ROMARSHALL: '95 Honda Civic Hatchback 1.4i, Milano Red (EJ9)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    Bandit_Meister
    Junior Member

• Bandit_Meister
    replied
    Originally posted by Den1GRator View Post
    Nou iti pot face rost io man, da nush cat e de scump. Ma interesez si iti zic sapt asta.
    Hmm...ai putea sa afli cat m-ar costa si pe mine un astfel de scut, fie el si nou?
    Am aceeasi problema cu praful si mizeria din compartimentul motor.

Leave a comment:

• andrei_popkorn
    Senior Member

• andrei_popkorn
    replied
    Originally posted by romarshall View Post
    Ascutitoarea tocmai a implinit 170.000 km. In afara de problema cu murdaria din compartimentul motorului nu sunt alte probleme. La 161.000 km masina a primit kit nou de distributie, ulei Mobil1 10w40 si filtre noi. In ultimii 9000 km am fost nevoit sa ii schimb burdufurile de la planetarea din dreapta pentru ca erau uzate. Consumul mediu in ultimii 9k km a fost undeva in jur de 7.5-8l%. Masina nu a consumat ulei deloc si ma surprinde cat de vioaie este dupa 14 ani si asa sper sa ramana inca mult timp. Cat de curand urmeaza schimbul de ulei si filtrele.

Cele bune.
    Si, te dai mare acuma

Bafta bro..sa ai grija de ea in continuare, la cat mai multe upgrade-uri.Cat despre consum, cam asa imi papa si mie ''fosta'', acceptabil dar pana la urma da-l incolo de consum..e HONDA

Leave a comment:

• sparco78
    Senior Member

• sparco78
    replied
    la mai mare si la mai multi km !!!!!!!! bafta in toate si poate ne vedemin august, ca tare vreau sa vad sibiul...

Leave a comment:

• romarshall
    Senior Member

• romarshall
    replied
    Ascutitoarea tocmai a implinit 170.000 km. In afara de problema cu murdaria din compartimentul motorului nu sunt alte probleme. La 161.000 km masina a primit kit nou de distributie, ulei Mobil1 10w40 si filtre noi. In ultimii 9000 km am fost nevoit sa ii schimb burdufurile de la planetarea din dreapta pentru ca erau uzate. Consumul mediu in ultimii 9k km a fost undeva in jur de 7.5-8l%. Masina nu a consumat ulei deloc si ma surprinde cat de vioaie este dupa 14 ani si asa sper sa ramana inca mult timp. Cat de curand urmeaza schimbul de ulei si filtrele.

Cele bune.

Leave a comment:

• Den1GRator
    Senior Member

• Den1GRator
    replied
    Nou iti pot face rost io man, da nush cat e de scump. Ma interesez si iti zic sapt asta.

Leave a comment:

• romarshall
    Senior Member

• romarshall
    replied
    Am o mare problema cu praful si noroiul din compartimentul motorului.
    Stie cineva de unde as putea achizitiona un scut pentru EJ9 (plastic sau metalic) nou sau din dezmembrari?

Leave a comment:

• fokerix
    Senior Member

• fokerix
    replied
    Originally posted by romarshall View Post
    Deocamdata astept cu nerabdare ciopartirea remuneratiei cu 25% dupa care mai vedem

Leave a comment:

• romarshall
    Senior Member

• romarshall
    replied
    Deocamdata astept cu nerabdare ciopartirea remuneratiei cu 25% dupa care mai vedem

Leave a comment:

• andrei_popkorn
    Senior Member

• andrei_popkorn
    replied
    i hate it

ptui ptui sa nu ti-o deochi...

alte upgrade-uri????

Leave a comment:

• sparco78
    Senior Member

• sparco78
    replied
    sa fie ca zambetul tau impreuna cu zambetul din grila civicului sa te poarte la tot atati km dar la 3-a(adica la cub), cum te-a purtat si pana acum !!!!!!!!!! bafta in toate si ochii in strada !!!!!!

Leave a comment:

• romarshall
    Senior Member

• romarshall
    replied
    Pai n-am mai zis nimic de masinuta mea pentru ca n-am prea avut ce scrie despre ea, probleme nu sunt, masinuta e cuminte si ascultatoare, a ridicat ceva pretentii la un moment dat ca vrea burdufuri noi la una din planetare si i-am facut pe plac, acum a implinit 169.000 km si continua sa ma faca sa zambesc in fiecare zi

Si o poza mai veche pe cand era la machiat.
    romarshall
    Senior Member
    Last edited by romarshall; 12-06-10, 20:50.

Leave a comment:

• Guest
    Guest

• HonDanutzzz
    Guest replied
    Fokerix ... baga un topic mah, ca si io-s cu geana pe tine! EJ9 romanian squad is watching! WTF?
    Ce verde meserias vede ochiul meu in pozili alea!

@romarshall ... tu nu mai zici nimic mah de ascutitoarea ta? sorry de off topic dude! si dau un cico de hamei cand ne intalnim prin Sibiu!

Leave a comment:

• fokerix
    Senior Member

• fokerix
    replied
    am masina fratica
    http://img193.imageshack.us/img193/3702/p1080776e.jpg
    http://img228.imageshack.us/img228/6635/p1080779w.jpg

Leave a comment:

• sasser
    Senior Member

• sasser