MR.D: '06 Honda Accord 2.0 A/T, Alabaster Silver

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MR.D: '06 Honda Accord 2.0 A/T, Alabaster Silver

Salutare tuturor.

De vreo 3 luni am si eu un Accord 2.0 AT din 2006 modelul cu lumini alb-albastre in bord, piele, navigatie, trapa, etc. Am tot cochetat cu ideea de Honda de mai mult timp iar dupa ce am vandut ultima masina, un mitsubishi shogun (pajero) m-am decis sa-mi iau honda. Am testat ceva modele, 2.0 2.4 si 2.2 diesel si m-am hotarat la 2.0 AT. Nu pot sa zic decat ca sunt super incantat de masina - confort, siguranta, etc...
    Nu ma pot pronunta cu privire la fiabilitate, dar sunt convins ca nu am de ce sa-mi fac griji.
    Masina are acum 47k mile (locuiesc in UK) si am cumparat-o cand avea 43k. A avut un singur proprietar, service doar la Honda...lucru care m-a convins sa dau ceva sute de lire in plus fata de ce mai vasusem.
    Acum trebuie sa spun ca celelalte motoare m-au impresionat in egala masura: dieselul excelent, silentios, puternic...de fapt nu prea stiai ca e diesel (si am testat una care avea aprox 110k mile adica 176k km) iar 2.4 type S efectiv m-a uns la suflet...dar avand un bebe, am zis ca e mai safe sa stau cu un motor mai cumintel

Next ? Sper un Legend 3.5 cu LPG
    ticker
    Administrator
    Last edited by ticker; 14-07-12, 19:25.

Felicitari pentru achizitie si bine ai venit pe forum!
    2007 Honda Accord 2.0 M/T LS NHB
    2008 Honda CR-V 2.0 M/T EX NHB
    2000 Honda S2000 Berlina Black
    http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/nolty/

Comment

Bun venit printre hondari si felicitari pentru masina!
      Poate ne mai povestesti din experienta britanica a unui posesor de Honda.
      O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

Felicitari pentru achizitie!
        sa ai parte de fan & safe-ul cautat cu noul accord, motorul K face toti banii!
        si cum zic colegii mai sus ... curiosi de impresiile de peste hotare
        pana una alta... spor in plan si numai bucurii!!!

Comment

Enjoy your Honda:-)
          I don't care about other cars , i just love my Honda

Comment

Pai ce pot sa va spun, dupa 12 ani de sofat in Bucuresti si in general Romania - Aici se conduce muulltt mai civilizat, nu pt ca oamenii ar fi mai educati (desi sunt) ci pt ca legea se cam impune. Multi se comporta civilizat in trafic pt ca nu au de ales. Ia coboara aici la semafor si ia-te la bataie, si ai sa vezi cam cati ani iti iei.
            In fine, deocamdata cum ziceam masina ma incanta, astept sa vad cum sunt cei de la service`ul Honda, urmand la sf lunii sa-i fac prima servisare; e f posibil sa ma duc totusi la un service alternativ, evident datorita preturilor ridicate practicate de dealeri.
            Aaaa...un alt motiv pt care mi-am luat 2.0 - in UK nu ai unde sa mergi mai mult de 70 mph / aprox 112 kmh , viteza pe care o prinzi si cu Dacia 1300. Daca vrei mai mult de atat, poti sa mergi, sa zicem 80 mph...nu prea se ia nimeni de tine, insa si mai mult de atat deja te risti iar amenzile sunt fantastice ... si de obicei vin cu poza cu tot prin posta. Iar camerele video sunt omniprezente ...

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
              h o n d a c i v i c satin silver ep 1

Comment

Sa te bucuri de ea sanatos. La cati mai multi km fara probleme.
                Honda Accord - 2006 2.0 Executive

Comment

sa o stapanesti sanatos si fara evenimente rutiere!

P.S. nu stiam ca este 2.0 cu navigatie.
                  '08 Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury A/T
                  Ex: 09 Honda Accord 2.4 CU2 EXEC A/T & '07 Honda Accord 2.0 EXEC M/T

Comment

Exista, a mea are - si ca tot veni vorba, ma enerveaza bluetooth-ul cu care este echipata - chiar daca am reusit sa-mi conectez telefonul, pot doar sa raspund nu sa si sun ... presupun ca exista o setare, ceva, dar eu nu i-am dat de cap.

Comment

Asteptam si poze
                      I don't care about other cars , i just love my Honda

Comment

Cumva fost posesor de Alfa 156?

Comment

pai, presupun ca functioneaza ca si la a mea (fara navi). Eu mi-am dat seama din prima, ca pentru o mai buna acuratete, e nevoie sa-i vorbesc intr-o engleza mai britanica.

P.S. Scuze daca pare prea rudimentar, insa, ca sa suni, doar apesi pe butonul de pe volan, zici Call, si te intreaba ce numar vrei sa suni (daca il ai in agenda masinii stocat spui numele, daca nu te-apuci sa rostesti tare si rar numerele).
                          '08 Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury A/T
                          Ex: 09 Honda Accord 2.4 CU2 EXEC A/T & '07 Honda Accord 2.0 EXEC M/T

Comment

sa o alergi cu placere!
                            Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

Comment

Apesi butonul de TEL - spui "Phone book" - iti zice el lista de "Phone book options", apoi "Store" etc... citeste manualul!
                              Mazda 6 Kombi, 2.5l, 192 CP, Soul Red

Comment

Working...
                              X