ARAMIA2008: '08 Honda Civic 5D Sport 1.4, Orange Tangerine
Collapse
X
-
Il gasesti pe google. L-am avut eu! Ia vezi aici
http://www.hondatrading.ro/manuale-de-utilizare
Sent from my SM-N910F using Tapatalk 2
Leave a comment:
-
Salut prieteni, am o honda civic 1.4 din 2008. Problema e ca manualul ei este in franceza. Nu e chiar asa de grav dar parca as prefera unul in engleza. E posibil sa-l aveti intr-un format pdf? Multumesc anticipat.
Leave a comment:
-
Eu, cand am schimbat ambreiajul la crv am schimbat si volanta. Mi-era lene sa fiu nevoit sa imi desfaca iar masina doar pt ea.
KOL Sybronendo
Leave a comment:
-
-
A ok. Multumesc pentru ajutor.
Leave a comment:
-
O rapida căutare pe eBay:
http://m.ebay.it/sch/i.html?_nkw=kit....4+honda+civic
Deci...ieftin ...Mult mai ieftin decat la 1.8/2.2
Sent from my Samsung Galaxy Note II GT-N7100 using Tapatalk 2
Leave a comment:
-
De obicei se inlocuieste tot kitul: placa de presiune, disc , rulment. De preferat ar fi sa il schimbi, nu stii cand poate ceda complet.
Inlocuirea costa destul - de manopera nu stiu prea multe (era normata undeva peste 5 h), iar kitul mentionat mai sus undeva peste 200 EUR. Depinde si ce alegi, acum au aparut si variante aftermarket.
LE: Acum mi-am dat seama ca tu ai motor de 1.4....Last edited by Wagner; 14-11-14, 08:05.
Leave a comment:
-
Da. A aparut prima mare problema. A inceput sa-mi patineze ambreiajul. Nu rau in a II a si in a III a daca accelerez foarte brusc. Imi poate estima cineva cat as mai putea sa merg cu el asa si cat ma costa inlocuirea? Se inlocuieste cu totul sau doar o componenta. Noob. Multumesc anticipat!
Leave a comment:
-
Ba chiar si burduful de planetara e consumabil, exista indicatie in planul de service pentru verificare la fiecare 20k. La urma urmei e un cauciu ca "locuieste" in conditii grele, care poate sa fie agatat in tot felul de sarme. Si care se si tensioneaza nonstop. Sa schimbi o asemenea consumabila la 160 k nu mi se pare ceva deosebit.
Leave a comment:
-
Pai tot ce ai zis tu, in afara de burduf de planetara, sunt consumabile. Deci chiar e ieftina la intretinere...
Leave a comment:
-
Trebuie sa schimb burduf de planetara. Adaugam in lista de piese schimbate in 160000 km pe langa sigurante, becuri, rulmenti, discuri. Evident nu vorbesc de ce se schimba de obicei la revizii(filtre ulei placute). Ieftina la intretinere Honda!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2
Leave a comment:
Leave a comment: