ARAMIA2008: '08 Honda Civic 5D Sport 1.4, Orange Tangerine
Collapse
X
-
Am fost la Suceava ieri. Am condus dus intors 1100 km in aceeasi zi. E un adevarat maraton. Am facut plinul la Urziceni si am mers vreo 780 km. Innapoi pe la Buzau am mai alimentat 70 RON. Consum final 6.7 intr-un regim de viteza de 110-140. Foarte stabila masina in curbe in munti.
Leave a comment:
-
Da am avut noroc. M-am speriat ca am vazut masina in fata si eram pe contrasens desi am tras de volan la maxim si am apasat frana. Nu m-am speriat ca mi-a intrat masina in derapaj. Frana de mana am tras-o ft putin. Masina s-a redresat intr-un final si m-am ales cu o sperietura si un juramant ca nu mai fac. Nu era deloc aglomerat. Era liber pe distanta de 3 km. Exact la iesirea din Chiajna. Cu asa ceva nu se joaca! Nu stiu ce-a fost in capul meu. Probabil ca am vrut sa vad cat de stabila e masina intr-o curba la viteza mai mare. Masina e stabila dar e greu de controlat la viteza aia intr-o curba ca aia!Am promis si nu mai fac.
Leave a comment:
-
Te înţeleg perfect Toma, şi eu am avut parte de un drift duminică, doar că la viteză sub 65, doar că nu m-am speriat cum a făcut-o mama, că altfel nu cred că mai scriam acum
Leave a comment:
-
Guest repliedIn momente de subvirare, NU te atingi de nici un element care semnifica frana, fie el sub forma de pedala sau de maneta. Pur si simplu, iei piciorul de pe fana din momentul in care te pregatesti sa intri in curba, iei piciorul de pe acceleratie si incerci sa faci frana de motor intr-o treapta cat mai mica posibil (de avut grija sa nu intri peste limitare).
Leave a comment:
-
Si nu ti-ai dat seama cand ai tras frana de mana....cam nasol parerea mea, la fel puteai sa accelerezi blana fara sa-ti dai seama si deznodamantul putea fi unul nasol de tot.
Leave a comment:
-
iti intelegeam experimentul daca zona de care spui nu era una cu localitati (rosu, chiajna), foarte populata si circulata...
Leave a comment:
-
Am luat masina azi de la Asko. Faza ft tare. Ionut a vrut sa ma sune sa vin sa-mi iau masina si cand mai avea ultima cifra din nr meu de format, am intrat in birou la el. Deja imi pregatisem arsenal pentru Omniasig, dar n-a mai fost nevoie. Mi-au dat acceptul de plata in 24 ore. Jos palaria! Masina arata ca noua. A costat 76 mil.
Cand m-am intors am zis sa dezmortesc un pic motorul, ca a stat in garaj masina. Aveam in spate un coleg, care m-a adus la service, cel mai bun prieten al meu, cu un VW golf 1.4. 75 cai 16v. Tot imi dadea blituri si am dat a 2 a, m-am dus in fata. Am schimbat la 6500. Ajunsesem in a III a, peste 100 cand, brusc o curba. Am zis ca nu mai franez si am intrat tare in curba. Greseala mare! Curba era ft periculoasa. Masina nu m-a mai ascultat si am intrat intr-un fel de drift pe contrasens. Am avut si o masina in fata, care a reusit sa ma evite. M-am speriat un pic, dar cand am redresat masina am constatat surprins ca frana de mana era un pic trasa. Am avut reflex sa o trag, ca altfel nu luam curba, insa nu mi-aduc aminte cand am facut-o. Promit sa nu mai fac asa ceva. Locatia dinspre Honda Asko spre Lujerului drum paralel cu Iuliu Maniu. Drum liber ft bun. Te indeamna la viteza. Insa o curba deosebit de periculoasa aproape de intrarea in Bucuresti.Last edited by Aramia2008; 23-09-09, 11:35.
Leave a comment:
-
Originally posted by Bodo View PostFaza asta am patit-o eu cu Civicul cand a trebuit sa imi inlocuiesc bara spate..
Au trimis baietii de la Asko o gramada de mailuri (la ultimul am cerut sa fiu pus in copie) si n-au primit niciun raspuns timp de mai bine de 2 luni.
Cand m-am enervat pe astia de la Euroins si le-am facut scandal ghici cu ce vin la mine ?... cu scuza ca le-a intrat mailul in Spam si nu-lau vazut!
