ROMARSHALL: '95 Honda Civic Hatchback 1.4i, Milano Red (EJ9)
Collapse
X
-
Cred ca se incalzeste si de la furtunul de carter care este atasat la teava , asa ca nu prea vad rostul dar poate te ajuta cu ceva.
Leave a comment:
-
Parerea mea e ca face bine un astfel de invelis, nu se mai incalzeste asa tare teava de la cold air, deci ar intra mai mult aer rece la admisie, partile negative nu le vad care ar fi, las un cunoscator sa isi zica parerea
Leave a comment:
-
N-am mai scris demult pe aici, asa ca m-am gandit sa revigorez putin topicu'.
De curand ascutitoarea a implinit 174.000 km si pentru buna purtare a primit o curatare a filtrului de aer.
Am vazut la multe masini evacuarea invelita in azbest, dar am vazut la unele ca aveau si tubulatura de la CAI invelita in azbest. E benefica aceasta operatiune? La a mea se cam incalzeste tubulatura si ma gandesc ca daca as face operatiunea asta s-ar incalzi mai putin. Ceva opinii?
Multumesc.
Some pics attached ..... stiu ... e foarte murdara la motor, nu dati cu pietre va rog
Leave a comment:
-
Boxa sta in casa ... imi ingreuneaza masina si creste consumul peste asteptari
Oblu' in baie s-a dusOriginally posted by Toyboy View Posto sa-i mearga drept in baie

Da .... el a facut comanda si eu am ridicat produsele de la pravalie, lucram in tandemOriginally posted by rooth View PostCadoul a venit de la Den1Grator cumva ?
I-am dat si eu aceeasi comanda ieri si din vorba in vorba... mi-a spus ca ti-a trimis si tie .
Leave a comment:
-
Originally posted by romarshall View PostUn mic update ... ca tot n-am scris demult pe forum.
Ascutitoarea a implinit 172k km. si a primit cadou pentru buna purtare un schimb de ulei. Masinuta merge bine si continua sa-mi starneasca acelasi sentiment placut ca atunci cand am condus-o pt. prima data

Uploaded with ImageShack.us
Cadoul a venit de la Den1Grator cumva ?
I-am dat si eu aceeasi comanda ieri si din vorba in vorba... mi-a spus ca ti-a trimis si tie .
Leave a comment:
-
Un mic update ... ca tot n-am scris demult pe forum.
Ascutitoarea a implinit 172k km. si a primit cadou pentru buna purtare un schimb de ulei. Masinuta merge bine si continua sa-mi starneasca acelasi sentiment placut ca atunci cand am condus-o pt. prima data

Uploaded with ImageShack.us
Leave a comment:
-
Multumesc man.
Deocamdata masina ramane asa "inalta" .... nu prea am planuri pentru ea momentan
Leave a comment:
-
Daca esti interesat sa iti cobori masina cu 4-5 cm am eu arcurile de pe spate pt asa ceva. Merg montate pe telescoapele stock si nu te zdruncina asa cum fac coilovers-urile.
Leave a comment:
-
Multam fain man, oricand cu placere, ma bucur ca te-am cunoscut si poate voi avea vreodata placerea sa-ti admir si CRX-ul pe la vreun meet.
Cele bune.
Leave a comment:
-
fain EJ, am avut placerea sa urc la Paltinis in el
, multzam pentru drum 
eu nu as schimba evacuarea aia, e un deliciu in linistea noptii
Leave a comment:

Leave a comment: