VMAPRILIA: ´07 Honda Accord 2.4 i-VTEC, M/T, ?Culoare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am mai mesterit pe la masina diverse nimicuri de aspect, o sa ma duc sa fac un spray la culoare ca sa acopar diversele zgarieturi.
    nu stiu cum sa rezolv cu bara fata care nu are prinderile rupte insa in zona de sub faruri are un spatiu de vreo 5 mm, par a fi prinderile metalice lasate, dar nu m-as baga sa dau bara jos singur, mai bine o duc la un service

Comment

Rusii rezolva punand niste ancore filetate si sustinand dinspre longeron spre prinderea barii. Sau cu puc de cauciuc
      https://www.drive2.com/l/2907164/ si daca cauti pe acel site sunt multe alte log-uri si solutii pt problemele intalnite, inclusiv una simpla si eficienta a capului de planetara care se uzeaza

Comment

Cea de a treia e cea mai buna. Acolo pe curbura se lasa acea traversa.

Comment

da, buna treaba acolo, momentan nu m-as baga la gaurit pe dedesubt, cred ca un puc de cauciuc ceva sa salte calandrul ala e ok, o sa dau bara jos saptamana viitoare si vad ce gasesc dedesubt
          momentan masina sta parcata ca abia marti ies numerele, si am tot mesterit pe la ea.

am dat jos cotiera si am cusut textilul pe o parte ca se largise tesatura si facea pliuri cand puneam cotul, am aliniat trapa cu caroseria la partea din spate, insa tot are o cadere mai mare decat in fata, e cam 1 milimetru diferenta, si daca tot am desfacut geamul am curatat bine toata cuva si mecanismul

am spalat motorul si interiorul ca am primit 5 solutii de curatat la un concurs de ski si au fost numai bune.

masina asta pare tanc si toate dichisurile astea sunt in esenta niste probleme minore de tot, dar imi place mie sa mesteresc la ea sa stiu ca e in stare cat mai buna.

saptamana viitoare sper sa ii fac si reflash-ul

Comment

Working...
          X