PAUL83: '04 Honda Accord Tourer 2.4 i-VTEC A/T Executive, Alabaster Silver

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PAUL83: '04 Honda Accord Tourer 2.4 i-VTEC A/T Executive, Alabaster Silver

    Am revenit și avansat în același timp Accord-ul din '99 sta tras pe tușă in Ro dar cu siguranță îl mai plimba cumnata'miu.
    Noua achiziție,azi am adus-o acasă.Ce îmi trebuie sigur e un DVD pt navigație
    Din decembrie tot caut înlocuitor Accord-ului din '99 și tot la Accord am ramas,pur și simplu îmi vine greu,mi-a venit greu sa aleg altceva pt că am fost foarte mulțumit de modelul precedent.Am făcut saltul la o generație superioară doar pt simplul fapt că acesta este euro 4(traim vremuri tulburi in Roma legat de normele de poluare) altfel aș fi mers tot pe modelul anterior ...ar mai fi de zis dar sunt frânt...
    PS:Trebuie sa mă obișnuiesc să conduc automata și îmi place Cruise control-ul chit ca l am folosit puțin doar de probă din cauza traficului pe autostrada
    Mă bucur că am revenit in club chit ca nu îl părăsisem


    ​​​​​

  • #2
    Poza

    Comment


    • #3
      Mda...când mă gândeam să îi fac un mic review masina a picat...Prima data a cedat închiderea portbagajului dar era de așteptat pt că fostul proprietar m-a avertizat că va ceda Am văzut pe net că e o problema întâlnită des.Nu e așa grav că îl pot deschide pe interior făcând ceva echilibristică
      Problema principală e faptul că nu mai pornește tot timpul chit că i-am schimbat bateria.Fenomenul asta a inceput sa se manifeste de vinerea asta,ieri făcând la fel și același lucru azi...mi se aprind mai mulți martori in bord plus ca dispare afișajul chilometrilor,turația se duce pe zero ,acul de la vitezometru când sunt în mers tot pe zero,indicatorul de combustibil și cel de temperatura apei...Nu mă pricep ce ar fi, alternatorul, electromotorul...?A picat cand nu trebuia, majoritatea sunt in concediu de mâine, sper sa am șanse să găsesc pe careva deschis.

      Comment


      • #4
        Poze

        Comment


        • #5
          Ai o problema la alternator. Schimba-l sau repara-l pe al tau.

          Comment


          • #6
            Îți mulțumesc pt răspuns!Intra-adevar a cedat alternatorul,mă găsit azi un service Fiat și mi-au făcut măsurători.Am sunat la 2 reprezentanțe Honda dar e închis.L-as comanda online dar nu știu unde să îl montez pt că toți pe care ii știu de încredere sunt in concediu...Asta e, aștept

            Comment


            • #7
              Caută pe forum! Din ce îmi amintesc au fost unii care l-au reparat destul de rapid, ușor, ieftin și de durată.

              Comment


              • #8
                In cele din urmă am avut noroc.Am comandat piesa marți seară la un magazin fizic și a venit miercuri,a doua zi,chit că ar fi trebuit să ajungă luni pe 19.Alternatorul e tot Denso,exact ce avea mașina pe ea doar că mai avea scris Honda.Azi l-am montat prin bunăvoința unui mecanic care și-a rupt din timpul lui de vacanță.
                Prețul alternatorului 290 €,montajul 50€(timp de lucru rotunjit o oră),baterie noua 86€(Bosch).
                Am depășit deja o mie de km,mulți făcuți ca sa o aduc acasă.Deja am băgat 254€ de benzină.Drumul spre casa a fost pe autostradă și am scos undeva la 8,85 l la sută.Ce am făcut prin oraș și pe lângă după ce am adus-o ...am scos 12,59l la sută.Nu mă pasionează prea mult consumul,e doar că idee .
                Acum parcă mi-am mai revenit dar inca nu am curajul sa scriu mai multe,mai aștept

                Comment


                • #9
                  Poze

                  Comment


                  • #10
                    Va salut!
                    Din fericire după schimbarea alternatorului nu am mai avut probleme și așa am scăpat de posibilitatea unei probleme electronice .
                    Intre timp mașina a făcut 1600 și ceva km...e comoda, spațioasă,stabila,nu am probleme cu scaunele din piele(cel al șoferului e putin suferind),se pare că mă împac bine cu pielea.
                    Am avut probleme cu display-ul LCD (stătea mai mult stins decât aprins) care afișează ora,clima,radio-ul, problemă destul de întâlnită din ce am văzut pe internet.Am rezolvat problema urmărind ghidul de aici https://h-tune.co.uk/club/guides/acc...y-repair.1692/ Costul a fost o cafea(10€) oferita unui prieten care dispunea de aparat de lipit...Rezultat neașteptat de bun!Nu aveam mari speranțe sincer sa fiu dar am zis sa incerc.Ii funcționează intensitatea,tot ce trebuie,sper doar sa fie de durată.
                    Alta problema des întâlnită care se manifestă si in cazul meu e inchiderea ,deschiderea portbagajului.Are momente când funcționează ok,momente când nu se mai deschide sau nu se mai inchide.Deocamdata il las așa,mai caut informații cu o rezolvare fara costuri exorbitante.Din păcate îmi cam lipsește timpul în acest moment!
                    Ma dispera faptul că nu pot fixa ora dar nu știu motivul ..faptul că nu merge GPS-ul(în carte scrie că ora se fixează automat din GPS) sau pt că nu am dvd-ul cu navigația? Unitatea media fara DVD e inutilă sau o mai fi ceva ce nu îmi merge?
                    Nu știu dacă mașina are deja mufa de AUX sau am nevoie de adaptor.Pe unitate apare scris CD/AUX
                    ​​​​​Farurile au nevoie de un polish dar nu-s convins că or sa fie aproape că noi.
                    Îmi place modul de rabatare al banchetei spate ,devine aproape plat prin faptul că atunci când tragi de spătar se ridică șezutul.Nu m-am întins în spate dar cred că se poate dormi fara probleme.Am transportat și un frigider de dimensiuni medii.
                    Uleiul arata ok,are până în 10 mii km(mă îngrijorează doar faptul că e Castrol) dar până în iarnă vreau să îl schimb împreună cu restul, ulei cutie,filtre,ulei frână,lichid răcire...Discurile, plăcuțele sunt ok,nu necesită schimbate, la fel și cauciucurile ,chit că sunt Dot 2015.
                    Cutia automata e ok in oraș,îmi place mai ales în modul D3,schimba cam cum as făcea eu dar cu toate acestea nu am devenit fan convins al automatei.Sunt momente in care nu ne înțelegem unul cu altul Trebuie sa ies cu mașina pe un drum național,până acum a văzut doar oraș și autostrada.
                    Din păcate nu mi-am notat "discursul" înainte și cu siguranță am uitat sa scriu ceva,dar revin.
                    Last edited by Paul83; 30-08-19, 21:20.

                    Comment


                    • #11
                      Poze

                      Comment


                      • #12
                        Revin după ce mi-am mai pus ordine în gânduri.
                        Din păcate vad că nu are nimeni,din cei care au citit,vreo rezolvare pt micile mele probleme.
                        Încă o chestie care îmi place la mașina asta e cheia cu care poți tăia curentul și dacă vrei o poți băga în buzunar.
                        Am uitat sa zic că are și cârlig de remorcare,omologat în carte.
                        Tot în carte sunt omologate și două dimensiuni de jante pe 16 și 17.Pe 16 au dimensiunea 205/55 R16 91V și cele pe 17 au dimensiunea 225/45 R17 94W. Pe masina sunt cele pe 17.
                        In schimb nu îmi place cum arunca apa pe parbriz,cel puțin ăla din partea dreapta arunca mult prea jos si parcă lovește și brațul ștergătorului.Din păcate nu îmi dau seama daca și cum le pot regla.
                        E o chestie in parbriz in spatele oglinzii,din păcate nu îmi dau seama ce ar fi,nu am găsit în carte sau nu am căutat cu atenție.Cand am desfăcut bordul ca să pot scoate display-ul,am văzut ceva ce parea a fi antena GPS,deci chestia din parbriz nu cred că e GPS-ul.
                        Cred ca stropitorii de faruri nu funcționează,nu am văzut farurile ude până acum .
                        Trapa merge bine,nu are nici un fel de probleme dar pe căldurile care au fost până acum nu am folosit-o,nu îmi place să mă bată soarele in cap.Cu ocazia asta am realizat că un cabrio nu mi-ar placea chiar dacă îmi surâdea ideea unui MX5 ND
                        .De fapt și de drept eu am visat,sperat că voi avea o Mazda dar se pare că am parte doar de Honda Eram cat pe ce sa iau o Mazda 6 G192 din 2016 dar vânzătorul (reprezentanță) nu mi-a inspirat deloc încredere,modul lui de a se comporta m-a făcut să renunț.In Italia piata de Accord si Mazda 6 e mica,mașinile (cele sh) se pot număra pe degetele de la o mână.
                        Toate cele bune tuturor și pe curând!Mai am una alta de zis, scris!

                        Comment


                        • #13
                          Poze

                          Comment


                          • #14
                            In parbriz nu e senzorul de lumina / ploaie?

                            Comment


                            • #15
                              Ref la stropitori, e plin recipientul de lichid - daca scade sub 1-2 litri nu mai merg stropitorile de faruri si pastreaza doar pt parbriz.

                              Daca ai navigatie intr-adevar ceasul se regleaza singur dupa GPS. Nu stiu insa daca e conditionata de harti sau nu. Cum iti merge unitatea? ai DVD in ea? E un topic pe aici despre cum am aflat de la altii cum pot se crea DVD de harti mai noi de 2004.
                              '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

                              sigpic

                              Comment

                              Working...
                              X