ARAMIA2008: '08 Honda Civic 5D Sport 1.4, Orange Tangerine
Collapse
X
-
Anul 2017. Aproape 9 ani de cand am masina. 250 000 km din care 150 000 pe gpl Inca imi place.A imbatranit dar rezista. Motorul nu are nicio problema, articulatiile sunt ok. I-am reasezat bara la Honda Pitesti, i-am schimbat un switch la pedala de frana, care imi aprindea abs si vsa si trebuie sa-i schimb si sonda lambda de pe spate ca sa rezolv toate problemele. Azi am reusit sa-mi fac cheia briceag si i-am facut un cadou pe care-l merita din plin, luat de la fostul proprietar Cosmin Danciu: o grila de type S. Toate bune!Last edited by Aramia2008; 08-08-17, 00:07.
-
Originally posted by Delphi View PostBravo, domnu', felicitari! Asta a cui o sa fie?
Leave a comment:
-
-
▒█▀▀▀█ █▀▄▀█ █▀▀█ █░█ █▀▀
░▀▀▀▄▄ █░▀░█ █░░█ █▀▄ █▀▀
▒█▄▄▄█ ▀░░░▀ ▀▀▀▀ ▀░▀ ▀▀▀
▒█░░▒█ █▀▀ █▀▀ █▀▀▄
▒█▒█▒█ █▀▀ █▀▀ █░░█
▒█▄▀▄█ ▀▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀░
▒█▀▀▀ ▀█░█▀ █▀▀ █▀▀█ █░░█ █▀▀▄ █▀▀█ █░░█ █
▒█▀▀▀ ░█▄█░ █▀▀ █▄▄▀ █▄▄█ █░░█ █▄▄█ █▄▄█ ▀
▒█▄▄▄ ░░▀░░ ▀▀▀ ▀░▀▀ ▄▄▄█ ▀▀▀░ ▀░░▀ ▄▄▄█ ▄
(_̅┌─_̅(̲̲(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅j**u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅_̅_̅_̅ ()ڪے
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
└┐▒▒▒▒┌
Leave a comment:
-
Dap. Exact ca īn melodia asta : https://www.youtube.com/watch?v=Dhm1-1sUYQY
Bine, extrapolat la motorul de 1,4.
Leave a comment:
-
Originally posted by KMR View Post@Delphi: Știu cāt ai suferit că nu au pus 1,4 pe Sedan. Eu sunt destul de trist că nu au pus 1,4 pe S2000.
LE: cred ca se poate face un swap, totusi. S2000-ul e destul de bine construit, asa ca poate duce si un motor de 1.4.Last edited by Delphi; 20-04-17, 18:39.
Leave a comment:
-
Asta suna exact ca discutia aia cu 2.0 si 2.4 sunt la fel si nu merita
Leave a comment:
-
@Delphi: Știu cāt ai suferit că nu au pus 1,4 pe Sedan. Eu sunt destul de trist că nu au pus 1,4 pe S2000.
Leave a comment:
-
Eu am zis de la inceput ca 1.4 e la fel de tare - si in unele cazuri mai tare - decat 1.8, da' nu ma asculta nimeni.
Leave a comment:
-
De astazi Sedan-ul meu iese la vanzare. Am sa caut de urganta un 5D, 1.4 benzina.
Off, daca stiam de la inceput ce poate motorul asta de 1.4... Nu stiu ce-a fost in capul meu, acum 8 ani de zile.
Leave a comment:
-
Originally posted by Aramia2008 View PostIncercati sa mentineti 10 instant sa vedeti pana la ce viteza urca 1.8.
Leave a comment:
Leave a comment: