ARAMIA2008: '08 Honda Civic 5D Sport 1.4, Orange Tangerine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by oprescutoma View Post
    ...Eu insa am o masina care pana acum nu m-a dezamagit si sunt multumit de ea. ....
    Asta e cel mai important
    I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
    My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
    '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
    '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
    '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
    EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
    EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
    EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
    EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
    EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
    EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• bossake, dc faci o poza cu tine permisu si loganu jur ca-ti onorez o cursa cu un 1.8 iar eu plec cu a2a.
      ce zici este corect??? asta doar sa-l lasi pe toma in pace

Comment

. N-am reusit sa asez civicul langa el sa-l pozez ca era ocupat dar o sa ma mai duc pe acolo.
        Totusi pare ca ar fi loc langa "mazerati".
        http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

• Poza e ft veche de cand am inceput colaborarea cu turcu. Nu aveam civic. A 2 oara cand m-am dus acolo nu era loc. Dar am fost azi si am rezolvat problema
          http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

Comment

• Multumesc celor care m-au sustinut.

Comment

Singurul care va poate satisface curiozitatea asta e xelad cu civic 1.4 in Buc. Rugasti-va de el. Dar omul e si mai serios decat mine ca n-are timp nici sa intrew pe forum .
              trebuie sa recunosc, ca ma distrez mult pe seama acestui subiect... si desi 'urmaresc' mereu din umbra acest forum, m-am simtit cumva obligat sa-ti raspund cu multumurile de rigoare pt caracterizarea atribuita. :P
              2007 Honda Civic 5D 1.4 i-DSi

Comment

• welcome back maestre. Cred ca am nimerit-o. Esti om serios cu in sensul ca nu ai timp de prostii de genu ca eu de bine de rau de timp liber nu duc lipsa si probobail d-asta mai am idei si curiozitati de moment de tip masina mea vs alte apropiate. Ma intra si tu in lumina nu mai sta in umbra. Daca nu vrei sa-ti deschizi post nou posteaza aici cu acordul administratorilor cate ceva despre civicul tau. Ce consum minim ai avut la drum intins in oras. Ce viteza maxima ai atins. Cum conduci ce stil unde schimbi. Cum ti se pare motorizarea asta greutate putere. Esti multumit de ea. etc!

Comment

• Iti multumesc din nou pt 'maestre'! :P Am tot spus ca o sa fac un Post propriu cu ceva poze, povestiri si asa mai departe... dar chiar nu gasesc timpul necesar. Insa am comentat chiar in postul tau despre consum, kilometraj, viteza, etc... Am trecut sapt asta de 45.000km si sunt extrem de multumit! Intr-un fel sau altul, cred ca am sa fiu mereu 'prin preajma' acestui forum... :P
                  2007 Honda Civic 5D 1.4 i-DSi

Comment

• Dar greu mai scoate omul o vb de la tine xelad.N-ai zis aproape nimic despre masina ta. Ai zis ca ai consum de 8.6. Probabil o mai calci. La ce turatie schimbi. Esti multumit de cum se infige masina la plecarea de pe loc. Care a fost consumul minim care l-ai avut. Te-am vazut sigur in Buc o data pe la politehnica ca nu aveai evacuare. Am vrut sa ma iau dupa tine dar ma duceam in sens invers si ma grabeam.Care e viteza ta pe autostrada. Ce benzina folosesti! Cum s-a pastrat vopseaua la tine. Ai avut vreo problema. Ti s-a consumat vreodata bateria. Consuma ulei scade nivelul? Ce tip de ulei ai pus! Hai maestre muschetarii asteapta niste raspunsuri.

Comment

• eu as prefera sa imi spui altceva , nou, decat sa raspunzi la toate intrebarile lui Toma in cazul in care ai ceva nou de spus
                      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/caramalau/
                      Nimic nu este ceea ce pare a fii !

