ARAMIA2008: '08 Honda Civic 5D Sport 1.4, Orange Tangerine
Collapse
X
-
Ok! Eu am intrebat daca stie cineva cum se numeste noul model 1.4. 101 HP.
Leave a comment:
-
Modelul tau de civic se numeste FK1 nu motorul . Civic-ul de 1.8 este FK2 , cel de 2.2 este FK3 etc.
Leave a comment:
-
http://www.noul-civic.ro/preturi/7/
Cred ca merita atentia tuturor! As fi deschis un nou thread, dar iar incep discutii. E o motorizare ideala pentru oras. Parerea mea. A facut cineva drive test, sau a urcat cineva la volanul noii motorizari? Ma refer bineinteles la Civicul 5d 1.4. Vtec 101 HP. A aparut in Romania! Stie cineva cum se numeste motorul? Al meu e FK1. Asta ce e?Last edited by Aramia2008; 05-03-11, 20:44.
Leave a comment:
-
Nu zi "hop" pana nu sari... cu zapada, cauciucurile de iarna sunt extraordinare, conteaza enorm in performantele masinii si iti spune asta un posesor de 4x4, in trecut, din zgarcenie sau din cauza problemelor financiare, doar la o masina am mai folosit asa ceva, cand n-aveam, ma chinuiam ca un caine, sper sa ramana amintiri !
Leave a comment:
-
Din pacate s-a zgariat putin usa soferului, dar cred ca se ia la polish. Putea fi insa mult mai rau. Cu cauciucurile doar pe fata sunt reale probleme in panta pe gheata sau zapada. La anul o sa iau cauciucuri winter si pe spate ca sa nu mai am probleme. Cred ca anul asta gata cu zapada!
Leave a comment:
-
eu nu am avut astfel de probleme cu a mea.
Am fost pe munte. Am prins drumuri d zapada, drumuri cu gheata, drumuri si cu si fara material anti derapant.
Cand parea ca vrea sa o ia razna sarea VSA si licarea de cateva ori si revenea pe traseul logic.Eu in schimb am cauciucuri de iarna pe toate rotile (Goodyear ultra grip 7+)
Leave a comment:
-
Astazi cand m-am intors la tara si am incercat sa urc panta plina de zapada sau chiar ghiata, era sa fac o nefacuta. De urcat a urcat cu cauciucuri doar pe fata de iarna. Problema a fost cand a trebuit sa iau curba, ca masina nu a ascultat si s-a dus in lateral cu usa soferului la cativa cm de prinderea portii de fier care risca sa-mi perforeze usa. Am incercat sa dau inapoi, insa era prea tarziu, pentru ca s-a apropiat si mai tare si cred ca a fost proptita de-a binelea in prinderea portii care din fericire e de plastic. Nici in fata, nici in spate nu puteam s-o misc ca o zgariam rau in cel mai bun caz. Singura solutie era s-o trag in lateral. Salvarea a venit de la Honda nr 2 Crv, care si-a tras surioara fara nici cea mai mica problema in lateral. Astfel am scapat cu bine, sper fara zgarietura. Maine o sa vad daca am zgariat-o vreun pic.
Leave a comment:
-
sole42, eu cred ca faci misto de mine. D-asta ma rezum sa-ti raspund, ca amandoi stim ca civicul este superior daciei si ca eu am spus de nenumarate ori ca nu am vrut sa aud de alta masina decat de Honda Civic 5d.
Intre timp Aramia a iesit din garantie. Astazi se implinesc fix 3 ani. Sper sa nu am nici o problema cu ea nici de acum inainte si sa se comporte la fel de bine ca si pana acum. La multi ani din partea mea!
Leave a comment:
-
Cred ca nu ai studiat suficient inainte sa cumperi, pentru ca ai fi descoperit Logan 1,2. Raport calitate/pret superior Civicului 1,4, plus asigurare, impozit,revizii, casco. Cateva mii bune de euro mai ieftina, bagai benzina la greu. Si in plus depasesti 2,2-ul fluierand. Ce zici?
Leave a comment:
-
nu te mai ataca mai ...asa...ca nu ti-a dat nimeni in cap...ca nici eu nu stau sa vad becuri rosii......ca nu am nevoie sa o turez asa tare..si mie mi se pare scump impozitul....dar..daca nu au facut motoare de 1.9 sau de 2.0....a trebuit sa iau 2.2
Leave a comment:
-
Da maestre, dar intretinerea la diesel, cel putin pentru mine este foarte costisitoare si masina ta noua costa cu 7000 e mai mult. Cam cata benzina pui de 7000 e? Revizia, asigurarea, impozitul, casco la mine sunt incomparabile mai mici. Cum spuneam, tata are crv 2.2. si stiu ce spun. Daca cineva mi-ar oferi la schimb civic 1.8. sau 2.2. sincer va spun ca nu as face schimb. Am studiat mult inainte sa o cumpar si am stiut ce iau. Mai ales ca s-a nimerit ca masina mea sa nu aiba nici una din problemele dezbatute pe forum de foarte multi hondari. Dar, corect. Fiecare cu damblaua lui. Mie imi place sa vad cat mai multe becuri verzi, iar voua rosii. Toate bune!
Leave a comment:
Leave a comment: