WOLF-MAN: '07 Honda Accord 2.0 M/T Executive, Arctic Blue Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ma bate gandul sa trec la asta http://www.hondafan.ro/forum/showthr...rd-Type-S-2008.

Insa nu-s foarte convins ca nu fac o greseala, mai ales la cat de putini km fac un ultima vreme cu Accordul.
    ex. Accord CL7 Executive 2,0 M/T Arctic Blue Pearl

Comment

Nu mi se pare mare chestie S-ul. Inafara de navigatie si puterea mai mare e aceeași mașina.
      2008 Honda Accord 2.0 i-VTEC M/T SSE Carbon Bronze Pearl

Comment

E ceva mai mult de-atat, totusi. Design-ul e diferit (fuste, jante fumurii double 5 spoke, grile fumurii, si alte cateva la design). Performantele sunt destul de diferite (cutie 6MT in loc de 5) si o diferenta de vreo 35 caluti la motor, care-si fac simtita prezenta.

Mai mult de-atat insa, se poate modifica dpdv performante motor & tren de rulare destul de usor, fata de 2.0 care nu poate oferi foarte multe la acest capitol.

Daca insa o iei si mergi rar cu ea, nu stiu in ce masura te vei bucura cu adevarat de ea.
        BlackMagic
        Senior Member
        Last edited by BlackMagic; 05-03-15, 10:16.
        -------------------
        There is no point of having if you can't share.

Comment

Nu sunt mare fan Accord. Daca mi-as lua unul ar fi doar CL9 2.4 M/T

L.E. Nici eu nu prea ma impac cu Accord-ul curent, prefer generatia precedenta in varianta facelift.
          ticker
          Administrator
          Last edited by ticker; 05-03-15, 13:52.
          '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Eu sunt fan Accord (CL7, modelul actual nu ma atrage deloc) de la aparitia modelului, dupa ce a aparut facelift-ul in 2006 mi-am zis ca asta va fi urmatoarea mea masina, cea actuala am gasit-o destul de greu, dupa mai mult de un an de cautari (o voiam neparat de la primul proprietar, fara accident si cu istoric complet). Un CL9 mi-l doresc cu inima, desi ratiunea imi spune ca nu merita sa platesc impozit si RCA mai mare doar pt. un moft, ma descurc foarte bine si cu 155 CP si fara navigatie OEM... Din noiembrie, de cand am trecut la anvelope de iarna si i-am schimbat uleiul am facut doar 500 km. Sper ca la vara s-o iau macar in concediu, desi cred ca iarasi va fi ca anul trecut cand am plecat in Grecia cu GTC-ul nevestei care fiind diesel are mai multa nevoie de drumuri extraurbane decat Accordul.
            Daca ar fi sa dau timpul inapoi, pe vremea cand cautam Accord, clar ca m-as uita doar dupa 2.4 M/T <2008, insa dupa ce am pus-o la punct pe asta asa cum mi-am dorit (jante, intretinere, etc) parca nu prea imi vine s-o iau de la capat, schimband-o.

Comment

202000 km si se apropie concediul de vreo 1500 km, o s-o mai dezmortesc nitel. La sfarsitul lui mai cineva mi-a lovit-o in parcare la Kaufland iar luna trecuta am reparat-o.

Comment

206.000 KM, am schimbat la sfarsitul lui noiembrie uleiul (RLI 0W30) si filtrele, nici o problema aparuta intre timp. I-am luat placute de frana pentru fata (Brembo), probabil o sa le schimb in primavara daca va fi nevoie.

Comment

Nice topic, frumos OZN-ul tau!

Jantele de iarna sunt stock (OE) însă cele de vara ce model Enkei sunt?
                  De unde le-ai luat si de unde ai facut rost de capace cu logo Honda?
                  Legat de roti, recomanzi jante pe 16" sau 17"?
                  PS un 2016 cu drumuri cat mai bune!

Sent from a toy that has more power than all of NASA back in 1969 when it sent two astronauts to the moon, of course, using Tapatalk.

Comment

Merci pt. aprecieri! Jantele nu sunt stock, pe cele de vara pe 17" le-am cumparat de aici de pe forum, intre timp le-am si vandut datorita faptului ca avand masina de serviciu merg foarte putin cu Accordul. Jantele pe 16 (din ultima poza) pe care le am acum sunt de la modelul CL7 fara facelift, mie imi plac mai mult decat cele stoc (vezi primele poze din topic) care sunt grele si arata ca niste capace.

Fiind OEM, jantele au venit echipate cu capacele cu logo Honda.
                    La un parcurs normal de 10-15.000 pe an recomand 17" de vara (stabilitate, aderenta) si 16" de iarna. Eu daca fac acum maximum 4000 pe an nu are rost sa ma complic cu doua randuri de jante si anvelope, am un set de anvelope GoodYear 4 Seasons care se descurca destul de bine iarna si acceptabil vara. Consumul este mai mic cu cele de 16 (au 8,2 kg/buc, cam 16,6 cu tot cu anvelope fata de 22,5 kg/buc cele de 17") cu cel putin 1 l/100 km.

Comment

Am ramas fara Accord

Mi-a facut ieri cineva o oferta de nerefuzat si a trebuit sa o dau, pentru ca faceam din ce in ce mai putini km (concedii si ceva drumuri interurbane), grosso modo 20.000 km in aproape 4 ani, avand masina de serviciu.
                      Urmeaza ceva mic si ieftin de oras (probabil un COLT CZ3), sa fie acolo ca back-up iar in concedii voi pleca cu GTC-ul, care a ajuns la 112k km, fara nici o problema in 2015-2016.

Cand nu voi mai avea masina de serviciu voi reveni cu siguranta la un CU2 sau la un Civic TYPE-R, momentan nu se justifica sa imobilizez mai multi bani intr-o masina care face 2-3 mii de km pe an (atat am facut anul trecut).

Comment

Working...
                      X