ROMARSHALL: '95 Honda Civic Hatchback 1.4i, Milano Red (EJ9)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@razvan0582 ... . Cand ai posibilitatea fa-i un consum cu noua garnitura ca sa vedem cat de mare e diferenta (daca e).

Nu cred ca o sa fie o problema cu ITP-ul. Eu am fost ieri pe la RAR sa fac o identficare pentru schimbare de proprietar si s-au legat doar de faptul ca am toba de mijloc fisurata, nu cred ca au pus masina pe linia de ITP dar si daca ar fi pus-o mai mult ca sigur trecea cu brio fara sa fie vreo problema din cauza noii garnituri.
    SB-14-CVC

You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo

Comment

Bravo romarshall, sa o stapanesti sanatos, foarte ingenioasa treaba cu garnitura )
      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/havikk/

Comment

@romarshall ... salutare. am revenit dupa o pauza destul de lunga ... Am facut, sau mai bine zi am refacut consumul la Hondica ... dupa ce am schimbat garnitura. Am facut exact acelasi traseu (mentionez ca inainte de a schimba garnitura faceam cu un plin 645 km), acum am facut doar 600 km, dar cred ca am avut si un pic de ghinion ... deoarece 100 km i-am facut pe zapada ... Oricum ... chiar daca mi-a crescut consumul Merita! Masina trage mult mai bine! Mentionez ca acest consum e facut la un stil de condus Normal! Bafta!

http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/razvan0582/civic/

Comment

Tocmai vb cu un coleg care are un 1.4 si i-am spus de aceasta posibilitate si a ramas .... i-am explicat in mare despre ce e vb ci ca e probata si ar trebui sa incerce ... azi trebuia sa ma duc la el sa facem acest "upgrade" dar datorita incidentului de aseara cu masina mea nu am mai apucat ... acum sa vad cum fac sa imi gasesc bara fata ( poate o fur pe a lui )
          Touge is what we live for

Wait for it...... Here we go ....... Bwwwwaaaaaaahhhhhh!

Comment

@ razvan0582 Eu am vazut ca la drum lung nu e foarte mare diferenta intre consumul inainte si cel de dupa schimbarea garniturii. Totusi la mine se vede o diferenta destul de mare la consumul urban (asta pentru ca nu ma pot abtine sa schimb tot la 5000 rpm ) Daca inainte consuma urban undeva in jur de 8 - 8,5l % acum consuma cam 9,5 - 10l % insa si diferenta de acceleratie si demaraj e alta.

@Vali_lj: 1. ma bucur ca i-ai povestetit amicului tau despre acest "upgrade", invita-l pe forum.
            2. imi pare rau sa aud ca ai avut un incident neplacut. Ce s-a intamplat? e ok masina?
            SB-14-CVC

Comment

salut man..cred ca o s fac si eu acest mic "upgrade", cat de curand acuma..
              2015 Honda Civic 5D 1.8 M/T Lifestyle, Brilliant Sporty Blue Metallic
              ex: Honda Civic 1.4i Hatchback Red 1997
              http://hondafan.etp.ro/gallery/v/andrei_popkorn/

Comment

Am tot incercat sa-l conving sa intre dar cred ca nu e genul de om din cate am vazut ... plus ca e posesor a 4 masini o raritate de alfa din 69 , o delta integrale hf , civicul si ... aici am uitat .. ajung eu la el si ii fac sa intre
                la ek trebuie schimbata bara fara (probabil si ranforsari puse) ... problema nu e bara ci vopsitul .. iar tre sa pierd 2-3 zile pana o dau la gata...acum ma duc jos sa vedem paguba..bafta

Comment

@Vali_lj bafta cu schimbatul si vopsitul barii.

Astazi am facut un drum Sibiu - Brasov , i-am facut consumul si in sfarsit pot da o cifra exacta pentru consum extraurban (+ 10 Km fatzaiala prin BV). Surprinzator pentru mine, mai ales ca am facut multe depasiri cu schimbat de viteza la turatii mari, consumul a iesit de 6,25l % la pompa, benzina de 95 de la PetromV.

Originally posted by andrei_popkorn View Post
                  salut man..cred ca o s fac si eu acest mic "upgrade", cat de curand acuma..

Fa-o man ca nu o sa regreti.
                  SB-14-CVC

Comment

Man ce ai patit? Ai stricat rau masina?
                    Den1GRator
                    Senior Member
                    Last edited by Den1GRator; 11-11-09, 12:45.
                    http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

Ufff .....
                      Aseara mergeam linistit pe Bd. V. Milea in Sibiu pe banda 1, in fata mea dar pe banda 2 rula unu cu un VW Polo iar acesta avea in fata inca o masina care sa oprise sa faca regulamentar la stanga. Cel din Polo probabil se grabea si a vrut sa depaseasca prin dreapta dar a uitat sa se asigure daca vine cineva pe banda 1 . Degeaba am innebunit eu pedala de frana, ploua, era ud pe jos, am tras dreapta cat am putut dar pana la urma tot m-a atins si mi-a lovit aripa stanga fata (la imbinatura cu spoilerul) si mi-a dat oglinda peste cap. Nu e foarte mare lovitura. treaba mai nasoala e ca am lovit rau de tot bordura din dreapta (roata din fata) incercand sa evit impactul si am cam stricat janta, poate si alte chestii care nu se vad .
                      Ce sa-i faci.....se intampla, o sa ma duc la asigurare dupa care la service sa vad putin daca sunt probleme la roata din dreapta fata.
                      As vrea sa va intreb daca ati mai avut careva de-a face cu Euroins asigurari?
                      romarshall
                      Senior Member
                      Last edited by romarshall; 11-11-09, 17:44.
                      SB-14-CVC

Comment

Am avut eu de-a face cu Euroins dar cu cei din GL si pot sa spun ca s-au miscat foarte repede, fara probleme.
                        Honda Civic 5D 2008 - 1.8 M/T Galaxy Gray
                        sigpic
                        http://hondafan.etp.ro/gallery/v/bgdsta/

Comment

Sorry pentru accident, romarshall! Sper să rezolvi repede cu maşina şi să o aduci în starea în care a fost înainte de eveniment.
                          CR-V e:HEV
                          JAZZ GD1 CVT
                          Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
                          Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
                          Ex - ACCORD Type-R
                          Ex - DEL SOL EH6

Comment

off man ... am inceput eu , acu tu.... sper sa o faci cat mai repede

Comment

romarshall, imi pare rau pentru patania ta! Ai reusit cumva sa clarifici cu cetateanul cu Polo problema cu efectele nevazute ale incidentului? Pentru ca ar fi neplacut sa constati ca s-a mai rupt ceva pe sub masina din socul cu bordura.
                              Succes in toate demersurile si nu te lasa demoralizat! Viata e frumoasa, hondarii iti sunt alaturi de tine! :-)

Comment

Multumesc pentru suport.
                                N-am avut ce sa clarific cu omu vis-a-vis de efectele nevazute. Am completat un formular din acela de doi lei ("constatare amiabila") si omu a plecat pentru ca nu era din Sibiu. O sa vad la service. La prima vedere nu pare sa fie nimic ascuns.....ruleaza bine masina, oricum ceva schimb de bucsaraie era in plan pentru ambele parti cand strangeam ceva finante.
                                SB-14-CVC

Comment

Working...
                                X