ADRIAN OCTAVIAN: '07 Honda Civic 5D 1.8 M/T, Royal Blue

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ADRIAN OCTAVIAN: '07 Honda Civic 5D 1.8 M/T, Royal Blue

Salutare oameni buni si bine v-am gasit,

De putina vreme (o luna maxim) sunt proprietarul unei masini visate de vreo 5 ani cam asa , avand vreo 2 ani un polo din 98 cu 30 de mii de km la bord de la o matusa (nu-s nastase ), ciudat dar a stat masina in garaj toata viata ei.

Cum spuneam imi doream masina asta de cand a aparut si am avut posibilitatea abia acum sa o cumpar. Aventura la ea nu a fost , am fost am vazut-o, am mers si mi-a placut enorm.
    Dat banul si a devenit a MEA.
    Aventura a fost inainte, vazuzem un type S rosu, o placere, m-am intalnit cu omul, o frumusete de masina, curata, frumoasa, lucioasa, mers in service toata partea stanga era praf sudata pe la prag, indoite toate pe sub pe acolo, amortizorul schimbat dar cel dinainte lovise tot pe acolo . O placere, si m-a cam daduse putin in spate in a-mi cumpara de pe net... pana am dat de albastria asta si am zis sa ma duc sa o vad si pe asta ca nu aveam nimic de pierdut decat 2 mil service-ul autorizat. La ea am ramas si o cam iubesc asa ....

Cam atat si aveti grija de voi..

Cateva poze...
    Attached Files
    "In 30 years, Honda has made 15 million V-Tec System and they have never, not even once single failure" - Jeremy Clarkson Top Gear.

The Power of Dreams

Sa ai noroc de ea! Culoarea e frumoasa si rara pe Civic.
    '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Multumesc mult...asa mi-au zis si aia la service . Cu atat mai frumos ...ms la fel.
      "In 30 years, Honda has made 15 million V-Tec System and they have never, not even once single failure" - Jeremy Clarkson Top Gear.

The Power of Dreams

Comment

Sa o stapanesti sanatos! Cu cati km ai luat-o, de curiozitate?
        Honda Civic 5D 2008 - 1.8 M/T Galaxy Gray
        sigpic
        http://hondafan.etp.ro/gallery/v/bgdsta/

Comment

Originally posted by bgdsta View Post
          Sa o stapanesti sanatos! Cu cati km ai luat-o, de curiozitate?
          Cu 85 de mii si i-am schumbat acum tot ulei alea alea, bine masina are o idee mai mult stiut de la baiatul din service ... nu m-a deranjat pt ca merge prea bine si cand se pune pata se pune .

Oricum sunt multumit.

The Power of Dreams

Comment

Important e sa mearga cum trebuie. Eu am condus-o acum vreo 3-4 ani si era in mintile ei si stiu ca primul proprietar a ingrijit-o bine.
            Honda Civic 5D 2008 - 1.8 M/T Galaxy Gray
            sigpic
            http://hondafan.etp.ro/gallery/v/bgdsta/

Comment

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme!
              Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

Comment

Originally posted by bgdsta View Post
                Important e sa mearga cum trebuie. Eu am condus-o acum vreo 3-4 ani si era in mintile ei si stiu ca primul proprietar a ingrijit-o bine.
                Mi-a povestit cel de acolo ca a fost tinuta bine masina... si arata bine si la interior, cu mici stersaturi care nu ma dereanjeaza absolut deloc ( nu ma asteptam sa fie tipla).

Poate poate ajung si eu pe la o intalnire ceva si mai discutam alea alea .

Aveti grija de voi si ms inca odata.

The Power of Dreams

Comment

Bunvenit printre hondari...sa o alergi cu placere si fara probleme.
                  HONDA: Silent release of fatal power & O masina nu e nimic daca nu e o placere conducand-o Soichiro Honda
                  CIVIC FN1 Absolute I-Pilot & ACCORD CW3 Executive Advance
                  http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Robby_Alessio/

Comment

Sal,

Bune si frumoase cu masina, am fost azi sa schimb anvelopele aici in cartier (dr taberei) si ajung acolo stau frumos la rand dupa care ma urca pe rampa un mexican dasta.... ca schimba ca face de toate...frumos pana la sf adica o ora cam asa... dupa ce incearca sa le puna la loc il vad pe el acolo ca se chinuia la o roata, ma duc il intreb ce s-a intamplat... si imi zice ca a incercat sa puna piulita si ca a prins filet gresit. ... hmm le-a prins pe toate 4 foarte bine, ala a fost primul pe care l-a prins (cred) si a stat roata ca si cand nu ar fi prinse toate cate putin asa cum se face normal (adica nu strangi unul pana la capat)

Acum vin intrebarile:
                    -1 are ce sa se intample daca merg asa ?
                    -2 ce sa cumpar si de unde ?
                    -3 daca filetul de pe surub sau ce e ala e putin stricat la inceput adica nu mai are 1-2 pasi cred.

Multumesc mult.

The Power of Dreams

Comment

Mergi la o alta vulcanizare demonteaza toate rotile,daca cel care demonteaza va intampina probleme iti va spune cate prezoane sau piulite ai stricate.Vestea buna e ca se pot inlocui atat piulitele cat si prezoanele usor.Intai afla cate ai stricate.

Comment

Nu lasa sa stranga piulitele direct cu pistolul, ci manual, piulitele si prezoanele nu sunt scumpe... am avut si eu unul rupt pe fata si s a schimbat usor.
                        '08 Fn1 - Invidia Catback, CAI Injen w hydroshield, Omp front braces, Eibach prokit springs, Ferodo ds2500, Oz ultraleggera w Michelin Ps3, GP kit-front/rear

Comment

In primul rand sa o stapanesti sănătos.
                          Nu are nimic unul lipsa, eu am mers cu 3 din 5, neintentionat pe motiv de furt in parcare, acum mi-am făcut un obicei sa verific.
                          Honda Accord - 2006 2.0 Executive

Comment

Va multumesc mult... am unul stricat se pare.... de unde pot lua piulite sau prezoane ?

Am cautat dar... ma gandeam ca are cineva de pe forum de vanzare sau care aduce piese.

Multumesc inca odata

The Power of Dreams

Comment

Ia de la dealer. Eu cand am avut nevoie la HR-V am luat de la Carpati Motors.
                              I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                              My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                              '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                              '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                              '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                              EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                              EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                              EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                              EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                              EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                              EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

Working...
                              X