Pai n-ai inteles exact, sigur mai sunt ceva defecte pe dedesupt, numai uitat-e bine .
ROMARSHALL: '95 Honda Civic Hatchback 1.4i, Milano Red (EJ9)
Collapse
X
-
-
sal. ce nu este vizibil la constatarea amiabila se va face de catre service ao a 2a constatare si va fi instiintata compania care despagubeste urmand a fi trecute pe devizul de reparatie.vad ca pe aici cam toata lumea a patit-o inclusiv eu acum o saptamana,pagube minore de data asta :un stop si bara spate.bafta!h o n d a c i v i c satin silver ep 1
Comment
-
@vali..again??? cum asa..numa maine ii vineri 13..fuckep up..2015 Honda Civic 5D 1.8 M/T Lifestyle, Brilliant Sporty Blue Metallic
ex: Honda Civic 1.4i Hatchback Red 1997
http://hondafan.etp.ro/gallery/v/andrei_popkorn/
Comment
-
Originally posted by Vali_lj View Postsi eu mai devreme in drum spre magazinul de piese auto , m-a lovit pe bulevard unul in spate .... Pot spune ca a fost saptamana hondelor intr-un sens negativ.
Comment
-
Nu stiu daca sa ma amuz sau sa ma supar........pentru saptamana asta si in special pentru Vineri 13.11.09
Mai frate se facea ca stateam la semafor pe o strada in panta, si cum stateam eu cu un amic in masina si ii povesteam despre patania lui Vali_lj si alte tamponari ma trezesc cu unu in spatele meu. Ce sa vezi frate......bou mesterea nu stiu ce puii mei pe la muzica si a uitat sa traga frana de mana si eu m-am ales cu 2 dungulite mici negre pe bara spate (care o sa iasa cu putin alcool sanitar). Bine ca a trecut Vineri 13 ca cine stie ce se mai intampla.
Comment
-
man, eu mi-am luat-o luna trecuta in data de 13, care a picat intr-o zi de marti..afara ploua torential, am avut pana la civic, mi-au bagat benzina in loc de motorina in Logan, mama era la spital si trebuia sa merg dupa ea la Tg Mures, plus ca am fost chemat la facultate sa imi clarific situatia anuala..in drum spre Tg Mures ma suna taicami-o ca o lovit o groapa mare si a avut pana pe dreapta la ambele roti + telescopul pe dreapta spate la Corsa..nu sunt superstitios dar uite ca mi s-au intamplat in data de 13..oricum tu si cu vali ati avut o saptamana de pomina..imi pare rau pentru masinutele voastre2015 Honda Civic 5D 1.8 M/T Lifestyle, Brilliant Sporty Blue Metallic
ex: Honda Civic 1.4i Hatchback Red 1997
http://hondafan.etp.ro/gallery/v/andrei_popkorn/
Comment
-
Salutare
Azi a fost o zi superba la Sibiu si am hotarat sa profit de ea si sa mai meshteresc ceva pe la masina (cu toate ca a fost sarbatoare, dar numai sambata gasesc cateva ore libere). M-am decis sa reconditionez capacul de la chiuloasa.
Cateva poze inainte si dupa.
Saptamana viitoare urmeaza inlocuirea catalizatorului si tobei de mijloc cu tzeava goala pana la toba finala ...... Doamne ajuta
Comment
-
Originally posted by sparco78 View Postsuper tare ! da solutia la toti frate ! care nu ar vrea sa aiba un asa capac chiuloasa sub capota ! costuri,timp,cum se procedeaza,detalii....ASTEPTAM !
Eu am folosit 4x bucati (cat o coala A4) Smirghel granulatie 120 , 4x bucati Smirghel granulatie 240, 4x bucati smirghel granulatie 600. Ar mai fi trebuit sa folosesc si smirghel de granulatie 800 dar nu am mai gasit la magazin.
Imediat dupa ce am dat capacul jos l-am spalat bine bine cu motorina, l-am sters si am inceput sa folosesc smirghelul gradual. am inceput cu cel de 120, acesta fiind mai dur am indepartat stratul cel mai urat de pe capac. Dupa ce am terminat de slefuit cu o granulatie, spalam frumos capacul cu motorina, il stergeam si treceam la urmatoare faza si tot asa pana la sfarsit. La slefuirea capacului cu smirghelul de 600 am folosit si apa, umezeam smirghelul pentru un luciu cat mai bun. La sfarsit de tot pentru am folosit o perie speciala ce se prindea in masina de gaurit, cumparata de pe net impreuna cu 2 tipuri de paste. Nu este imperativ necesar sa folosesti perie de lustruit, poti sa-i dau un luciu frumos si cu un smirghel cu granulatie foarte mica gen 800 sau 1000.
Spor la treaba
Comment
-
Arata ok acum, dar metalul neprotejat in timp imbatraneste si si aspectul de acum nu va tine foarte mult. Stiu ca pare o solutie ieftina insa nu degeaba vin vopsite de fabrica.Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
Arata bine capacul ... dar daca tot il dau jos .. ii dau si o vopsea! Ai rezolvat cu masina? ... azi am gasit-o si eu lovita in parcare ... cred ca e LUNA Hondelor busite! Maine merg cu ea la constatare ... sa vedem ce rezolv! Bafta.
http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/razvan0582/civic/
nu e foarte rau, dar ... nici bine nu arata!
Comment
-
Man imi pare rau pentru masinuta ta.
Am reusit doar sa rezolv cu asigurare ..... sa-mi faca constatarea si sa-mi deschida dosarul de daune. Doamne cata umblatura mai e din cauza mizeriei de constatare amiabila, frate deci a trebuit sa-l aduc pe omul ala din Medias in Sibiu ca sa imi deschida aia dosar de daune ca cica altfel nu se poate. Au facut sute de poze la masini, ba chiar m-a dus la locul tamponarii ca sa vada cum s-a petrecut, am pus si masina cu janta stricata langa bordusa sa-mi faca poze, noroc ca inca mai era vizibila pe bordura urma de la janta mea ca au cam strambat din nas cand venea vorba sa-mi schimbe janta. Problema mea acum e unde gasesc eu janta asemanatoare cu a mea?
La service inca n-am apucat sa merg dar o sa-mi iau cateva zile libere saptamana viitoare ca sa rezolv problema.
Bafta la constatare, sper sa mearga mult mai repede ca la mine.
Comment
Comment