If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[Quote = w33bb0; 301378] [b] [Liviu / b], esti scump la vedere, omule! Mai bine ne zici cand mai treci prin tara. Punem o bere la rece pentru tine ... adica [b] Maruta [/ b] si cu subsemnatul [/ quote]
Dupa 4 ianuarie vin in tara. Trebuie sa mai merg si la servici sa castig un ban pentru concedii nu ? Sa stiti ca n-am vazut decat un Civic pana acum. Era la o benzinarie Agip . Poate ma contacteaza liviuiron. Eu sunt in Mezzocorona acum.
[Quote = liviuiron; 301377] Lupo, de îngrijire autostrada din nordu italiei este foarte virajata? : eek: [/ quote]
Da , e autostrada A22 Brennero-Modena. Cu doua benzi pe sens. Are multe viraje si tuneluri. E mai faina decat cea din Austria care e lata si dreapta . Iti da alta senzatie. Eu sunt acum in zona Trentino unde sunt toate statiunile.
[Quote = oprescutoma; 301350] Salut Lupo! N-am inteles pe 1500 Skoda tot o castigat? O sa fac si eu ONU tambur pana in Germania cu Seful meu sa-si ia masina! Abia astept! Distractie placuta si sarbatori fericite tuturor.Nu era mai bine sa schimbi la 6500-7000 la liniuta!? Intreb si eu. [/ Quote]
Pe 1500 am castigat eu. La 150km/h ala nu mai avea aer suficient si mi-a spus ca trecea f. greu de 3500 de ture. As fi schimbat la peste 6000 daca-mi dadea voie motorul dar ma blocheaza din pacate. De aceea o sa-i fac un resoft cand ma intorc in tara. Tu poti schimba la turatiile astea ?
Se pare k Domnul Danciu m-a protejat din acest pt de vedere.
Iar, daca omul te-a ajutat, de ce consideri tu ca e ok sa strigi in gura mare ca dumnealui a facut si a dres? Ii faci vreun serviciu? Serios, unde ti-a fost mintea?!?
Sa inteleg ca am pierdut garantia la masina?Mie nu mi-a spus nimeni nimic si nu am banuit macar k Virago nu mai e autorizat!Stiam doar k si-au schimbat sediu dar au aratat acelasi profesionalism si toate conditiile dintr-un service autorizat.Imi poate spune si mie cineva cu exactitate d cand nu mai este Virago service autorizat?Eu cred k au fost victima influentelor si selatiilor concurentei din Brasov sau pur si simplu n-au mai avut bani sa mentina standardele Honda.Criza asta.Pacat!Voi face la Pitesti de acum dak mai am garantie.Se pare k Domnul Danciu m-a protejat din acest pt de vedere.A semnat si stampilat cu cateva luni in urma.Jos palaria din nou!
Din pacate nu mai este service autorizat, eu mai aveam o revizie gratuita la ei insa din conversatia avuta cu un reprezentant HTR am inteles ca, daca fac revizia la Virago pierd garantia la masina...urata treaba, revizia gratuita a fost un bonus oferit de Virago cand am cumparat masina iar cei de la HTR m-au obligat sa o achit...o bila neagra din punctul meu de vedere ptr HTR.
Am fost la Brasov azi sa fac revizia la 35 000 km. E a doua dar prima mare revizie. Am facut-o la Virago Impex Brasov.
Nu am decat cuvinte de lauda la adresa lor. Masina mea a fost luata de la dl Cosmin Danciu, director de vanzari de acolo. Prima revizie am facut-o gratis asa cum m-am inteles cu dansul. A doua am facut-o azi 10 decembrie 2009 la 35 000 km.
In primul rand au cea mai ieftina manopera din tara dintre dealerii honda. In al doilea rand sunt profesionisti si sunt foarte rapizi. In al treilea rand au o secretara foarte daraguta, cu ochii albastri si un zambet superb, care te incanta si-ti infrumuseteaza ziua!
Domnul Danciu este un om, jos palaria! M-a ajutat in repetate randuri cu tot ce l-am rugat, in calitate de fost proprietar al masinii mele, sau utilizator. Astazi a venit special pentru mine, sa ma ajute, sa vorbeasca cu baietii sa-mi faca masina peste program pentru ca am intarziat din cauza cetii.
Incredibil dar adevarat! Revizia a costat 440 RON cu piesele lor. Am schimbat ulei, filtru de aer, filtru ulei si filtru polen. Pot pune si factura sub forma de poze.
Sunt pregatit sa fac oricand un drum la Brasov din Bucuresti pentru a face revizia la ei. Apreciez calitatea si profesionalismul!
Am alimentat de 1 milion de la rosu. Am mers cu viteza intre 90-130 km/h Bucuresti-Targoviste-SINAIA- BRasov-Pitesti am ramas cand am ajuns in Pitesti cu autonomie de 70 km. Consum 6.1.
Lupo asteptam rezultatul liniutei cu SKODA.
Una calda, alta rece. Tata a facut revizia la CRV, de 100 000 km la Carpati Motors. Numai la ei o face! 1600 RON. Mi se pare imens. Vedeti deci diferenta de care vorbeam eu la inceputul Thred-ului intre diesel si benzina si de ce nu am vrut si nu m-am gandit la 2.2. 1600 vs 440 RON.
Leave a comment: