Salut baieti. M-am intors dupa 3 zile de calvar . Ceea ce credeam ca va fi un bun prilej de a testa masina si de a face acele masuratori de la 0-80 si de la 0-100 s-a transformat intr-un drum care m-a uscat de bani si m-a stors de nervi. Am plecat duminica seara la Predeal la niste cursuri pe care le-am avut de pe 11 pana pe 13. Toate bune si frumoase , benzina full cu 100+ de la Rompetrol , am rupt tot pana in satele alea de dupa Tirgu Secuiesc. M-au prins baietii in depasire pe linie continua si cu 90 km/h in localitate (eram cu a 3-a si tocmai depaseam 2 masini
. Ca sa nu-mi pierd permisul am ''decontat'' 200 lei si am pierdut vreo 30 de minute sa ma milogesc de ei , dar a meritat si mi-au admirat si masina. Baieti de treaba , in fond a fost vina mea. Chiar am ras cu ei , mi-au spus ca, citez: " ai depasit pe linie continua , aveai si viteza , mai trebuia sa vorbesti la telefon ca sa fie treaba completa
". Prin serpentine spre Predeal masina s-a descurcat impecabil , eram si singur , am fortat la maxim , am mers numai cu a 2-a si cu a 3-a pana in 6000 de ture si cu scartait de roti la virajele mai stranse. Se simte totusi lipsa cp in plus pe alocuri. Marti seara m-am hotarat sa fac un drum la Sinaia iar la iesire din Busteni am intrat intr-o groapa si mi-au explodat cauciucurile fata-spate de pe partea dreapta. Am lasat-o la un popas , ( a mai intrat unul dupa mine la vreo ora cu un peugeot si si-a indoita janta + anvelopa varza , iar un papuc a ramas fara roata de tot ) si am plecat cu un prieten cu masina lui inapoi la Predeal. Asta dupa ce tipul a fost oprit la iesire din Sinaia (cand venea spre mine) pt depasire pe linie continua dar a scapat cu 100 de lei numai
. Miercuri dimineata a fost prietenul meu la o vulcanizare , mi-a luat 2 second , le-am pus pe fata , unul se exfoliaza , masina mi-a tras stanga de am febra la biceps , dar am ajuns azi acasa. Am facut niste teste dar rezultatete nu sunt cele la care ma asteptam. Bine , tinand cont de faptul ca am 4 cauciucuri diferite nici nu mai conteaza. O sa incerc sa pun filmuletele ( pe care le-am facut singur cu telefonul tinut pe volan
). De la 0-80 mi-a iesit 8.34 , dar repet , am 4 cauciucuri diferite din care cel de pe dreapta se exfoliaza intr-o zona chiar langa janta. Maine ma duc sa-mi cumpar 4 gume , tot profil in V pt. ca sunt mai rapide si mai fac un film. Revin cu filmuletul.

Comment