Salutare oameni buni si bine v-am gasit,
De putina vreme (o luna maxim) sunt proprietarul unei masini visate de vreo 5 ani cam asa
, avand vreo 2 ani un polo din 98 cu 30 de mii de km la bord de la o matusa (nu-s nastase
), ciudat dar a stat masina in garaj toata viata ei.
Cum spuneam imi doream masina asta de cand a aparut si am avut posibilitatea abia acum sa o cumpar. Aventura la ea nu a fost
, am fost am vazut-o, am mers si mi-a placut enorm.
Dat banul si a devenit a MEA.
Aventura a fost inainte, vazuzem un type S rosu, o placere, m-am intalnit cu omul, o frumusete de masina, curata, frumoasa, lucioasa
, mers in service
toata partea stanga era praf
sudata pe la prag, indoite toate pe sub pe acolo, amortizorul schimbat dar cel dinainte lovise tot pe acolo
. O placere, si m-a cam daduse putin in spate in a-mi cumpara de pe net... pana am dat de albastria asta si am zis sa ma duc sa o vad si pe asta ca nu aveam nimic de pierdut decat 2 mil service-ul autorizat. La ea am ramas si o cam iubesc asa
....
Cam atat si aveti grija de voi..
Cateva poze...
De putina vreme (o luna maxim) sunt proprietarul unei masini visate de vreo 5 ani cam asa

Cum spuneam imi doream masina asta de cand a aparut si am avut posibilitatea abia acum sa o cumpar. Aventura la ea nu a fost

Dat banul si a devenit a MEA.
Aventura a fost inainte, vazuzem un type S rosu, o placere, m-am intalnit cu omul, o frumusete de masina, curata, frumoasa, lucioasa

Cam atat si aveti grija de voi..
Cateva poze...
Comment