If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Baieti eu am facut schimbu de antigel acum vreo 2-3 saptamani,am pus jumate apa jumate antigel...si am observat ca se incalzeste motorul mia greu si consuml a mai crescut putin.cum pot sa mai diluez putin compozita??daca golesc borcanul si pun numai apa in el merge?
motorul nu se incalzeste din cauza antigelului, trebuie sa fie alta cauza , verifica electroventilatorul de pe radiator, verifica daca pierde antigel, verifica uleiul daca ajunge antigel in el sau invers..
cred ca mam exprimat gresit...apa creste la 90 mai greu de cand am bagat antigelul..mam uitat la un topic pe forum si am vazut ca asa este normal...deoarece punctul de fierbebe al antigel este de 150 de grade....cu cat compozitia contine mai mult antigel cu atat se incalzeste mai greu.
NU pierd antigel,nu mia ajuns antigel in ulei,nu am spuma pe joja.
prima problema intalnita:termostatu.
L-am schimbat cu ajutorul lu Nebunu'
Am montat si toba ...dar nu pot sa dau silenceru jos....nici nu m-am chinuit prea mult!
Termostatul pt. ce temperatura e , 78 sau 88 de grade ?Eu am pus de 78 initial (dupa ce am cumparat masina) atunci nu am cunoscut ceva detalii, acum as pune de 88.
Silencerul incearca sa-l scoti cu o sarma mai groasa indoita la capat(vezi sa tragi uniform de el ca nu prea iese altfel )
nu stiu de cat este termostatul dar nam probleme deocamdata cu el,decat ca am pus stramb garnistura si mi sa fisurat si pierdeam antigel pe langa ea,am observat azi si am lipit garnitura ci picatura am lasato la uscat cam o ora si am puso inapoi am bagat antigel si vad ca numi mai curge...sper sa numai am probleme pana in 10 ianuarie cand ajung in tm.
am dat silencer jos se aude beton
Si al meu era prea stramt si ma chinuiam enorm de mult sa il pun si sa'l dau jos, si asa cred ca e si la tine, asa ca am mai luat din grosimea silencer'ului cu un polizor ceva !
nu am mai scris de mult aici,nu am mai facut cam nimic la masina in mod deosebit.dar incet incet o pregatesc pentru vara...i-am achizitionat incaltamite azi niste borbet t pe 15 7j et 40,gume pirelli(poze zilele urmatoare)in curand sper sa vina si arcurile...
nu am mai scris de mult aici,nu am mai facut cam nimic la masina in mod deosebit.dar incet incet o pregatesc pentru vara...i-am achizitionat incaltamite azi niste borbet t pe 15 7j et 40,gume pirelli(poze zilele urmatoare)in curand sper sa vina si arcurile...
Comment