ARAMIA2008: '08 Honda Civic 5D Sport 1.4, Orange Tangerine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    Aramia2008
    Senior Member

• Aramia2008
    replied
    Pro fm imi va plati ratele la masina timp de 1 an in schimb eu voi purta pe masina brandul pro fm timp de 1 an.

Leave a comment:

• tokyodream
    Senior Member

• tokyodream
    replied
    bine ai revenit si felicitari pentru concurs !
    ce premiu ai luat?
    multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru suportul dat!
    sunt pe forum de 2-3 saptamani , treci la citit ca ai de recuperat!

Leave a comment:

• Aramia2008
    Senior Member

• Aramia2008
    replied
    Salut tokiodream. Esti singurul care mi-a urat bun venit innapoi! Salut deasemeni si pe muschetari si pe tehmouse cu care m-am intalnit si l-am cunoscut. E un baiat de nota 10! Am castigat concursul roata norocului si multumesc membrilor care mi-au dat pozitiv!

Leave a comment:

• Aramia2008
    Senior Member

• Aramia2008
    replied
    Sunt foarte dezamagit de Honda Fan! Am mai spus-o si-o repet.Iubesc Honda, imi ador masina,tata are o honda Crv, nasu are un Acord penultimul model si fiul sau are Civic mai vechi.Sustin cu mandrie k sunt un honda fan adevarat, asa cum maestrul Tokyodream m-a catalogat pe pro fm.ro.Imi place acest forum si marturisesc ca-l citesc cu placere si cred k sunt unul dintre membrii care au citit cam tot ; si pe My civic si pe thread-urile honda civic si de pe « la un pahar de vorba » si cam tot ce apare pe new post.
    Pe My civic am spus adevarul despre motorul 1.4. si nu stiu de ce a trebuit sa demonstrez ce spun.Am ieşit cu masina pe autostrada sa filmez special pt Honda Fan pentru ca eram considerat mincinos, alti posesori au confirmat ce-am spus despre motorul 1.4 si eu tot gresit am fost judecat.Ok !
    Aaa si nu va faceti griji ca si daca imi dadeati toti negative, nu conta decat ca masina sa fie in top 5 si sa fie vazuta. Ideea concursului era sa-i convingi prin ce scrii tu despre masina ca e cea mai tare din parcare. Am castigat concursul fara drept de apel, am fost sunat primul de pro fm. Multumesc lui Tokyodream si celor care mi-au dat pozitiv pt sustinere. Am avut un singur negativ si sper sa nu fi fost de la Hondari.
    hondatu
    Administrator
    Last edited by hondatu; 08-12-09, 18:29.

Leave a comment:

• w33bb0
    Senior Member

• w33bb0
    replied
    Poate de-aia din i-VTEC poti sa tragi ceva mai multa putere, beneficiind de avantajul existentei configuratiei high cam profile... Dar vorbesc din presupuneri.

Leave a comment:

• ticker
    Administrator

• ticker
    replied
    i-dsi e mai economic din cate stiu eu decat i-vtec, dar poate ma insel...

Leave a comment:

• w33bb0
    Senior Member

• w33bb0
    replied
    @lupo: este o diferenta si de tehnologie. Motorul de 1.4 si 101bhp este i-VTEC. Cel mai probabil este economy VTEC, pentru ca nu-l vad avand doua axe cu came. Si, da, stiu ca asta inseamna ca puteau sa-l faca si pe cel vechi tot de 101 bhp, dar nah...

Leave a comment:

• lupo
    replied
    Este un bodykit de la Digital , cred ca identic si pe Type R si costa 699 de euro. In ce sens trebuie sa am grija pe autostrazile din Italia Liviu ? Stau baietii prin boscheti cu pistoale radar ca in Bulgaria ? Sper sa ma ajute tiristii nostri ca si asta vara. Imi iau statie radio la mine. Toma , imi pare rau , nu am alta poza. Eu tot nu inteleg de ce au scos producatorii din motorul aspirat de 1.4 doar 83 CP ? Vad ca pot sa-l faca si de 101 CP si fara turbina ! E totusi o diferenta de 18 CP .

