Proiect Nr. 1
INIDAN: '06 Accord Comfort 2.0 M/T, Red/White
Collapse
X
-
Intrebare : cate proiecte aveti ?
mai vrem POZE!!!!!!!!!!!!!!!!!Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum
-
Bine aţi revenit pe forum, INIDAN!
Cunosc maşinuţa īncă din faza cānd nu era terminată. Arată foarte bine şi live. Aţi mai umblat şi pe la motor sau altceva?
Felicitări! Mai aşteptăm şi altele...CR-V e:HEV
JAZZ GD1 CVT
Ex: CR-V RE6
Ex: RDX TB1
Ex: Civic FD1
Ex - JAZZ GD1
Ex - ACCORD Type-R
Ex - DEL SOL EH6
Comment
-
Guest
Da, frumoasa realizare!
Se pot aduce si oarecare critici? Fara sa fiu rautacios, cred ca URL-ul ala din spate ar fi putut fi mai jos, pentru a da o linie de baza barei. Nu ca e urat, ca nu e, insa umple putin golul alcea alb, intre elementele rosii! (foarte frumos de altfel)
Si ce o sa ne divulgati si ce este intr-adevar schimbat csi inlocuit cu piese Mugen? Cred ca nu sunt singurul curios de pe aici...
De la mine felicitari pentru realizare!
Comment
-
Foarte frumoasa! As mai zice ca ar arata si mai bine trantita (suspensie coborata) si alta toba finala (mai groasa - asta parca nu vine la linia masinii). Sa nu uiti sa spui ce s-a schimbat la ea: vad alte jante, frane, kit exterior si de la ce firme sunt.'02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG
Comment
-
HEHE,proiectul al tare de tot nu l-au aratat incaEu il stiu
Hi Hi...nu stiam de Accord... Oricum,proiectul lor de top este o metoda excelenta de a scoate in evidenta SPIRITUL Honda!
www.whp.ro - Revista adevaratilor pasionati de tuning si automobile!
Comment
-
Combinatia de culori este ok, dar spatele, portbagajul nu mi se par ok , designul acela in triunghiuri parca nu-i la locul lui ,
iar voi acoperiti cu rosu tocmai stopurile acelea care-s f. reusite pe accord si nu le puneti defel in evidenta .
Iarasi nu mi se pare ok ca ati vopsit farurile de ceata si ornamentele de langa, se vede f. usor ca-s vopsite.
Si trebuie neaparat o suspensie mai joasa.
Un accord reusit in mai multe culori , este cel de la H&R USA , poate va inspirati de acolo:
http://www.hrsprings.com/projects/de..._tsx_habanero/Last edited by dinoc; 29-09-09, 23:09.
Comment
Comment