Dupa o gramada de timp, reusesc sa postez si eu aici cateva chestii despre masina si va salut pe aceasta cale.
E vorba despre un CU1 2.0, negru, Executive. Am luat-o cam prin aprilie 2021 si am facut cam 15.000 km pana acum cu ea. O am de la unchi-miu, o stiu de cand a luat-o el in 2010 (e fabricație 09). Cānd m-am urcat prima oara in ea, mi s-a parut un ozn. De la bord, la confort, la toate dotarile alea incredibile pt mine si anul ala (habar nu aveam ca scaunele pot fi incalzite in 2010 hahaha).
Masina am luat-o in stare buna, toate verificarile la reprezentanta pana pe la 110k (eu am luat-o la 120k, acum are aproape 140k).
Am fost cu ea la Asko anul trecut prin aprilie și i-am facut niste investitii necesare (cat si unele preventive), m-au usurat baietii de vreo 3k eur

Avea vibrația aia dubioasa de la planetara (parca), cea care apare la acceleratie, au rezolvat-o.
Masina avea problema si cu sistemul electric, in sensu ca murea bateria in cateva zile de inactivitate. vinovatul? modulul usb. l-au scos si nici nu am mai pus altul, nu ma pasioneaza asa de tare bluetooth, problema rezolvata.
In rest, combustibil si distractie pana acum vreo 2 saptamani, cand am vopsit-o de la cap la coada (avea destul de multe imperfectiuni care ma deranjau).
Una peste alta, mie imi place enorm masina si as vrea s-o tin cat mai mult posibil. Urmatoarea va fi un Lexus, cel mai probabil, dar nu ma grabesc.
Las si cateva poze pentru curiosi, mi se pare că s-au descurcat bine baietii cu vopsitul, sper sa si tina.
Planul e sa am grija de ea cat pot de bine, sunt de parere ca mai bine faci intretinere corecta si la timp (si preventiva), decat sa platesti dublu dupa cand incep sa pice chestii de pe ea.
P.S. Se mai fac intalniri intre hondari?
Seara faina!