If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Toma, foloseste functia EDIT cu incredere. Nu pierzi nimic, dar scapi de sacaiala astora ca mine care-si doresc sa citeasca ceva coerent.
Intr-adevar 1.8 nu e racheta, insa M3 este. Daca respectivul Audi si-a tocit continuu cauciucurile, inseamna ca era un incepator care n-a vrut sa faca decat show
Cauciucurile le tocesti si cu R18 daca tii neaparat. Nu mai zic de TypeR.
Multam Bossake. Trebuia sa facem o liniuta la Piata Victoriei in rond. Glumesc!
Ramm ca de obicei spiritual. M-am luat din mers cu un civic 1.8. si nu mi s-a parut racheta. Cand am facut liniuta cu m3 nu mi s-a parut racheta. Dar Audi-ul ala si-a tocit in continuu cauciucurile cand a plecat cand schimba vitezele si in cateva secunde nu l-am mai vazut. Eu am plecat normal. Dupa 12 ore de condus in continuu si 1100 km in aceeasi zi numai de liniute n-ai chef crede-ma!
Am vazut ieri un civic 5d pe alb. Foarte frumoasa aparitie. M-am uitat lung dupa el.
Salutari la domnul Toma... Te-am vazut ieri in jur de ora 9 dimineata pe la piata victoriei . Te-am recunoscut dupa culoare si esapamentele acoperite .
Nu m-am uitat pana acum pe sub niciun FN1. Am citat doar de-acolo. Insa, crede-ma, la diferenta care e intre ele... nu m-as mira sa fie. Dat fiind trenul de rulare mai lat, nu cred ca ne putem pune "de la mama lor", pentru ca au alte dimensiuni...
Oricum, pana acum nu mi-am pus problema de a pune vreo componenta aftermarket de performanta de la Honda. Am tot cautat din alte surse. In plus, nu le-ar fi deloc greu celor de Honda sa produca un catback de FN2 si pentru motoarele R18A. Lipseste doar o bucata de teava. Si totusi nu o fac si nu o ofera drept optionala...
Ofticant RAU, crede-ma
Masinile erau aproximativ goale. N-am verificat portbagajul Type-S-ului, insa nu cred ca diferenta atat de mare o poate face un portbagaj mai plin sau mai gol. Daca citesti pe CivInfo, link-ul dat de galileo mai sus, iti dai seama ca nu este o diferenta neverosimila, date fiind modificarile pe care le suporta FN-ul fata de FK.
Este mai joasa, suspensiile sun reglate altfel, tren de rulare mai lat si, crema e pe tort, bare anti-ruliu. Numai din faptul ca are centrul de greutate un pic mai jos si barele anti-ruliu castiga enorm ca stabilitate.
Dar stii ce e si mai ofticant? Sa vezi cum e FN2-ul
Iar, daca vrei sa faci , da-te cu un EP3
barele sunt default..?!? (de celelalte stiam, dar nu credeam ca sunt asa importante.)
pai inseamna ca ne putem pune si noi, de la mama lor...?!?
Eu spun doar ce-am vazut! A plecat masina aia ca o racheta! Suieratul ala si scart exagerat de cauciucuri s-ar putea totusi sa fie nos. Nu contrazic ca nu stiu!
Leave a comment: