If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cum adica...?!? producatorul zice 205 km/h...deci trebuia sa mai mearga...si sa ai pe bord un 215 minim...teoretic.
acum ma dau curcan ca am dus-o si eu odata la 215 pe bord, deci am vazut ca masina mea chiar poate ce zice producatorul, chiar mai mult, cine stie...
La 210 km/h pe bord, GPS-ul arată 200 km/h...adică exact cānd intră limitarea...adică exact cum spune producătorul .
cum adica...?!? producatorul zice 205 km/h...deci trebuia sa mai mearga...si sa ai pe bord un 215 minim...teoretic.
acum ma dau curcan ca am dus-o si eu odata la 215 pe bord, deci am vazut ca masina mea chiar poate ce zice producatorul, chiar mai mult, cine stie...
Ramm eu mi-am dorit ft tare aceasta masina exact asa cum este.Nu am vrut 1.8. din mai multe motive, pe kr nu ma obosesc sa ti le expun pt k nu le vei intelege.Ok!Am inteles iti place puterea,cuplul,adrenalina.Ia-ti Bugati Veyron din partea mea si lasa-ma sa ma bucur de masina mea cu cei 83 hp ai ei.Eu am cautat in mod special motorul de 1.4. si voiam sa-l iau din Ungaria,Germania dk era nevoie.Faptul k am luat masina din Romania gata inmatriculata pt mine a fost o mare bucurie si un efort in minus.Consider in continuare k am facut cea mai buna alegere.Cat despre Clio!As fi preferat sa raman pe Matiz!Hondari am gresit. Peste 100 km/h creste diferenta, dar cred k ma sanctionati prea aspru si prea despicati firul in patru la orice greseala pe kr o fac.
ma bag si eu ca musca...
poate s-a referit la abatere constanta ca si procentaj.
la mine diferenta dintre ce arata vitezometru si ceea ce arata gps-ul este aproape constanta, cam 5%
ca si procentaj mai merge.
pt ca, daca atunci cand stam pe loc atat vitezometrul cat si gps-ul iti arata 0 km/h, asta inseamna ca abaterea e 0. ori, nu poti ajunge de la o abatere 0 la o abatere x asa dintr-o data. ea creste progresiv ca valoare absoluta. poate pe anumite paliere sa fie aceasi, desi ma indoiesc, dar abaterea la 200 km/h nu poate fi aceasi ca la 10km/h.
din cate tin minte, la mine 83 e de fapt 79, iar 136 e 130. deci creste. o sa verific maine pe A2 ca sa pot sa va dau si-o batuta...
ma bag si eu ca musca...
poate s-a referit la abatere constanta ca si procentaj.
la mine diferenta dintre ce arata vitezometru si ceea ce arata gps-ul este aproape constanta, cam 5%
abaterea/diferenta dintre ce arata vitezometru si viteza reala n-ar cum sa fie constanta si nici n-are cum sa scada odata cu cresterea vitezei. aplicati putina logica/matematica elementara va rog...
Abaterea este procentuala sau, in cel mai bun caz, fixa la toate masinile. Asadar, logica ne spune ca pe masura ce viteza creste, abaterea creste. In cel mai fericit caz, ramane constanta, insa eu pana acum n-am auzit de vreo masina care sa realizeze asta.
Fie sarcasmul tau nu mi se adresa, fie nu-si avea locul in cazul in care mi se adresa
ramm, esti cam rau .. cin' te pune sa citesti ? (....)
adevaru e ca nu poti rezista...un sirag de perle minunat...
cred ca nu numai eu imi doresc ca toma sa nu o rareasca cu forumul...
abaterea/diferenta dintre ce arata vitezometru si viteza reala n-ar cum sa fie constanta si nici n-are cum sa scada odata cu cresterea vitezei. aplicati putina logica/matematica elementara va rog...
Una e sa fi entuziasmat de masina si alta e sa afirmi ca faci 0 - 100 km/h mai repede decat spune producatorul. Si esti prea stresat cu consumul, ce mare branza daca scoti cu 2 litri/ 100 km mai putin decat 1.8? Hai sa fim seriosi, 8 Ron in plus la 100 km nu e chiar capatul lumii. In locul tau imi cumparam un Clio 1.5 dci si ii spargeam pe toti cu consumul
Si referitor la taxe, in Romania nu sunt mari diferente de impozite/ rca intre 1.4 si 1.8
Eu am dat Civic-ul pentru ca nu imi placea cum se misca si tu te lauzi cu motorasul asta?
Astept ca in curand sa-ti pui instalatie GPL pe 'monstru' si sa zici ca te-ai dat cu un EP3 care te-a intrecut la 'mustata'.
Toma, de ce nu ai ajuns pana acum la nicio intalnire? Activezi de un an pe forum, insa nu te-am vazut pana acum niciodata. De ce nu iti rupi cateva ore intr-un weekend ca sa ne faci o vizita?
Nu-s multi care sa fi apucat sa mearga cu 1.4 si cred ca si-ar dori cativa.
De ce te-a bufnit rasul domnule RAM? MAi greseste omul. Nu sunt atat de bun cu tehnica si mecanica. Sunt doar entuziasmat de masina mea. Atata tot! Oricum am de gand sa o raresc cu acest forum ca sa nu va mai distrez atat de tare!
Leave a comment: