Salut baieti!!!Am intrat si eu in lumea voastra!Lumea Honda.
dupa 3 luni de cautari,testari si socoteli ramasesem intre Insignia si Accord!Evident, a castigat Accord.
Din toate test-driver-urile pe care le-am facut Accord-ul Executive m-a "imbolnavit".Am simtit ca acolo mi-e locul.Chiar daca alti dealeri faceau discount-uri mari tot nu au reusit sa ma convinga!
Aici m-am ales cu 1000l de benzina gratis!Luni depun actele pt leasing si undeva pe miercuri/joi sper sa o ridic!O visez noaptea!Sper sa am noroc si sa ma duc odata pe an la service!Este o masina vestita pt fiabilitate si motorizari!Sunt tare FERICIT!
dupa 3 luni de cautari,testari si socoteli ramasesem intre Insignia si Accord!Evident, a castigat Accord.Din toate test-driver-urile pe care le-am facut Accord-ul Executive m-a "imbolnavit".Am simtit ca acolo mi-e locul.Chiar daca alti dealeri faceau discount-uri mari tot nu au reusit sa ma convinga!
Aici m-am ales cu 1000l de benzina gratis!Luni depun actele pt leasing si undeva pe miercuri/joi sper sa o ridic!O visez noaptea!Sper sa am noroc si sa ma duc odata pe an la service!Este o masina vestita pt fiabilitate si motorizari!Sunt tare FERICIT!

Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima!!!

.
Comment