Ehlo,
Inca nu e *My* Accord, dar urmeaza sa fie in urmatoarele saptamani (dupa ce dau actele de leasing & stuff).
Venisem la dealer sa aleg intre Accordul nou (2.0 A/T ES) si Civic 4D 1.8 A/T ES si pana la urma am ales old Accord 2.0 A/T SSE deoarece:
Dupa rasforirea forumului si citirea manualului au rasarit cateva intrebari la care as aprecia un raspuns din partea posesorilor de modele similare.
Inca nu e *My* Accord, dar urmeaza sa fie in urmatoarele saptamani (dupa ce dau actele de leasing & stuff).
Venisem la dealer sa aleg intre Accordul nou (2.0 A/T ES) si Civic 4D 1.8 A/T ES si pana la urma am ales old Accord 2.0 A/T SSE deoarece:
- pentru new accord trebuia sa astept pana in Decembrie, probabil Ianuarie pt modelul cerut de mine
- Civic are portbagajul prea mic
Dupa rasforirea forumului si citirea manualului au rasarit cateva intrebari la care as aprecia un raspuns din partea posesorilor de modele similare.
- E cazul sa cer dealerului verificarea directiei/geometriei inainte de a o lua sau sa ma astept sa ma conving singur daca a mea va "trage dreapta"?
- La drive-test n-am descoperit, insa in manual am vazut ca exista "Sequential SportShift Mode" ce pare un plugin de manuala pe automata
Exista situatii anume cand e indicat sa utilizezi acest SportShift? - Cat costa montarea unui XCarLink iPod? Functioneaza ok?
- In perioada de rodaj la ce anume sa am grija, in ce limite sa o tin? Sau asa cum o invat asa o voi avea?
- Cum se simt suspensiile sport in Bucuresti?
- Masina vine cu jenti aliaj "17 si gume 225/45/R17. Pentru iarna ce recomandati? Pana acum am folosit GoodYear UltraGrip 7 si Michelin (habarnam) insa pe alte modele de masini si alte dimensiuni (14").
- De la dealer am primit un tabel cu reviziile recomandate (operatii, pret) si acestea sunt la 20k km iar in nota se specifica ca pt conditii severe de utilizare sunt necesare revizii si la multipli de 10k. Practic, la mers obisnuit prin Bucuresti si imprejurimi, in genere cam 15-10k km / an, e recomandata revizia din 10 in 10k km sau nu?

Comment