ARAMIA2008: '08 Honda Civic 5D Sport 1.4, Orange Tangerine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    Delphi
    Super Moderator

• Delphi
    replied
    Originally posted by Rares View Post
    din cate stiu eu, 8 litri + 20% = 9,6 litri
    Eu cred ca el a facut "matematic" asa 8 litri + 20% = 8 litri + 20 / 100 = 8 litri + 2 litri = 10 litri.

Leave a comment:

• KMR
    Super Moderator

• KMR
    replied
    Originally posted by Aramia2008 View Post
    Da tu esti sigur ca 9.5 - 8 da 2? Asa am spus pe topicul dedicat de 1000 de ori ca iese la pompa gpl cu 1l - 1.6 mai mult decat cdb. Consumul pe cdb este important pentru a stabili la cat adaug 1.6. Daca mi-a iesit de 5 ori la fel, am pus si bonuri am pozat si pompa, banuiesc ca nu mai e dubiu ca imi consuma cu pana la 1.6 mai mult ca pe cdb!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
    Eu tot cred că īţi consumă cu 20% mai mult faţă de cāt arată computerul de bord, nu cu 1,6 litri mai mult.

Leave a comment:

• Rares
    Senior Member

• Rares
    replied
    din cate stiu eu, 8 litri + 20% = 9,6 litri

Leave a comment:

• Aramia2008
    Senior Member

• Aramia2008
    replied
    Da tu esti sigur ca 9.5 - 8 da 2? Asa am spus pe topicul dedicat de 1000 de ori ca iese la pompa gpl cu 1l - 1.6 mai mult decat cdb. Consumul pe cdb este important pentru a stabili la cat adaug 1.6. Daca mi-a iesit de 5 ori la fel, am pus si bonuri am pozat si pompa, banuiesc ca nu mai e dubiu ca imi consuma cu pana la 1.6 mai mult ca pe cdb!

Leave a comment:

• KMR
    Super Moderator

• KMR
    replied
    Originally posted by Aramia2008 View Post
    Nu e chiar irelevant ce scrie pe cdb. Pe cdb am 8.0 si la pompa 9.5 9.6 de 5 ori.

Pai nu ti se pare mare diferenta? 20%? Esti sigur ca e constanta?

Leave a comment:

• Aramia2008
    Senior Member

• Aramia2008
    replied
    Nu e chiar irelevant ce scrie pe cdb. Pe cdb am 8.0 si la pompa 9.5 9.6 de 5 ori.

Leave a comment:

• Robby_Alessio
    Senior Member

• Robby_Alessio
    replied
    Originally posted by KMR View Post
    Da, corect , Săriţi cu consumuri mai serioase
    E bine așa "sefu" :
    Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1371307227296.jpg
Views:	1
Size:	52.3 KB
ID:	716069
    Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1371307247325.jpg
Views:	1
Size:	52.2 KB
ID:	716070
    Hahahhahahahha......
    Distracție asigurată in fiecare zi baby
    Consumuri pe benzină ...in cam 1lună
    ...........
    Scuzați-mă dar părerea mea este că de asta am cumpărat o Honda... să am pretenții de turații īnalte/prestații...o marcă care ani in urmă "scria" legende de povestit la nepoți...pt a asculta muzica motorului de fiecare data cānd ma urc la volan ...NU ca să trag de motor pentru a scoate consumuri mici...
    Dacă vroiam consumuri mici luam o alta marcă cu motor de 1l diesel si gata...
    Tomiţă...pt a mia dată :NU MAI LUA IN CALCUL CEEA CE SCRIE CDB-ul cand mergi pe pe GPL...
    & peace
    LE: ...moamăăă ce jegos e "geamul" ...Tre' să merg a spalat cu ea ....In ultimul timp nu am avut timp de nimic.

Sent from my Samsung Galaxy Note II GT-N7100 using Tapatalk 2
    Robby_Alessio
    Senior Member
    Last edited by Robby_Alessio; 15-06-13, 17:23.

Leave a comment:

• mika
    Senior Member

• mika
    replied
    11% in Bucuresti pe ultimii... 1-2k km. N-am poze, tre sa ma credeti pe cuvant.

Leave a comment:

• KMR
    Super Moderator

• KMR
    replied
    Da, corect , Săriţi cu consumuri mai serioase

Leave a comment:

• rezare
    Senior Member

• rezare
    replied
    Eu cred ca tu ai ratat esenta

Leave a comment:

• mitrasca
    Senior Member

• mitrasca
    replied
    Eu nu vad consumuri din astea nici la diesel......nu inteleg de ce unii si-au mai luat motoare "mari":-?? ca sa mergi cu 80-90 la ora plin de transpiratie ca a mai crescut cu 0.2 consumul?.....asa aramia are o scuza cu motor de 1.4 si se chinuie sa il faca rentabil....dar voi cu 1.8 si 140 cp sa sariti in capul lui cu consumuri mult mai mici ...mi se pare pueril....sa nu mai zic cu un aer de "zgarcenie".

Leave a comment:

• Delphi
    Super Moderator

• Delphi
    replied
    Etee... stii tu...

Leave a comment:

• KMR
    Super Moderator

• KMR
    replied
    Ba īl pasionează mersul la consum

Leave a comment:

• IB
    Senior Member

• IB
    replied
    Originally posted by Delphi View Post
    Sensei, nu am vrut in nici un fel sa induc ideea ca eu as consuma cel mai putin. Chiar am vrut sa fac un "edit" la postul meu sa precizez ca eu nu sunt un exemplu de "cel mai bun consum" si ca sunt altii cu mult mai buni decat mine.
    Stiu asta, pt ca nu te pasioneaza mersul la consum. Dar sincer sa fiu, referirea mea s-a vrut sa fie facuta strict la postul lui Aramia.

Leave a comment:

• rezare
    Senior Member

• rezare
    replied
    Ideea este ca e un consum bun, dar nu este rasunator. Insa pana la urma motoarele honda sunt in general economice de felul lor la mers linistit.

Leave a comment:

Working...
X