HONDANUTZZZ: '98 Honda Civic Hatchback 1.4i, Nighthawk Black (EJ9)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dani, eu sunt entuziasmat de cat de bine poate sa arate masinuta ta, in toate pozele! Le prelucrezi in Photoshop? Sa o stapanesti sanatos in continuare si sa te bucuri de ea cati mai multi kilometri! Faina masina (***) - parerea mea (subiectiva), desigur.

*** Eu unul, mi-am luat EK3 pentru ca mi-a placut de cand am vazut-o prima data la Viena. Aparuse de putin timp, in Romania nu vazusem, acolo am vazut multe (eu aveam un civic din '88 la momentul ala). Multa lume a zis ca e urata, mie mi s-a parut din primul moment foarte frumoasa, am vrut sa am si eu una la fel si gata!
    "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
    "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• DelphiSan, da! De fapt masina nici nu e a mea, dar eu am doar voie sa mesteresc pozele cu ea in Photoshop!

Multam de compliment!

Comment

• Mda... domne' !
        Nici eu nu am comentarii , apoi daca nici in Germania o Honda nu arata bine ...atunci unde ?
        Daca mai apuca sa fie stapanita si de cineva ce o mai si ingrijeste , asta e imaginea finala .
        rooth
        Senior Member
        Last edited by rooth; 23-09-11, 07:58.
        sigpic

http://www.hondafan.ro/forum/album.php?albumid=494

Comment

• Masina arata bine si e intretinuta foarte bine! Felicitari! Dar, ar arata si mai bine daca ai SCAPA de STICKERELE alea de peste tot.

Ah, am uitat sa precizez ca ai PREA MULTE STICKERE?

In rest toate bune, s-o alergi sanatos! Ah, nu prea-mi plac stickerele alea de peste tot
          Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
          Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
          ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

• Multumesc pentru aprecieri, baieti!
            @Dragos, chestia asta cu stickerele este (cum altfel?) o chestie de gusturi, care aici unde traiesc eu apreciata! Mi s-a intamplat nu de putine ori sa fiu intrebat diverse si sa primesc aprecieri pentru stickere! Mai ales pentru cel cu Senna pe care l-am mostenit de pe EP2-ul lu' hondatu si modelul de NSX lipit sub semnatura lui Soichiro! Poate fac maine o fotografie mai indeaproape cu "situatia" din teren sa vezi despre ce-i vorba!
            Ah, dupa Salonul Auto de la Frankfurt ne-am pricopsit si cu un model de EG care se va lipi langa NSX!

Comment

• da, pana la urma frumusetea sta in ochii privitorului, important e sa-ti placa tie
              Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
              Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
              ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

• As fi scris sa va anunt ca am facut 123.000km dar mai devreme ziceam ca nu mai scriu decat din 5000 in 5000 de km! Deci nu anunt nimic!

Comment

• N-am mai scris de ceva vreme pe-aici ....
                  ce s-a mai intamplat intre timp:

- schimbat galerie de evacuare ca era ruginita complet si incepuse sa paraie.... (complet)
                  - schimbat de doua ori uleiul (eternul 5w40 de la Honda pentru Honda )
                  - schimbat cureaua de distributie ca isi cam facuse veacul prima ...
                  - schimbat senzori ABS (Jap Parts) pe spate ca au dat erori netarmurite cand am venit in martie din Elvetia de la Salonul Auto
                  - schimbat parbrizul ca era vai mama lui
                  - schimbat baterie ca m-a lasat in drum ...
                  - schimbat ... ce mama naibii am mai schimbat? Niste bucsi, capete de bara ... nimicuri d'astea ...
                  - 140.000km pe taho ... jucarica rezista! Devine costisitoare ... dar sunt in continuare multumit! Ceapa masii, pana la urma ... ma duce si ma aduce fix asa cum imi doresc! A carat la mutat in vreo 4 sesiuni in total cateva tone, merge asa cum imi place! :-)
                  HonDanutzzz
                  Senior Member
                  Last edited by HonDanutzzz; 25-08-12, 21:56.

Comment

• willkommen
                    Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

Comment

• Hehe, sa-ti traiasca!
                      Si ce daca ai schimbat la ea cateva, nu-i asa ca-ti zambeste in fiecare dimineata?!

Comment

• De fapt ... zambesc mai tot timpul cand ma uit la ea! :-) Mi-e draga tare masina mea ... zau ca da!

Zicea un dobitoc (dinescu) cu ceva vreme in urma ca... daca iubesti cu adevara femeia de langa tine te induioseaza si papucii ei de casa... la mine se aplica doar la masina chestiunea! Cand vad cheile .. oftez de drag!

Comment

• 142.000km
                          Azi a primit Pisi incaltari noi, Michelin Alpine A4 82T! (pe jantele originale Honda 185/60 R14) Lux pur gumele astea ... am venit 41km de la service pan'acasa si am avut impresia ca merg pe perne de aer! Ma rog, asta raportat la anvelopele de iarna pe care le aveam deja, vechi de 14 ani, care erau tari ca betonul! :-D
                          Me häppy in continuare ... si pe 17 decembrie mai intram o data in service sa punem tabla la punct. Dar asta se va intampla la Cluj pen' ca da, imi asum riscul de a penetra Romania cu Pisi! :-D Deci ... in decembrie sunt la Cluj, dar nu ma inghesuiti sa ma invitati la cafele de-acum, discutam cand ajung, pe 16 decembrie! :-)))

P.S. Info turistic: gumele in sine au costat 58 EUR/bucata, schimbatul in sine si aruncatul celorlalte roti (ca le-am aruncat complet, ca mai am un set de jante in garaj ) au costat cat 2 anvelope! :-((((((( Factura totala 370 EUR! :-(((((((((
                          HonDanutzzz
                          Senior Member
                          Last edited by HonDanutzzz; 02-11-12, 19:25.

Comment

• Mda ... imi zicea cineva cu ceva vreme in urma, aici pe forum, ca am prea multe stickere pe masina. Intre timp LV -ul a cazut dar ... azi au aparut inca doua! :-D In zona mea e o moda a semnaturilor pe masina, turcii au semnatura lui Atatürk, eu nu am gasit nici un presedinte sau politician roman care sa merite asta dar ... am fost mai romantic! Mi-am pus un oltean si semnatura lui pe masina ... :-)

Comment

• Azi am implinit 150.000km.
                              Still häppy!

Comment

• 70.000km de cand am cumparat Civicania.
                                Am facut verificarea tehnica, lejer, fara stres si ... ne-am intors la origini. Adica... all OEM. Am revenit la faruri Honda Valeo (noi noute, OEM products), oglinzile OEM si ... merge jucarica mai bine decat mergea noua. Clar, farurile noi noute adauga inca vreo 5cp iar oglinzile cel putin inca 7cp. Presurile si autocolantele nu aduc prea multa putere in plus dar .... merge!
                                P.S. Geaca de la WTCC e ca cadou de zioa mea!

Si cum am implinit 155.555km acum 2 saptamani:
                                HonDanutzzz
                                Senior Member
                                Last edited by HonDanutzzz; 01-06-13, 08:37.

Comment

Working...
                                X