Leave a comment:
-
Originally posted by oprescutoma View PostA mai aparut o problema. S-a trimis o reconstatare data de Asko, marti, la OMNIASIG la sediul central, iar inspectorul in cauza habar nu avea de ea. M-am dus eu acolo, am insistat sa mi se dea un nr de telefon al sau si l-am contactat. Mi-a dat o noua adresa de mail. L-am sunat pe Seful de la Asko si l-am rugat sa trimita mailul inca o data, pe o noua adresa si abea luni va primi raspunsul la reconstatare. Daca nu interveneam si nu insistam sa aflu cele 2 nr de telefon, oare cand afla inspectorul de reconstatare. Anul viitor! Asta e!
Au trimis baietii de la Asko o gramada de mailuri (la ultimul am cerut sa fiu pus in copie) si n-au primit niciun raspuns timp de mai bine de 2 luni.
Cand m-am enervat pe astia de la Euroins si le-am facut scandal ghici cu ce vin la mine ?... cu scuza ca le-a intrat mailul in Spam si nu-lau vazut!
Leave a comment:
-
A mai aparut o problema. S-a trimis o reconstatare data de Asko, marti, la OMNIASIG la sediul central, iar inspectorul in cauza habar nu avea de ea. M-am dus eu acolo, am insistat sa mi se dea un nr de telefon al sau si l-am contactat. Mi-a dat o noua adresa de mail. L-am sunat pe Seful de la Asko si l-am rugat sa trimita mailul inca o data, pe o noua adresa si abea luni va primi raspunsul la reconstatare. Daca nu interveneam si nu insistam sa aflu cele 2 nr de telefon, oare cand afla inspectorul de reconstatare. Anul viitor! Asta e!
Leave a comment:
-
Cel putin in Irlanda mi-a zis Yulaisinio ca e chiar mai rau decat la noi; si tind sa cred ca mai peste tot e asa cu asigurarile, mai ales in perioada asta.
Leave a comment:
-
si totusi, aici ii dau dreptate lui toma...
exista 3 parti implicate din ce vad eu: asko, toma si omniasig.
la magazin te asteapta sa platesti, tu trebuie sa faci ceva ca sa ai marfa. in cazul de fata, toma nu mai trebuie si nu poate face nimic. nu sta in puterea lui, nu depinde de el. el si-a facut parte lui platindu-si rca-ul lui constiincios.
asa e si in alte tari...?!?...ca daca nu, e clar...
Leave a comment:
-
Originally posted by oprescutoma View PostNu mi se pare corect sa-ti tina masina pana au acceptul de plata de la asigurator. E o chestiune intre asigurator si service si masina nu e proprietatea niciuneia. Poate dura si 2 saptamani. Nu e legal in primul rand. M-am informat. Nu am facut prin casco ci pe RCA- ul celui care m-a lovit. Nu scrie nici macar in contract ca poate sa-ti opreasca masina drept gaj.. Dar crede-ma ar putea fi si mai rau, adica sa astepte pana primeaste acceptul de la asigurator si abia atunci sa se apuce de masina
. Deci...hai ca mai ai putin pana o primesti, si abia asteptam sa ne mai incanti cu performantele Civicului
...
Leave a comment:
-
Marti am dat masina la service Asko. L-am rugat pe Florin sa faca tot ce poate sa fie gata pana vineri. Deja imi vine sa ma urc pe pereti. Rau e fara masina in Bucuresti. Am asteptat autobuzul vreo 30 min si la intoarcere am luat-o pe jos. Distanta Hotel Mariot- Ghencea. 4 statii. Nu mi se pare corect sa-ti tina masina pana au acceptul de plata de la asigurator. E o chestiune intre asigurator si service si masina nu e proprietatea niciuneia. Poate dura si 2 saptamani. Nu e legal in primul rand. M-am informat. Nu am facut prin casco ci pe RCA- ul celui care m-a lovit. Nu scrie nici macar in contract ca poate sa-ti opreasca masina drept gaj. O sa ma duc sa cer devizul final de la service, ma duc la directorul sucursalei de la Omniasig si o sa-l rog sa puna sau sa dispuna sa se puna semanturile de rigoare. Altfel o sa am de asteptat pentru ca traiesc in Romania si ... Voi posta valoarea devizului aripa dreapta fata, far bara fata, rezervor de lichid parbriz.
Leave a comment:

Guest
Leave a comment: