ASTRUL: '08 Honda Accord 2.0 SE M/T, Dark Mocha Pearl
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
S-ar parea ca da. N-am predat inca plasticul. Abia mi-a ajuns decizia acum cateva zile. Am termen pana pe 27 si vreau sa profit la maxim sa-mi rezolv treburile. In rest toate bune, masina e intr-o stare deplorabila pe exterior, ar trebui sa ma ocup de ea cat o sa fiu pieton. Bani sa fie...
Leave a comment:
-
Am pierdut procesul cu politia. Am 30 zile, de fapt vreo 18, pana intra astia in vacanta sa fac recurs.
Fac copie dupa dosar si ma duc sa vorbesc cu un avocat daca sunt sanse la recurs.
Leave a comment:
-
Hmm...cand aveam eu scuter nu trebuia. Ce permis se ia pentru scuter?
N-am niciunul de incredere, sunt doar 2 cizme carora nu le-as da masina pe mana nici sa mi-o parcheze.
Saptamana viitoare vreau sa sun la tipul care repara amortizoare sa incerc sa le fac pe cele vechi.
Leave a comment:
-
Te vede Sfântu' cu scuterul la ce trasee ai de făcut. Ia un muncitor răsărit, dă-i niște ceva în plus și pune-l responsabil de covrig.
Leave a comment:
-
Din fericire si pentru scuter trebuie permis. Zic "din fericire" pentru ca erau tot felul de personaje care conduceau scuter si erau foarte periculosi in trafic.
Leave a comment:
-
Ia-ti un scuter. E vara, uscat, iti faci treaba. Nu stiu insa daca mai e vreo varianta in care nu se cere permis deloc.
Leave a comment:
-
Trecu si procesul, s-a amanat pronuntarea pentru saptamana viitoare. N-am idee de ce.
Acum astept sa vad care e decizia. Amicul pe care ma bazam sa ma ajute 1-3 luni la condus, am aflat ca nu are voie sa conduca, ia niste pastile foarte puternice care-l fac foarte zen
Asa ca parca ma fac facand naveta de la Obor la Tunari, Domnesti si apoi acasa.... Nu era si-asa de rau cu masina.
O sa-mi inchiriez un sofer in caz de predare carnet.
Saracul martor al politiei a venit din Spania pentru a depune marturie. A mai primit si amenda ca nu s-a prezentat la primul termen. Show total cand a declarat ca a fost santajat de comunitari sa semneze un proces verbal, habar n-avea la ce se refera, daramite sa vada presupusa mea infractiune. Caci garcii asa au declarat in intampinare. Misto rau sa te afli in fata judelui, ajuta mult la purgatie...
Leave a comment:
-
Pe 11 am termen, nu-mi mai trebuia alta belea pe cap cu carnetul. Zic mersi daca ies bine din treaba cu suspendatul.
Daca cu rutierii la 10m de incident n-am reusit sa rezolv nimic, poate doar daca veneam cu televiziunea sa mai fac ceva.
Data viitoare cand o sa-mi ceara carnetul la verificari, o sa-l dau cand o sa-mi repare zgarieturile.
Leave a comment:
-
Capacitatea de metabolizare a organismului e de 15-30ml alcool pur pe ora. O bere are cam 5% alcool, la 500ml inseamna cam 25 ml alcool deci max 2h de metabolizare.
KOL Sybronendo
Leave a comment:
-
In principiu, o bere se "duce" in patru ore, puteai sa-i calci pe cap linistit.
Numai sa nu fi fost la PET de 2lLast edited by Rumburak; 01-06-14, 10:48.
Leave a comment:
-
Bausem o bere cu 5-6 ore inainte. Habar n-aveam c-o sa fiu nevoit sa vin la santier. Ideea era ca nu puteam risca sa fac tambalau cu musca pe caciula.
Oricum nu faceam ca n-aveam chef sa-mi stresez consoarta aiurea.
Leave a comment:
-
Oricum o repar pe banii mei. N-am pozat niciodata in vreo maica Tereza.
Adevarul e ca fara anestezic conduc ca o cizma.
Momentan o las asa. Nu ma doare prea tare, oricum dupa ce-mi fac casa, vad cu ce bani raman si o sa-mi iau ceva confortabil.
Sincer, m-am cam saturat de ea, spatele meu e facut praf, e timpul pentru un upgrade.
O s-o pastrez pentru fun.
Casco nu mai am de vreo 3 ani. Pierdere de bani pentru o piesa ca mine)
Multam de intentie.
Leave a comment:
Leave a comment: