CYBORG: '07 Honda Accord 2.4 i-VTEC EX

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CYBORG: '07 Honda Accord 2.4 i-VTEC EX

Astazi cica m-am dus sa fac precontractul, ca asa am stabilit de saptamana trecuta, ca sa-mi tina masina rezervata. Dar m-a asteptat o surpriza neplacuta (un pic). Au zis ca nu avem pe ce sa facem precontract pt ca inca n-a ajuns lista cu masinile din urmatorul transport si nici nu se stie cand ajunge acel transport. Poate la sfarsit de saptamana, poate saptamana viitoare intra in posesia listei abia
    '07 Accord 2.4 Executive A/T

Poate ne lamureste Ati!
    HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

Am citit topicul lui Accordat inteleg ca transporturile promise "la fiecare 3 saptamani" sunt un mit :?

Comment

Originally posted by hondatu
        Poate ne lamureste Ati!
        Cyborg, dac vrei 2,4 ex a/t dark mocca, este luata deja de colegul maxxiris de pe forum,cred ca de aia nu ai putu face precontract,daca vrei m/t anul acesta nu pre ai nici o sansa.banuiesc ca dealerul aa steptat sa vada ce masini mai vin pe urmatorul lot :wink:

Comment

Originally posted by Ati
          Originally posted by hondatu
          Poate ne lamureste Ati!
          Cyborg, dac vrei 2,4 ex a/t dark mocca, este luata deja de colegul maxxiris de pe forum,cred ca de aia nu ai putu face precontract,daca vrei m/t anul acesta nu pre ai nici o sansa.banuiesc ca dealerul aa steptat sa vada ce masini mai vin pe urmatorul lot :wink:
          Nu vreau, omule :wink: Ti-am zis si pe messenger ca vreau cu an fabricatie 2007. Sper sa fie in urmatorul trasport ce vreau eu. Dar vad ca lumea asteapta cam mult desi mie mi-au zis ca au trasporturi la fiecare 3 saptamani.

Comment

Manuala sau automata ? ...
            Apropo ....stie cineva cat este un 2.4 M/T ..nu am gasit pe site la Honda.

Comment

Originally posted by PwR
              Manuala sau automata ? ...
              Apropo ....stie cineva cat este un 2.4 M/T ..nu am gasit pe site la Honda.
              off topic ti-am trimis mail

Comment

Am rascolit prin toata tara, la dealeri oficiali si neoficiali... N-am gasit nimic Speram sa fie una ratacita pe undeva.

Comment

da este un accord 2.4 executive model 2007, culoare moca dark mettalic, piele bej, ACC, navi, cutie automata, sunroof, se poate livra in 3 saptamini. pret cip 29.960 euro. pret de lista in europa 32.800 euro cip.

Comment

Originally posted by andy
                    da este un accord 2.4 executive model 2007, culoare moca dark mettalic, piele bej, ACC, navi, cutie automata, sunroof, se poate livra in 3 saptamini. pret cip 29.960 euro. pret de lista in europa 32.800 euro cip.
                    Cam scumpa din pacate, pentru 9.000 diferenta mai bine astept 2-3 luni.

Comment

te cred. dar ai grija ca la anul nu mai cumperi masina in pret cip!!!!
                      la bani astia iei un civic nou cu tot ce se poate echipa si mai ramii si cu bani.

Comment

Originally posted by andy
                        te cred. dar ai grija ca la anul nu mai cumperi masina in pret cip!!!!
                        adica?

Comment

Andy, de curiozitate... cum de tu, ca dealer autorizat Honda, vinzi masina la pret CIP diferit fata de al importatorului?
                          2006 Accord CL7 2.0 MT

Comment

astea sint preturile din europa. la civic avem pretul mai mic, mai ales la diesel. la fr-v iar mai mic, la cr-v la accord diesel este mai mic si tot asa. nu stiu acum tot pe dinafara.
                            de fapt nu poti sa vinzi un accord la pret de 15000 euro cip numai daca este pret sustinut si asta s-a facut datorita crizei acute de civic. sa nu uitam ca civic-ul este masina anului 2006 in romania.este o poveste lunga. la anul apare si noul accord si o sa vedem iar o noua bomba.
                            de exemplu in europa nu se vinde accord-ul. este o problema in general a limuzinelor.

[/b]

Comment

nu prea mi-ai raspuns la intrebare.... Iar Accordul este multe chestii, numai limuzina nu... Chiar nu vad de ce as da x mii de euro in plus, doar pentru ca "in Europa e asa"...
                              2006 Accord CL7 2.0 MT

Comment

Working...
                              X