Leave a comment:

• ticker
    Administrator

• ticker
    replied
    nu e bara de Type R ci Body Kit

Leave a comment:

• Aramia2008
    Senior Member

• Aramia2008
    replied
    Am mers si eu cu 178 saptamana trecuta. M-am luat cu un passat la 160. Nu s-a dus nici el mai mult de 170. M-a lasat in fata pana la urma dar cred ca avea cruise control setat sa meraga 165 170. La accelerare am fost cam la fel insa sunt convins ca nu si-a pus mintea prea mult cu mine. Ma grabeam foarte tare sa ajung in Buc.
    Muschetari o veste buna. Vom avea un nou posesor de 1.4. 101 Hp. O va lua vineri de la Craiova full option piele xenon tot la incredibilul pret de 11500 Euro. Putin peste 10 000 km. Asteptam TEHMOUSE topic pe MY HONDA si bine ai venit intre HONDARI.
    Omul m-a contactat pe mess si m-a intrebat o multime de chestii despre masina. Cica i-ar fi zis Michael nu stiu cum ca e puturoasa. I-am oferit cu placere un test drive cu a mea sa vada ce si cum. Apoi am descoperit eu, ca e de 101 cai adica noul motor vandut in Germania. Mai multe detalii il las pe colegul nostru sa dea.
    Frumoasa masina LUPO! Da bine pe cele 2 culori. Poate ne mai pui niste poze si din alte unghiuri. Salutari! E cumva bara de la type r?

Leave a comment:

• liviuiron
    Senior Member

• liviuiron
    replied
    lupo : ai grija cu viteza pe autostrazile din Italia

Leave a comment:

• BogdanHCT
    Senior Member

• BogdanHCT
    replied
    Arata super Lupo...Cati bani?

Leave a comment:

• lupo
    replied
    Am intrat acuma. Am vazut , e misto. Pacat ca nu pot sa postez si eu filmuletele facute cu telefonul. Nu mi le accepta . N-am mai avut timp sa mai fac altele. Se poate mai putin , dar nu cu mult , depinde de cum pleci si cum schimbi prima data. Intre timp mi-am pus xenon , mi-am indoit 2 jante... De 2 saptamani astept sa fie reparate... Am patit exact aceeasi chestie ca la Predeal in luna mai , doar ca mult mai rau. Am venit acasa pe platforma. Spre norocul meu , numai cauciucurile si jantele au fost afectate. In decembrie plec in Italia la schi , bineinteles cu Honda. Abia astept sa merg iar pe autostrazi si sa-i dau cat incape. Sa va pun un kit exterior pe care vreau sa mi-l comand.

Leave a comment:

• Aramia2008
    Senior Member

• Aramia2008
    replied
    Muschetari mai traiti? Lupo ce mai faci ca n-ai mai intrat de luni bune! Ai vazut filmul cu 0-100 km? Ce parere ai! E bine? rau? Se poate mai putin?

Leave a comment:

• Aramia2008
    Senior Member

• Aramia2008
    replied
    Am avut azi placerea sa merg in spatele unui civic pe autostrada aceeasi culoare cu mine cu numarul B 10 ZPB. M-am tinut de el scai, de drag sa-l vad din spate. M-a lasat in fata dar eu voiam sa raman in spate. Am mers cam 70 km impreuna cu viteza intre 130-160. Nu m-am facut de ras la accelerari; doar ca eu am ramas un pic in urma, cand i-a dat tare, pentru ca am ramas pe a 6 a, n-am mai schimbat a 5 a. L-am ajuns destul de repede. La intrarea in Buc accident, sau nu stiu ce s-a intamplat, mare aglomeratie. El a luat-o pe banda din dreapta, eu pe banda din stanga. Omul m-a asteptat cand s-a eliberat desi putea sa se duca in fata. A ramas la viteza mica si m-a asteptat. Probabil ca voia sa vorbim. Imi cer scuze ca nu am oprit. Eram foarte grabit ca nevasta ma batea la cap sa ajungem mai repede ca are o urgenta. Imi pare rau. Mi-ar fi placut sa schimbam macar niste carti de vizita. Poate altadata. Superba masina! M-am simtit ca in reclama aia la Jeta de merg paralel si in spate 2 JETA ca sa se adminre una pe alta. Salutari!

Leave a comment:

Working...
X