Comment

• Am trait o neplacuta surpriza ieri. Nu doresc nimanui sa aibe parte de asa ceva. Am fost la registrul comertului ieri si am parcat masina exact langa semnul statiei de RATB la vreo 5 metri de el. Deci nu in statie la 5 metri de unde se termina zigzagul BUS. Nu incurca cu nimic nici traficul nici intrarea autobuzului in statie. Cand ies de la registru cu durere de cap ca ma capiase unu cu o rezervare de firma abea asteptand sa intru in masina ca pe mine condusul ma calmeaza dau sa traversez vad de departe si trecand pe langa mine masina de tractari cu o masina exact ca a mea. Mi-a picat fata. Am vazut negru in fata ochilor si s-a oprit timpul in loc pana am vazut nr meu. Va inchipuiti ca speram sa nu fie a mea. Mi-au ridicat masina beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep Prigoana si compania si m-au obligat sa platesc cica taxa de ridicare 200 RON, taxa de transport pe 2 km 200 RON si taxa de parcare 150 si politia inca 120. nesimtire furt inselatorie in cardasie cu edilii capitalei care nu sunt in stare sa faca parcari ci doar sa le desfiinteze. Voi face contestatie si ii voi da in judecata. Nu e posibil sa parchezi regulamentar sa fi furat in felul asta de un imputit de SRL care percepe taxe obligatorii de 10 ori mai mari decat preturile de pe piata. parcarea cea mai scumpa in Bucuresti e 30 RON pe zi si ridicarea 80 RON si km 1,8 RON. Preturile care le practica ei sunt furt. Voi vedea cum le justifica ei in instanta. Sunt avocat vreau sa trag vreo 50 de persoane dupa mine sa fac o contestatie de vreo 10 pagini intemeiata in drept cu 50 de petenti sa cer micsorarea perceperii acestor taxe la nivelul pietei pentru ca este o operatiune comerciala ce fac ei si mi-au dat chitanta. Le voi cere si 1000 de euro despagubire pentru ca am pierdut un client important din cauza faptului ca nu am avut masina. Voi face scandal mare in presa si poate televiziune sau cel putin o sa incerc legal sa-i lovesc. Pot merge pana la CAB si poate chia ICCJ cu caile de atac. Nu ma las pana nu le epuizez pe toate. Si daca ma enervez le fac si o plangere penala. Toate bune si aveti grija pe undfe parcati

Comment

• Doamne-ajuta
                          imi pare rau
                          Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
                          ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

• imi pare rau sa aud ca ti-au ridicat-o dar daca ai parcat la 5m dupa statie, atunci citeste legislatia si o sa vezi ca ai parcat incorect.
                            mie, asa cum am scris si acilea, mi-au ridicat-o la nici 24 de ore de cand o aveam ... nici macar nu stiam numarul de la masina cand am sunat sa vad daca masina e la ei.

totusi eu sustin aceste ridicari pentru ca in foarte multe cazuri se intrece masura cu parcarea, incurcand circulatia altora.

sper sa o tina tot asa pana se educa romanul ca nu se parcheaza acolo unde vrea el ... cand vrea el.

eu m-am invartit si 45 de min in zona piata victorie ca sa gasesc loc de parcare. asta e orasul iar atunci cand ti-ai luat masina ai stiut asta iar faptul ca nu gasesti usor un loc de parcare nu obliga sa incalci legile.

si eu am platit si stiu cum este ... dar asta e, acum ma asigur ca locul in care parchez este ok.
                            '08 Civic 5D 1.8i-VTEC Sport M/T, Galaxy Grey Metallic

Comment

• Dap, confirm, am recitit legislatia si ai parcat incorect. Din pacate faptul ca nu incurcai pe nimeni nu are relevanta in instanta, deci sunt sanse mici sa castigi.
                              http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

• oprescutoma, la Registrul Comertului Bucuresti gasesti parcare cu plata pe Bd Basarabia imediat dupa spitalul de copii. sunt vreo 3 de minute de mers pe jos pana la Registru.
                                spiritul in zona piata victoriei este parcare cu plata cum te duci spre buzesti inainte de biserica. e mai tot timpul goala, asa ca poate data viitoare scutesti cele 45 de minute de invartit cu masina si folosesti 10 din ele sa mergi pe jos in cazul in care ai treaba in partea cealalta a pietei.

nici eu nu sunt de acord cu ridicarile astea, din cauza pierderii de timp. ar fi fost mai bine cu blocari de roata sau altceva ca sa nu mai fii nevoit sa pierzi o gramada de timp sa iti recuperezi masina.
                                civic 2.2 5D FK3
                                CR-V 2.2 AT RE6

Comment

Working...
                                X