MAN0WAR: '10 Honda Accord 2.0 i-VTEC Confort Plus, Cobalt Blue (CU1)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MAN0WAR: '10 Honda Accord 2.0 i-VTEC Confort Plus, Cobalt Blue (CU1)

Salutare tuturor si bine ne-am intalnit!

Dupa ceva cautari, cateva test-drive-uri si cativa km alergati prin tara am reusit in sfarsit sa gasesc o masina care se apropia 90% de ceea ce cautam. Zic 90% deoarece as fi vrut sa fie o varianta de echipare superioara, dar negasind nimic bun in bugetul pe care-l aveam am ales-o pe asta mai ales datorita numarului mic de kilometri parcursi si faptului ca o Honda ramane o Honda indiferent daca are sau nu navigatie, tapiserie de piele, etc.
    Este vorba despre un Accord 2.0 IVTEC din 2010, culoare Cobalt Blue, echipare Confort Plus cu doar 20k Km parcursi. Stiu ca nr km este greu de crezut, insa ce mi-a zis fostul proprietar, ce au constatat cei de la Radacini-Motors din BV plus cartea service pareau sa se alinieze asa ca nu am mai stat pe ganduri si am batut palma. Ce sa va mai zic drumul la intoarcere de la Brasov la Piatra Neamt a fost o placere, singurul inceonvenient a fost ca a trebuit sa impart condusul cu nevasta-mea care si ea, soferita incercata si pasionata de masini, era indragostita de noua masinuta.
    Momentan am facut in jur de 1500km cu ea si incep sa ii descopar cu adevarat plusurile, dar si cele cateva minusuri despre care au mai comentat si ceilalti colegi asa ca nu le mai insir pentru ca sunt minuscule comparativ cu ce auzi/citesti pe la alti fabricanti.
    Ca si planuri de viitor:
    - am de gand sa ii pun o alarma Viper, mai ales ca e stresanta treaba cu plierea oglinzilor dupa luarea contactului
    - schimbat frumoasele jante Sigma pe 18" pe care le are momentan cu unele pe 16" sau pe 17" datorita drumurilor si limitatoarelor de viteza de la mine din judet
    - pus o folie pe luneta si geamuri spate

Am sa revin si cu niste poze dupa ce ii fac o spalare.

Sa auzim de bine!

Sa aveti noroc de ea!

Intradevar niste jante de 17 sau 16 sunt mai potrivite in Romania.
    '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Sa o stapaniti sanatosi.
      A mea este identica cu a ta ,respectiv cobalt blue pearl ,iar ca numar de km nu cred ca este "manarita" deoarece si eu dupa aproape 4 ani am mers doar 41 K de km.
      Vis-a-vis de schimbarea rotilor de 18 iti spun din experienta ca cele de 16 pe care le-am avut pe masina erau ideale in oras dar in exterior clar cele de 18 isi fac banii.Asa ca daca nu circuli mai mult in exterior ci doar in oras, miscarea se merita a fi facuta.

Comment

La mine la CRV plierea oglinzilor se face daca e un buton apasat, o fi la fel si la accordul tau (langa selectorul de st-dr pt oglinzi)
        In rest, multi km sanatosi.
        '12 Honda CR-V Executive 2.0 A/T, Gri
        Ex: '05 Nissan Micra 1.4 benzina, '01 Ford Focus 1.6 A/T, '84 VW Passat, '84 Dacia 1310

Comment

Frumoasa achizitie! Echiparea Confort Plus era oferita doar in Romania si daca nu ma insel, jantele Sigma sunt incaltate de anvelope Yokohama (le mai are?), are volanul imbracat in piele si tavita portbagaj.
          Ai grija, nu toate versiunile de Accord suporta jante de 16" (cel putin Executive nu, dar Confort din cate stiu eu da, insa tu ai Confort Plus). Vezi in cartea de identitate

@cvl_75: Da, plierea se face printr-un buton, la fel ca la CR-V.

Comment

Va multumesc pentru urari! Sper sa gasesc si printre posesorii de Honda o comunitate de oameni ok, la fel cum am avut norocul si cu prima masina (Opel).
            Cat despre jante pot sa pun pe 16/17/18 conform CIV-ului, insa as prefera pe 17. Am vazut pe forum ca cineva are la vanzare un set care imi face cu ochiul insa pana nu gasesc client la astea stau cuminte.
            Echiparea Confort Plus mi-a adus in plus jante Sigma pe 18" cu niste cauciucuri Yokohama Advan Sport 225/45/18 cu indice 95Y, un volan de piele perforata si cu o alura sport (am inteles ca e acealasi ca si la civic-ul type R) si tavita de portbagaj care este ff utila.
            Masina arata f bine cu jantele astea, sunt bine proportionate cu dimensiunea caroseriei. Maica-mia chiar imi zicea sa nu le schimb ca arata prea bine :P.
            Sa auzim de bine!

Comment

Wow, nu stiam ca volanul e de piele perforata. Asa arata? => link http://www.hondafan.ro/forum/showthr...l=1#post512271

Asteptam poze!

Comment

Jante de 16" nu merg pe 2.4 din cauza discurilor de frana fata. Aici nu e cazul.

Comment

S-o stapanesti sanatos!
                  I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                  My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                  '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                  '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                  '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                  EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                  EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                  EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                  EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                  EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                  EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

Da, acela e volanul. Pozele urmeaza

Comment

Sa o stapaniti sanatosi!
                      multi km fara nicio problema
                      pana una alta... spor in plan si numai bucurii!!!

Comment

Pt poze , se poate face upload direct pe forum sau trebuie urcate pe un site intermediar?
                        Last edited by Man0war; 19-08-14, 10:02.

Comment

Volanul si jantele .

Comment

Sa o stapaniti sanatosi!
                            '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
                            http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

Sa va poarte sanatosi!
                              Volanul si jantele sunt... da' masina?
                              '08 Civic Sedan 1.8 ES A/T Galaxy Gray Metallic

Comment

Working...
                              X