Legi's car: '07 Honda Accord TypeS 2.4 i-VTEC, Carbon Bronze Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Legi's car: '07 Honda Accord TypeS 2.4 i-VTEC, Carbon Bronze Pearl

Va salut colegi de forum!
    De ceva vreme ma bucur de masina la care am visat de cand.....si a cumparat o SORIN.
    Prea multe nu sunt de spus, masina este senzationala. Pentru mine,cel putin.
    Masina are aproape 170.000 km dar nu ii arata nici din punct de vedere tehnic si nici estetic. SORIN a fost un proprietar demn de toata lauda.
    Pe viitor vreau pt ea:
    -suspensie sport Honda(are dar cu destui km la activ)
    -serpisori
    -distantiere(cele vechi de pe masina nu mai sunt printr un concurs nefericit de imprejurari).
    Indraznesc sa atasez si cateva fotografii desi am talent 0 la fotografiat.

Si rezultatul unei mici lucrari de weekend!

Iar azi a primit folie pe blocurile optice spate

Drumuri bune va doresc!
    Legionaru'
    Senior Member
    Last edited by Legionaru'; 08-10-18, 20:34.

Cum ti-am mai urat, s-o alergi cu placere si sa-ti ofere mii de zambete .

Comment

Arata foarte bine. Sa o folosesti cu placere! Recomand serpii 4-1 de la littlebo.
      ex '92 Civic VTi EG6 & ex '97 Prelude BB9 & ex '05 Civic Sport EP2
      '08 Accord Type S CL9 & '97 Prelude BB9

Comment

Sa o conduci cu placere, arata chiar foarte bine ingrijita.

Comment

Va multumesc, la fel va doresc si eu!

In vacanta mi am facut de lucru si am demontat elementele de pe consola centrala de la navigatie pana la cotiera. Am demontat de pe ele fetele ornamentale si le am facut polish.
          Rezultatul:

Totul cu un pret:125 lei. Nu,nu! Nu materialele si manopera, ci alte elemente luate din dezmembrari pentru a recupera surubelele de prindere ale fetelor pe ornamente.vinovat de serviciu:sotia. S a apucat de curatenie pe terasa in momentul nepotrivit si mi a aruncat servetelele in care pusesem surubelele pe categorii.Dar rezultatul m a facut sa trec peste moment..

Tot in perioada verii am schimbat si pielea de pe volan. Rezultat OK, zic eu.

Comment

Foarte tare. Sa o stapanesti sanatos. Volanul unde l-ai facut? Arata chiar foarte bine
            '09 Honda Accord CU2 Type S A/T
            ex. '10 Honda Civic Type S 1.8 i-VTEC M/T
            ex. '09 Honda Accord CU1 Exec A/T

Comment

T-Bone
              Senior Member
              T-Bone , multumesc mult!
              Volanul l am facut la un tip langa Craiova impreuna cu laterala sezutului scaunului soferului.

Comment

Cinste lui Sorin pentru cum a tinut-o si bravo tie c-ai luat-o! Volanul arata excelent. S-o duci cu placere si sa te bucuri de ea.
                "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

Comment

Multumesc! Este masina sufletului meu! Arata superb si probabil sigur asa o sa ramana. De abia astept sa ne vedem sa le punem una langa alta! Dpmdv este cea mai frumoasa culoare pentru CL9!
                  S O R I N
                  Senior Member
                  Last edited by S O R I N; 08-10-18, 23:51.
                  Honda Accord Type S 2.4 190 CP, Touareg 3.0 V6 240 CP
                  epitesti.ro
                  anunturi.epitesti.ro

Comment

Sa ai noroc de ea!
                    '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Sa dea Dumnezeu!
                      Multumesc!

Comment

Un numar de telefon al celui care imbraca volane?

Comment

Sigur. Ai pm.

Comment

Aseara am desfacut cochilia de deasupra ceasurilor deaorece facea un pic de zgomot pe drumuri
                            proaste. In canalul unde se imbina cochilia cu plansa de bord se stransese ceva praf. Am curatat totul pe acolo, am pus banda 3M pe buza cochiliei apoi montat totul la loc si am strans suruburile cu simt de rapundere(la demontat unele erau usor slabite). Dupa ce am terminat lucrarea am facut si proba de drum sa vad daca am muncit degeaba sau nu. Totul ok iar in casa ma astepta un pahar cu vin receee drept rasplata!
                            Legionaru'
                            Senior Member
                            Last edited by Legionaru'; 12-10-18, 16:42.

Comment

Weekend, vreme frumoasa si Florin cu chef de munca!
                              Imi statea pe creier faptul ca usa torpedoului cand era inchisa nu se alinia prea bine cu restul bordului.
                              Dupa cafeaua de dimineata ma apucai (sa vedeti ce sare Sorin) de treaba.
                              Am demontat ansamblul si am taiat pinii de ghidaj ai balamalei de prindere din partea stanga pentru a o putea deplasa mai in spate putin.La balamaua din dreapta nu am facut nimic.
                              Am montat ansamblul fara a strange definitiv suruburile balamalei, am inchis torpedoul si tinand apasat pe usa torpedoului in partea superioara, in dreptul urechii de inchidere am strans suruburile balamalelor.
                              Asta a fost tot !

Comment

Working...
                              X