ROMARSHALL: '95 Honda Civic Hatchback 1.4i, Milano Red (EJ9)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ Sh0T - eu am comandat garnitura la un magazin de piese auto din Sibiu codul garniturii - 16176-P2A-004, un amic a facut la fel si a cumparat-o anu' acesta cu vreo 20-25 de lei. Daca motorul e rece nu e nici o problema sa stea la relanti la 1500 rpm, a mea, daca e rece afara se tureaza chiar mai tare.(e socul automat).

@h.deyu - eu te-am vazut de nenumarate ori, cred ca te-am si flash-uit de cateva ori. Parca aveai ceva probleme la caroserie (indoituri), mai este un ej9 gri cu nr. SBxxRDF (cred) si nu mai stiu care mi s-a parut indoita.
    Bafta cu masina si daca te pot ajuta cu ceva, cu placere.
    SB-14-CVC

You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo

Comment

• Salut , am facut pe facebook un grup cu hondarii din Sibiu , ca sa socializam mai usor . Daca vrei sa faci parte din el da-mi facebook-ul tau ca sa te pot adauga !

Comment

• Ti-am dat PM
        SB-14-CVC

Comment

• Doresc sa achizitionez o honda civic 1.4i hatchback,98`.Mi s-a pus ca are 90 cp,e adevarat ? sau toate modelele sunt 75 cp?

Comment

• Pe modelul EJ9 anii 1996-2000 au fost puse doua motorizari. D14A4 (1.4 is) de 90 de cai cu o singura axa cu came si D14A3 (1.4 i) de 75 de cai tot cu o singura axa cu came, diferenta dintre cele doua motorizari fiind o garnitura de metal de la galeria de admisie care restrictioneaza volumul de aer, scazand astfel puterea la 75 cp. Daca se schimba garnitura aceea in mod normal motorul D14A3 va deveni identic cu D14A4.
            SB-14-CVC

Comment

• "Daca se schimba garnitura aceea in mod normal motorul D14A3 va deveni identic cu D14A4."
              doar motorul.

Comment

• In mod normal da. Singura diferenta dintre cele doua motoare e garnitura de aceea de la admisie.
                SB-14-CVC

Comment

• dar! managementul motorului este diferit. vorbim de alt ECU. e ca si cum ai merge fara filtru de aer.

Comment

• Originally posted by romarshall View Post
                    In mod normal da. Singura diferenta dintre cele doua motoare e garnitura de aceea de la admisie.
                    Nu stiu daca este atat de simplu!
                    Ignorati va rog lipsa sau surplusul de "i" am probleme cu tastatura!

Comment

Working...
                    X