearl

                          Comment


                          • Lasa ca voi aveti calutii si urcati pantele mai repede. Fiecare cu avantajele lui.
                            http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

                            Comment


                            • Originally posted by oprescutoma View Post
                              Lasa ca voi aveti calutii si urcati pantele mai repede. Fiecare cu avantajele lui.

                              Salut Toma ! Ma bucura faptul ca ai inceput sa-i dai pana la limita . Asa se conduce o masina sport. Trebuie sa-i testezi limitele , sa vezi pana unde te poate duce. Nu conteaza adversarul de pe sosea ( ala care nu vrea sa te lase sa-l depasesti sau ala care incearca sa se tina scai de tine ). M-a distrat faza cu Loganistii . Oricum, n-ai ramas placut surprins de cat de usor poti depasi chiar si cate 4 masini in linie ? (sunt sigur ca ai facut-o ) Cat despre pante , asta e , nu prea avem cu ce dar daca demaram din timp si nu ne trezim pe la jumatatea urcusului e ok). Cat despre cei care te critica , stii cum e : fiecare are opinia lui , nu poti convinge pe toata lumea. Din pacate vremea nasoala mi-a taiat tot cheful de distractie asa ca nu am facut decat un drum de 49 de km pana la Bacau , n-am reusit decat maxim 142 din cauza radarelor , viteza medie a fost de 73 km/h , consumul de 5.4%. Am verificat CB cand am ajuns la destinatie. Inca o data spun : gumele de vara cu profil in V sunt de ... De la 130 in sus huruie de parca ai avea roti de caruta. Arata bine , sunt bune pe ploaie dar cam atat. Saptamana viitoare plec la Predeal 3 zile la niste cursuri , e un drum mai lung si o sa va impartasesc experienta.
                              '06 HONDA CIVIC 1.4 DSI SPORT BLACK PEARL

                              Comment


                              • Salut Lupo. Imi pare rau c-ai avut vreme nasoala. pe mine parca m-a ocolit pe unde m-am dus. Sibiu - sighisoara - Cluj. Te laudai ca faci niste masuratori 0-100 cu sageata ta. Cineva pe alte forumuri spunea ceva de 14 s dar e imposibil daca ajunge in 8 s la 80. Am vazut ca esti un impatimit al turatiilor si probabil ca sti sa-i dai sa scoti un timp bun. Poate totusi poti face si niste filmulete. Bafta!
                                http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

                                Comment

                                Working...
                                X