In calitate de proaspat posesor de Honda si de proaspat forumist, salut intreaga comunitate hondafan.ro!
PANTERA: ´08 Honda Accord Coupe (US) 2.4 M/T, SanMarino Red (CS1)
Collapse
X
-
PANTERA: ´08 Honda Accord Coupe (US) 2.4 M/T, SanMarino Red (CS1)
Tags: None
-
--------------------------------------------------------------------------------
Hai ms.
Fiind prima mea masina mai "sportiva" (inainte am detinut un Golf Variant), nu sunt in masura sa exprim pareri pertinente despre performantele ei.
Deocamdata, nu m-a lasat cand am avut nevoie de sustinere din partea ei si sunt foarte multumit de prima noastra luna de mariaj (am inca numere rosii la ea).
Pana acum 3 zile era singura de pe soselele patriei. Firma de la care am cumparat-o tocmai a vandut si modelul pe care-l avea expus in show-room, deci, suntem 2 acum. Il felicit si il astept pe proaspatul proprietar sa ni se alature.
Asta e prima poza pe care i-am facut-o (la o benzinarie din alexandria):
Vedere din fata:
Head-to-head cu honda unui alt fericit proprietar:
Comment
-
Felicitari!
Cine ti-a vandut-o te-a mintit puternic (tipic) ca este prima vanduta in Romania. In Brasov s-au vandut deja destule bucati in primavara-vara. Au deja si numere definitive.
PS: nu spun asta ca sa-ti stric placerea - daca tii la asa ceva (sa ai prima masina).2007 CL7, Graphite Pearl
Comment
-
Bestiala! Sa ne tii la curent cu mariajul vostru!2007 Honda Accord 2.0 M/T LS NHB
2008 Honda CR-V 2.0 M/T EX NHB
2000 Honda S2000 Berlina Black
http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/nolty/
Comment
-
Bro' nice car!!!!!! sa o stapanesti sanatos so sa te bucuri de ea. ca sa zic arata fain de tot.www.soundlightvideo.ro
www.slvservices.ro
EX: '07 Honda Accord 2,0 Executive M/T Carbon Bronze Pearl
'16 Honda Civic Tourer 1.6 Executive M/T White Orhid Pearl
Comment
-
@alinush: 10x. ~28k euro la cheie din salon (masina + transport + tva + accize + taxe de omologare) cu numere rosii + taxa de prima inm. (~1100 eur) + eventuale cheltuieli de finantare (~4 - 5k eur pentru 5 ani)
@sintax: 10x. lookin' forward to see you all some time at next meeting
Si o poza din lateral:
Comment
Comment