If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Oare ar fi avut importanta daca as fi spus ca ultimii 5-10 km inainte de oprire i-am facut cu vreo 180 km/h, cu doua franari pana la 60km/h, apoi de la 180 la 0 km/h? :yawinkle:
ovalizezi discurile in timp.. daca tot franezi asa... si osa te miri cand pui frana la 100 km la ora de ce vibreaza volanul... si presupun ca un disc de frana costa ceva...
Eh, nu fac asta prea des...o sa am grija ca pe viitor sa se intample cat mai rar.
In alta ordine de idei, pentru cei care vor sa-si schimbe jantele si vor sa aiba mai multe detalii despre caracteristicile jantei pentru a face alegerea potrivita: http://www.masini.ro/forum/images/users_img/185248.jpg
Am descoperit astazi de dimineata ca ambele portiere stanga erau zgariate, probabil de vreun idiot care nu stie sa dschida usile masinii sale decat sprijinindu-le pe alta.
La ce service (din Bucuresti) ma sfatuiti sa apelez pentru reparatii (eventual, polish)?
Am fost si eu la Expert Detailing (Drumul Taberei). Aveam o zgarietura destul de mare la portiera si multe altele mai mici. Masina a iesit ca si noua, nu imi venea sa cred. Singura problema este ca au "uitat" sa curete tot polish-ul dupa ea (a mai ramas putin pe chedere si in alte locuri).. deci trebuie sa te uiti cu atentie cand o ridici.
"Things are not what they appear to be: nor are they otherwise." "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett
Masinuta a implinit 2 luni si 1/2 si ...6500 km. In continuare singura problema deranjanta o reprezinta stergatoarele. Cel mic chiar a inceput sa faca urat, sa trepideze pe parbriz destul de des. In rest... nimic de reprosat. Consumul mediu pe care am incercat sa-l determin de curand a fost cam maricel...10% (OMV Carrera 95), in conditiile in care am rulat 30-35% in oras (Bucuresti), iar 65-70% extraurban, sofat rezonabil, fara sa fortez.
Cred ca spre sfarsitul lunii iunie o sa fac primul schimb de ulei. Am rugat un amic sa-mi cumpere Castol 5W40 din Germania. Voi ce ulei utilizati?
Ma gandesc sa schimb si filtrul de benzina, de aer, si, eventual, de polen. Exagerez cumva?
Comment