Salutare tuturor,
Desi o fac cu intarziere, am zis sa scriu si eu despre baiatul asta. Am facut cunostinta cu el acum vreo 5 ani cand l-am condus de la Bucuresti de la Timisoara, dar la momentul respectiv nu era de vanzare si eu nu visam financiar la asa ceva.
Acum 1 an jumate a intrat in posesia mea
Am facut trecerea de la un Renault Megane 1.5 dci la aceasta nebunie si nu regret nimic, chiar daca am asigurarea cu 50% mai mare, consum dublu, impozit inzecit )
Are 350k dar merge foarte bine. Am decis sa o achizitionez pt ca sunt innebunit dupa acest model si aveam nevoie de putina fiabilitate in viata mea. Am suferit foarte mult cu "Francezul".
A avut un singur proprietar din 2004 pana in 2018 care stiu ca a avut foarte mare grija de ea. Cutia schimba perfect, uleiul fiind schimbat la fiecare 50K si dupa 250k la fiecare 25k.
De la achizitie am schimbat cateva piese, majoritatea datorita vechimii/uzurii.
-electromotor
-acumulator
-1 bobina inductie
- garnitura capac motor
- simering cutie
- curatat si resigilat baie ulei
Fostul proprietar i-a adus imbunatatiri:
- antifonare usi + upgrade sistem audio
- schimbat piese volan + fete de usi
- admisie si evacuare AEM
- Serpisori DC Sports
- Spoiler Acura TSX
Eu i-am adaugat doar niste folii si o interfata Usb/Aux.
Pt moment am facut doar 18k cu ea, dar vreau sa fac cat mai multi. e o placere sa o conduc si in oras si afara.
Nu stiu daca trebuia sa scriu ceva in plus sau in minus asa ca ma opresc aici
Stima,
Bogdan
Desi o fac cu intarziere, am zis sa scriu si eu despre baiatul asta. Am facut cunostinta cu el acum vreo 5 ani cand l-am condus de la Bucuresti de la Timisoara, dar la momentul respectiv nu era de vanzare si eu nu visam financiar la asa ceva.
Acum 1 an jumate a intrat in posesia mea
Am facut trecerea de la un Renault Megane 1.5 dci la aceasta nebunie si nu regret nimic, chiar daca am asigurarea cu 50% mai mare, consum dublu, impozit inzecit )
Are 350k dar merge foarte bine. Am decis sa o achizitionez pt ca sunt innebunit dupa acest model si aveam nevoie de putina fiabilitate in viata mea. Am suferit foarte mult cu "Francezul".
A avut un singur proprietar din 2004 pana in 2018 care stiu ca a avut foarte mare grija de ea. Cutia schimba perfect, uleiul fiind schimbat la fiecare 50K si dupa 250k la fiecare 25k.
De la achizitie am schimbat cateva piese, majoritatea datorita vechimii/uzurii.
-electromotor
-acumulator
-1 bobina inductie
- garnitura capac motor
- simering cutie
- curatat si resigilat baie ulei
Fostul proprietar i-a adus imbunatatiri:
- antifonare usi + upgrade sistem audio
- schimbat piese volan + fete de usi
- admisie si evacuare AEM
- Serpisori DC Sports
- Spoiler Acura TSX
Eu i-am adaugat doar niste folii si o interfata Usb/Aux.
Pt moment am facut doar 18k cu ea, dar vreau sa fac cat mai multi. e o placere sa o conduc si in oras si afara.
Nu stiu daca trebuia sa scriu ceva in plus sau in minus asa ca ma opresc aici
Stima,
Bogdan
Comment