W0lfman:09 Honda Accord 2.4L CU2 M/T, Executive, Crystal Black Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W0lfman:09 Honda Accord 2.4L CU2 M/T, Executive, Crystal Black Pearl

Bine v-am regasit! Am fost mai putin activ in ultimii ani, dupa ce m-a pus naiba sa vand Accordul CL7, insa am ajuns in sfarsit sa detin un Accord CU2, in stare perfecta, cu numai 126000 km, EURO5.
    Dotarile sunt tot ce s-a pus vreodata pe CU2 probabil (inclusiv scaune cu memorii). O am de la primul proprietar, a fost intretinuta cu multa atentie (antifonata/terosonata pe dedesubt), fara zgarieturi sau portiuni uzate. Ulei a vazut doar Honda 0W20.
    ex. Accord CL7 Executive 2,0 M/T Arctic Blue Pearl

Să o stăpāneşti sănătos, am avut varianta AT şi a fost o maşină extraordinară!
    '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
    http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

O mașină senzațională. Mulți KM fericiți și mare atenție, așa ceva este rarisim, plus că mașinile de azi, nu se compară cu acea generație de aur.
      Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
      Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
      Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

Multumesc, asemenea! Sunt in curs de transcriere, azi i-am facut si RCA, dupa ce primesc talonul incerc sa transfer polita CASCO pe numele meu. Momentan Hondacu sta in garaj cu husa pe el, doarme fericit! Intentionez sa-i pun folie pe luneta si geamurile laterale spate, suporti noi de numere si autocolante cu Hondafan, daca mai gasesc prin mapa cu acte de la fostul Accord.

Comment

Nu mai am autocolante cu Hondafan, daca mai are cineva, i-as ramane recunoscator. Am facut comanda de ceva produse de detailing:
          Click image for larger version

Name:	Detailing.jpg
Views:	243
Size:	51.1 KB
ID:	878261

Comment

Am inscris-o, am pus folie ceramica autorizata RAR pe spate, folie faruri, o camera trafic 70MAI, suporti numere slim. Top speed test pe autostrada, noaptea cu trafic minim, 240 pe GPS. I love IT!
            Attached Files

Comment

S-o folosesti sanatos, Wolfman!
              "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

Comment

Superb! Drumuri minunate! NU īntreb de consumul la 240
                Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

Originally posted by Io si Ea View Post
                  S-o folosesti sanatos, Wolfman!
                  Multumesc!

cerevelu
                  Senior Member
                  cerevelu, Multumesc, drumuri bune si tie! La consum nu m-am uitat, mi-l asum. Caut de vreo 5 ani un Accord 2.4 MT, m-a surprins chiar pozitiv consumul, are 8.3% pe ultimii 9000 km. La 5-6000 de km pe care o sa-i faca anual... In concedii merg cu avionul, o sa faca doar drumuri Bc-Bucuresti, maxim 10 pe an.
                  W0lfman
                  Senior Member
                  Last edited by W0lfman; 27-07-23, 14:10.

Comment

Working...
                  X