ARAMIA2008: '08 Honda Civic 5D Sport 1.4, Orange Tangerine
Collapse
X
-
Eh lasa, ca tot asa ai scris si "aftermarchet" in loc de "aftermarket" si n-ai verificat. Mai bine scriai "dupapiata". Probabil ai vazut 3 instant la 60 km/h pt ca era pe liber...
-
Nu-mi vine sa cred ca am scris m-a in loc de m-au. Si nici n-am verificat.
Leave a comment:
-
hai mai nu fiti rautaciosi) "ceva aftermarchet" bine ca erau aftermarchet...ca daca erau aftermarket ...nu erau bune....
revenind on-topic...eu am avut o problema asemanatoare la un clio...la care nu se gaseau pivoti ..ci doar bratul cu tot cu pivot...asa ziceau la reprezentanta....am fost la primul magazin de piese auto si am luat pivoti separat...asa cred ca e si la honda..o bucsa e o bucsa..se strica o schimbi..nu schimbi toata puntea..mi se pare o prostie...e ca si cum ai schimba si janta cand se uzeaza cauciucul
Leave a comment:
-
Adica iti consuma mai putin dar merge mai tare....iar asta "aspecte care m-a surprins foarte placut."...e manea.
Leave a comment:
-
Honda a tinut cu mine de aceasta data. Nu erau bucsile, ci o bieleta pe fata dreapta care se schimba numai la set si nu e foarte mult. Am dat comanda de ceva aftermarcket dupa o dicutie cu baietii de la service. Cele originale, mult prea scumpe pentru mine. Am facut revizia si am trecut de la Castrol 0w30 la mobil 1, 0w30 full economy. Diferenta se simte chiar si la mine. Am vazut diferenta clara si la consum si la demaraj, aspecte care m-au surprins foarte placut. N-are rost sa va spun de cate ori am avut consum 3 instant la 60 km/h iar cu castrol abia tineam 5. Credeam ca ma usurez de 700 E sa schimb puntea, insa toate bucsile sunt ok. Oricum, am inteles ca Honda este sensibila la gropi si voi fi mai atent.Last edited by Aramia2008; 14-05-11, 21:41.
Leave a comment:
-
Originally posted by El_Hakim View Post@BlackMagic: +1. Perfect de acord cu tine...O fi ceva putred in Danemarca de schimba puntea! Nici eu nu am auzit sa schimbe puntea pt 2 bucsi...
Cred ca cel mai usor de rezolvat "enigma" e ca cineva sa se apuce sa demonteze totul cu propriile forte atunci cand va trebui sa schimbe bucsile si astfel sa gaseasca si explicatia la problema noastra...sau poate cineva din vreun service sa ne "lumineze", desi nu cred
Leave a comment:
-
Toma, dupa stiinta mea, bieletele nu au bucsi, ci pivoti. Pt edificare asta este definitia:
BUCSA: Bucsa - element de articulatie prezent in mai multe sisteme care asigura o asamblare rigid/flexibila intre doua elemente metalice.
Constructiv , bucsa se prezinta in mod comun sub forma de inele metalice in imbracaminte de cauciuc foarte dur.
Leave a comment:
-
Tocmai, ca am vazut pe net pe un site pieleta spate. N-am invinovatit pe nimeni. Eu am incercat sa aflu daca e adevarat. Daca e sigur, sau asa crede el. Imi puteti spune si mie daca bucsa este parte integranta din bieleta sau nu?Last edited by Aramia2008; 12-05-11, 22:02.
Leave a comment:
-
@OT: Daca dadeai si tu un search pe forum nu il mai invinovateai pe Rares!!! Ce rugaminti de clasa a 2 a ai...Mai aveai putin si te puneai pe jelit
Scuze dar nu m-am putut abtine
)
@BlackMagic: +1. Perfect de acord cu tine...O fi ceva putred in Danemarca de schimba puntea! Nici eu nu am auzit sa schimbe puntea pt 2 bucsi...
Leave a comment:
-
Subscriu la ce spune BlackMagic sau poate imi scapa mie ceva !
Leave a comment:
-
Pai da, dar n-ar putea sa-ti schimbe in garantie doar bucsile, si pe urma toata puntea, nu? Ca doar n-ar mai avea logica
Sau naiba stie, poate chiar o exista o explicatie logica de ce schimba toata puntea...desi eu n-o vad...
Leave a comment:
-
Solutia oficiala, in garantie, este schimbarea puntii. Dupa iesirea din garantie, pe barba proprie, se gasesc si bucsile respective
Leave a comment:
-
Originally posted by LSD View PostMi-au spus ca nu vin piese separat pentru a inlocui doar bucsele.
Imi e foarte greu sa cred ca nu exista posibilitatea de-a schimba doar bucsile
Leave a comment:
-
Pai vin si piese separat? Sau le-a luat de la dezmembrari?
Si eu am probleme cu puntea spate, dar am mai amanat schimbarea ei. Mi-au spus ca nu vin piese separat pentru a inlocui doar bucsele.
Leave a comment:
-
un amic de-al meu a zis ca i-a schimbat ambele bucse pe spate la Carpati Motors, dar stia pe cine trebuie.
Leave a comment:
Leave a comment: