HMILLER: '07 Honda Accord 2.0 LS M/T, Silver Alabaster

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Consumul mediu pe 250 km, din care 150 urban - 10,7% cu OMV 95 Carrera.
    Pana acum am utilizat doar OMV 95 si 100 si Petrom 99. Consumul cel mai rezonabil mi s-a parut cel obtinut cu Petrom 99.
    Cum am deja 1500 km si nu o mai menajez deloc, sper ca foarte curand sa trec si "bariera" celor 5000 km ca sa "se lase" motorul si sa vad apoi ce poate cu adevarat.
    '07 Honda Accord 2.0 LS M/T Silver Alabaster

Comment

Revin cu impresii noi dupa un drum ceva mai lung, aprox. 1200 km dus-intors.
      negativ: stergatoarele....lasa deja dare, dupa a doua utilizare .... inadmisibil; clima, nu tocmai perfecta ... mult mai slaba decat la alte marci concurente (si ma refer in special la VW).
      pozitiv: motorasul care-si face mereu datoria...si sunetul ala superb...de dupa 5000 rpm; stabilitatea, in conditiile in care dimensiunile cauciucurilor sunt 195/65 R15.
      Am constatat ca nici Michelin-urile Energy nu sunt chiar atat de rele, desi nu am menajat deloc masina. VSA-ul o singura data a clipit, in curbele dintre Brasov si Sighisoara, desi am mers aproape de limita.
      Astazi, la intoarcere, pe o ploaie continua...au fost ok; e drept, nici nu am sarit calul.

Consumul: 620 km, dus: 8.0 cu Petrom 99+ (mi s-a parut uimitor de bun, avand in vedere "stresul" prin care a trecut masina!), si intors: 7.7 cu OMV Carrera 95.

Comment

Originally posted by HMiller
        negativ: stergatoarele....lasa deja dare, dupa a doua utilizare .... inadmisibil;
        Mare grija, pentru ca aceeasi impresie am avut-o si eu, ca nu mai sterg bine, si cand m-am dus sa degresez masina la spalatorie dupa un drum lung si plin de mazga, imi stergeau perfect.

Comment

Originally posted by HMiller
          clima, nu tocmai perfecta ... mult mai slaba decat la alte marci concurente (si ma refer in special la VW).
          Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic, dar o fac in cunostinta de cauza. E cel putin la fel de buna instalatia de climatizare la Accord ca cea de la Passat
          La Passat m-am trezit asta-vara ca s-a dus senzorul de temperatura exterioara si computerul indica -27 de grade cand afara erau +30, iar instalatia de climatizare se lua dupa computer si baga aer cald...
          Honda CRV 2,2 A/T Elegance 2010

http://hondafan.etp.ro/gallery/v/fol34buc

Comment

fol34buc, am postat aici ...
            http://www.hondafan.ro/phpBB2/viewto...t=21&start=680
            cate ceva despre problema in cauza.

Comment

Ieri am primit de la firma de leasing numerele definitive si certificatul de inmatriculare al masinii.
              Si ... stupoare! La dimensiunile anvelopelor sunt trecute urmatoarele: 205/55 R16 91V si 225/45 R17 91W. Numai ca...masina a venit echipata cu anvelope 195/65 R15.
              Amu' ... o sa merg la dealer sa-i cer gentile si anvelopele 205/55 R16 ...
              Ideea e ca vreau sa pastrez si gentile/anvelopele cu care a fost echipata, asa ca ... nu stiu ce sa fac ... pentru ca nici sa ma aleg cu puncte si certificatul de inmatriculare retinut nu prea am chef.

Pe de alta parte, dupa problemele cu stergatoarele ... a mai parut una noua, dar care nu tine de masina: mi-a sarit de la o alta masina, in mers, o piatra si mi-a "ciupit" parbrizul undeva la mijloc in partea de jos, insa indeajuns de mult incat sa deranjeze. Acum, cu atat mai mult stregatoarele lasa dare.
              Nu stiu daca cei de la asigurari or sa accepote sa schimbe parbrizul. Ce ma sfatuiti?

Comment

asigurarile iti schimba daca "ciupitura" incepe sa se "ramifice". De aici, te descurci tu
                2006 Accord CL7 2.0 MT

Comment

AGER Service - mi s-au parut foarte profi acum cativa ani. ti-l repara. sunt destul de convins ca asiguratorul nu il va schimba daca e doar ciupit si nu se extinde vreo crapatura...

Comment

Ai putea sa ajuti ciupitura sa se extinda, dar cred ca e mai bine sa o repari daca este doar o ciupitura. Cu cat mai repede o reparii, cu atat mai putin vizibila va ramane urma. Te apuci sa-i schimbi parbrizul de pe acum, dupa aia te trezesti ca-ti ploua in masina.
                    '07 Accord 2.4 Executive A/T

Comment

Cred ca o sa incerc varfianta AGER service, pentru moment. Daca nu da rezultate ... ma voi baza pe sfatul lui cryo si cyborg.

Comment

Eu te-am sfatuit s-o repari, chiar nu merita sa schimbi parbrizul la masina noua. Daca sunt meseriasi aia de la AGER, urma de la ciupitura aproape ca nu se va mai vedea.
                        '07 Accord 2.4 Executive A/T

Comment

Dupa 4000 km in 5 saptamani, revin cu impresii noi. Masina se comporta excelent ... e o adevarata placere sa o conduci. Consumul rezonabil, in scadere parca. Astazi, la un mers linistiti, max. 130 km/h, dar in general 110-120 in afara si aprox. 60 in localitate ... o medie de 7% pe o distanta de 60 km.
                          Pana acum sunt multumit de OMV Carrera 95 si Petrom 99+.
                          Din pacate s-a agravat problema cu stergatoarele, care lasa din ce in ce mai multe dare.
                          In plus, ieri am observat dupa un drum de vreo 80 km ca piulitele de prindere de la roti erau foarte incinse, la toate patru rotile, fara ca jantele sau cauciucurile sa fie la temperaturi ridicate. E normal asta?

Comment

Ai pus multe frane poate...
                            CL7

Comment

Nu am pus multe frane ...
                              Si chiar daca as fi pus, ar fi normal sa se incinga suruburile de la prezoane?

Comment

Flansa rotii are suprafata mare de contact cu discul de frana. Practic suruburile prin flansa ajung la o temperatura apropiata de a disculuii. Ingrijoreaza-te cand toata janta o sa aiba o temperatura ridicata, deoarece inseamna ca se incing discurile din diverse motive
                                Honda Accord 2.0 M/T Sport SE 2007, Honda Jazz 1.4 M/T ES 2002

Comment

Working...
                                X