SHARKIESPEED: 07 Honda Civic Sedan 1.8L i-VTEC, ?culoare?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Originally posted by IB View Post
  E drept ca eu am spus doar diametrul R16. Insa Civic-ul Sedan din 2006-2011 are dimensiunea rotilor 205/55/R16.
  Nu, el a spus "Am avut Eagle F1 205/55/R16".
  Originally posted by hondaru View Post
  S-o stapanesti sanatos!
  Goodyear Eagle F1 Asymetric 2 se preoduc pe 16. Am avut Eagle F1 205/55/R16 si au fost relativ moi au tinut 40k km insa tinuta de drum a fost foarte buna. Pe ud se comporta excelent!
  vtin i-a spus ca nu-l crede si sa puna link. Evident ca nu a putut sa puna link cu Eagle F1 205/55/R16, dat fiind ca nu exista, dar o da cotita.

  @hondaru: Daca nu faci misto, atunci nu stii sa citesti. Incearca inca o data sa citesti ce ai scris tu insuti:
  Originally posted by hondaru View Post
  S-o stapanesti sanatos!
  Goodyear Eagle F1 Asymetric 2 se preoduc pe 16. Am avut Eagle F1 205/55/R16 si au fost relativ moi au tinut 40k km insa tinuta de drum a fost foarte buna. Pe ud se comporta excelent!
  "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
  "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

  Comment


  • #17
   Nu stiu care din noi nu stie sa citeasca?! Am scris ca am avut GY F1 205/55/r16 pe masina. Asta s-a intamplat acum mai bine de un an si jumatate. Nu am avut F1 asimetric ci modelul vechi cel cu profil V simetric bine cunoscut tuturor. Din pacate acest model este de mult iesit din fabricatie si nu mai am de unde sa pun link dar pot aduce martor ( daca este nevoie intr-adevar) persoana care mi le-a achizitionat (intermediat).
   Apoi provocarea a fost sa postez link cu cele asimetric 2 cu r16 ceea ce am facut. Faptul ca dimensiunea dorita (prin subinteles) nu exista este alta poveste si nu are legatura cu stiinta de carte sau alte insinuari

   Comment


   • #18
    @Delphi: In postul exemplificat de tine sunt 4 propozitii independente. Primele 2 sunt independente, urmatoarele 2 fac sens impreuna. Le poti citi pe rand? Atunci face sens ceea ce am scris? E adevarat ca nu am precizat ca am avut anvelopele pe masina dar banuiesc ca toata lumea intelege ca nu le-am cumparat pe post de mobila!😃
    Nu intentionez sa fac misto de nimeni! Glumele se fac cu persoana de fata asa fel incat sa fii sigur ca spiritul glumei este perceput ca atare nu in scris pe forum. Omul a formulat o intrebare, am raspuns civilizat. Cu ce gresesc?!
    Scuze de offtopic si hijack! Propun discutii pe privat pentru clarificari! Multumesc.

    Comment


    • #19
     @vtin link cu exact aceelas model pe care le-am avut eu pe masina, sunt 2 pareri mai jos pe pagina unul are o Vectra cu 205/55/R16:
     https://www.blackcircles.com/tyres/b.../eagle-f1-gsd3

     Comment

     Working...
     X