In sfarsit! Cu ce poti incepe dupa 2 ani de asteptare. Cred ca nimeni de pe forumul asta nu si-a dorit mai tare un Civic decat mine. Cand am vazut-o prima data exterior si interior in poze m-am imbolnavit pur si simplu. Mancam, dormeam, traiam numai cu gandul la Civic. Am fost ft dezamagit cand am vazut ca din Romania s-a retras motorul de 1.4. Am vrut neaparat aceasta motorizare pentru ca nu sunt genul de om care sa fie mort dupa putere si viteza. Am ales Civicul pentru ca e o masina cu stil.Chiar perfecta as putea spune privita de mine din orice unghi. Eleronul ar putea fi singurul mic amanunt care ma deranjeaza la masina pt ca taie in doua geamul din spate in rest ca design nu am ce sa reprosez.Va vine sa credeti ca nu am condus-o niciodata si totusi sunt obsedat de masinuta. Am urmarit toate ofertele de 1.4 din Germania, Ungaria, Belgia, mai putin pe la noi. Am intrat intamplator pe autovit si am descoperit o oferta care nu mai putea astepta si am luat-o. E orange. Are 83 cai : adica aproape de 2 ori mai puternica decat fosta mea masina de care am fost destul de multumit pentru oras : matiz. Am trecut pe racheta. Sincer va spun nu am ce face cu 140 de cai.De ce sa renunt la confortul unui consum redus, sa ma doara capul in Bucuresti, cand vad ca ia 14, 1.8, cand pot sa merg linistit la consum de diesel sau de matiz si impozit de logan. Despre masina nu am cuvinte la cum arata. Deocamdata nu stiu cum merge. Am avut ambitia sa nu o incerc eu cand am cumparat-o pentru ca nu am putut pleca cu ea si nu cred ca ma mai dadeam jos daca ma urcam la volan. Mai trebuie sa astept inca vreo 2 zile pentru preluare leasing verificare dosar semnare contract. .Cred ca pe marti e a mea.
Intre timp am citit manualul si cam tot despre masina desi a fost cam greu sa aflu detalii despre 1.4. Multumiri lui LIVIUIRON si lui johannbis pentru incurajarea de a lua 1.4 pentru ca in ciuda a ceea ce am citit pe net in UK, numai de bine, am auzit numai sfaturi pe acest forum sa nu iau 1.4 ca e prea subturata ca e prea grea si alte pareri de-ale prietenilor nestiutori ca ar consuma mult mai mult decat 1.8. Cam atat la inceput revin cu detalii si poze multe daca ma invatati si pe mine cum sa le postez.
Intre timp am citit manualul si cam tot despre masina desi a fost cam greu sa aflu detalii despre 1.4. Multumiri lui LIVIUIRON si lui johannbis pentru incurajarea de a lua 1.4 pentru ca in ciuda a ceea ce am citit pe net in UK, numai de bine, am auzit numai sfaturi pe acest forum sa nu iau 1.4 ca e prea subturata ca e prea grea si alte pareri de-ale prietenilor nestiutori ca ar consuma mult mai mult decat 1.8. Cam atat la inceput revin cu detalii si poze multe daca ma invatati si pe mine cum sa le postez.
Comment