Originally posted by CatalinP
View Post
SCARR: '08 Honda Civic Type S 1.8 i-VTEC, Nighthawk Black
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by CatalinP View PostAtunci cand masina e rece, ai buton ce dezabureste luneta si oglinzile, folosind rezistente electrice.
Insa, dupa un timp, aceasta functie se dezactiveaza automat.
Folosind climatizarea pe AUTO, va fi periodic pus in functiune compresorul de A/C, care va reduce umiditatea aerului recirculat sau introdus in habitaclu (condensul se scurge sub masina).
In plus, utilizarea periodica a A/C-ului previne defectarea compresorului, uscarea garniturilor din instalatie si pierderea freonului.
Unde mai pui ca te scapa de poze cu luneta aburita, postate pe forum.
Faptul ca foloseam clima doar pe manual cred ca era motivul pentru care aveam luneta aburita. Azi dimineață am setat pe auto și am observat schimbarea. Și pentru asta ți-am mulțumit.
O data la 2 săptămāni setez clima pe low și merg asa 10 minute, preventiv.
Iar o poza cu luneta aburita, postata pe forum, hmm...data viitoare promit ca ii fac și un polish īnainte.
Comment
-
Să faci și plinul rezervorului de combustibil, altfel īți auzi vorbe pe forum că ești zgārcit
Și pozele alea rămān pe forum și īți pot afecta viitorul ))I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Comment
-
Evident că glumesc Sunt siderat de preocupările altora pentru pozele puse de tineI'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Comment
-
Ne-am pregătit pentru noul an cu un schimb de ulei, bujii, discuri + plăcuțe spate și lichid frānă.
Am făcut și o mica excursie, aprox. 3500 km și totul a decurs foarte bine. Mașinuța s-a comportat excelent, iar despre nivelul de confort pot doar să spun că este peste așteptări.
Un 2016 mai bun tuturor și fără incidente!
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Comment
-
Am făcut azi un drum de 250 km și am fost curios de un consum minim.
Am scos 6.3 L/100 km afișat de BC (real nu știu), īn a 6-a (pe cāt posibil), 3000 rpm, 115 km/h.
La un moment dat aveam chiar 6.1 afișat.
Așadar, se poate, dacă vrei.
Māine, la īntoarcere, nu mai facem aroganțe de genul.
Comment
-
Originally posted by scarr View PostAsigurare CTR din 2010 - 330 euro/an (calculata online)
Asigurare Type S 2008 - 380 euro/an. (motorul de 1.8)
Unde e logica?
Comment
-
Update 110 mii km:
De cand nu am mai scris pe aici au intervenit unele schimbari.
Prima ar fi ca ne-am mutat mai la sud (in DE), la mai mult soare, sper. S-a intamplat acum 2,5 saptamani, timp in care nu am avut internet (da! chiar daca nu va vine sa credeti, timp de asteptare 2 saptamani, pana sa vina un tehnician sa isi faca treaba. Sunt si eu de vina ca m-au prins cu reclama: azi comanzi, maine primesti! In fine...). Naveta pana la job este putin mai lunga (30 km dus, 28 km intors), mai aglomerata si nu asa placuta, insa doar pentru urmatoarele 4 luni, pe urma schimba si firma sediul si o sa fie mai ok. In rest, zona Stuttgart pare a fi ok.
A doua schimbare ar fi in 'comportamentul' OZN-ului (daca mi se permite personificarea), si anume: au aparut niste trepidatii ale motorului la plecarea de pe loc. Daca incerc sa plec cu ea turata sub 1000 rpm, tremura, face acest lucru si cand are in jur de 1500 rpm (tot plecare de pe loc). Iar trepidatiile sunt destul de mari pentru a spune ca sunt normale. Ceva nu e in regula. Daca o accelerez putin si plec cu 2500 rpm de pe loc, nu mai tremura, sau poate ajunge trepidatul ''la rezonanta'' (daca ma intelegeti la ce ma refer) si nu se mai simte. Ciudat este ca nu face tot timpul asta. Tremuratul asta nu apare tot timpul.
E foarte ciudat, iar presupunerile mele se indreapta in 2 mari directii:
-ceva nu e in regula cu stilul meu de condus
-ceva tampon de la motor slabit/distrus/etc.
Pana sa gasesc vreun service prin zona, ma gandeam sa scriu pe forum, poate ma ajutati cu unele informatii, pareri, sfaturi.
Oricum trebuie sa fac o vizita in service pentru schimbarea uleiului de la cutia de viteze. Apropo, cel recomandat e cel original Honda, nu?
Drumuri bune tuturor!
Comment
-
poate e gata ambreiajul. daca ar fi suport de motor l-ai simti si la lansare din ture mari si la accelerari bruste .
anul asta am avut si eu cateva episoade, la plecare sub 1000 si doar daca nu lasam motorul sa se incalzeasca, iarna, umezeala, frig....salta motorul de cateva ori pana se termina tranzitia cuplarii din ambreiaj. eu simt ca ambreiajul meu e cam pe final de viata, prinde sus si uneori la schinari rapide, in plaja de putere simt o usoara alunecare. si eu am trecut doar de 60.000sigpic
Comment
-
Cred ca e cel mai plauzibil. Dimineata, cu motorul rece, nu prea are trepidatii, sau cel putin nu asa mari.
Dar dupa ce se incalzeste bine motorul, se simt mai puternic.
Posibil ca fostul proprietar sa nu il fi fost schimbata deloc.
Daca mai circul cu masina in starea aceasta inca o vreme (o luna, de ex), e grav sau nu?
Inca nu am avut timp sa ma informez de un service ok, ca sa nu ma duc la primul de la coltul strazii.
Comment
Comment