cred ca mam exprimat gresit...apa creste la 90 mai greu de cand am bagat antigelul..mam uitat la un topic pe forum si am vazut ca asa este normal...deoarece punctul de fierbebe al antigel este de 150 de grade....cu cat compozitia contine mai mult antigel cu atat se incalzeste mai greu.
NU pierd antigel,nu mia ajuns antigel in ulei,nu am spuma pe joja.
DRAGOS_TM: ´94 Honda Civic Hatchback 1.3, Grey
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
motorul nu se incalzeste din cauza antigelului, trebuie sa fie alta cauza , verifica electroventilatorul de pe radiator, verifica daca pierde antigel, verifica uleiul daca ajunge antigel in el sau invers..
Leave a comment:
-
Baieti eu am facut schimbu de antigel acum vreo 2-3 saptamani,am pus jumate apa jumate antigel...si am observat ca se incalzeste motorul mia greu si consuml a mai crescut putin.cum pot sa mai diluez putin compozita??daca golesc borcanul si pun numai apa in el merge?
Leave a comment:
-
mai pun si eu ceva poze de la o mica adunare in TM....dupa vreo 2 -3 ore de ninsoare! suporti hondafan! multumiri lui Doc
Leave a comment:
-
dap si eu o sa mai am o gramada de munca la ea:P-merge super bine masina, cateva mici exceptii pe care sper ca le voi pune la punct cu nebunu cat mai curand
Leave a comment:
-
Dap.a iesit euro 2.luni platesc taxa si pe miercuri sper sa am numere.TM 03 JDM.
Leave a comment:
-
Concentrat de calitate ce inseamna pentru tine?Eu am gasit ceva antigel rosu G12(nu stiu firma) la 14 lei 1L.e bun?
in legatura cu frana o sa ma pun sa aerisesc prima oara sa vad ce iasa.cineva mia zis ca ar putea fi si din cauza burdufurilor de pe etrieri(ceva de genu).
Leave a comment:

) vi deseara la iveco?
Leave a comment: