DRAGOS_TM: ´94 Honda Civic Hatchback 1.3, Grey

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    sparco78
    Senior Member

• sparco78
    replied
    s-o harbuiesti sanatos !!!!!!!!!!! ca sa o harbuiesti tre sa-i mai pui 300.000 in bord !!!!!!!!!! bafta in proiecte si ochii in strada !!!!!!!!!

Leave a comment:

• rooth
    Senior Member

• rooth
    replied
    Originally posted by Dragos_Tm View Post
    salutare tuturor!sunt nou printre hondari,acum vreo 2 saptamani am achizitionat un civic 1.3 75cp,an 1994 gri,sunt foarte incantat de masina,dar cu toate acestea am si cateva probleme minore,socul automat ma cam sperie sta cam al 3000-3500,si in rest cu consumabile,de rugina nu pot sa zic nimic,masina a fost vopsita,eu fiind al 3 lea proprietar din romania(primul ionut din brasov,si al 2lea Cartelul de la care am si luato).am sa pun si ceva poze zilele astea daca am timp

Bine ai venit !
    Uita-te in thread-ul meu mai in urma si vei rezolva problema aia enervanta cu socul...zici ca au molima modelele astea
    .Cand aveam eu problema ta ,nu se vaita nimeni pe aici ,dar e bine cel putin ca acum ai cateva referinte ce te-ar putea ajuta sper ( stii cum e vb .aia ,,tot patitu-i priceput )

Uite aici link :
    http://www.hondafan.ro/forum/showthread.php?t=10482

Leave a comment:

• ionutblv
    Senior Member

• ionutblv
    replied
    bine ne-ai gasit
    daca nu "incarci" poze nu te credem

Leave a comment:

• Dragos_Tm
    Member

• DRAGOS_TM: ´94 Honda Civic Hatchback 1.3, Grey

salutare tuturor! sunt nou printre hondari, acum vreo 2 saptamani am achizitionat un Civic 1.3 75cp, an 1994 gri, sunt foarte incantat de masina dar cu toate acestea am si cateva probleme minore, socul automat ma cam sperie sta cam al 3000-3500 si in rest cu consumabile, de rugina nu pot sa zic nimic, masina a fost vopsita, eu fiind al 3 lea proprietar din romania (primul ionut din brasov si al 2lea Cartelul de la care am si luato). am sa pun si ceva poze zilele astea daca am timp.
    hondatu
    Administrator
    Last edited by hondatu; 14-11-10, 00:28.
Working...
X