ASTRUL: '08 Honda Accord 2.0 SE M/T, Dark Mocha Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Take it easy my friend! Si eu sunt printre cei multi care au batatorit drumu asta(Craiova -Buc) de prin 93 incoace in toate stadiile de executie,reparatie,etc cu diferite masini.Atunci aveam 25 de ani si evident aveam timpi/trasee,recorduri si altele specifice varstei.Evident ca mai bagam in ele cand veneam in Buc si ma vedeam cu prietenii sa-i impresionez la bere.
    Slatina - Bucuresti sunt oficial 199 km dar daca scazi distanta pana in centru Buc si cei 10 km din autostrada raman vreo 168-170 km.
    Cei 96 de autostrada ai poti face in 26-27 min cu o medie de 210 dar asta inseamna practic nimic pe banda 2 de la un capat la altul, nici o decelerare,nici o situatie care sa ceara putina frana- practic imposibil in realitate .Medie de 200 inseamna ca daca mergi 5 minute cu 170 din cauza traficului trebuie sa mergi alte 5 minute cu 230 sa ramai in medie!!
    Pentru Slatina Pitesti cu toate curbele si localitatile care sunt, o medie de 160 e de domeniul basmelor de adormit nepotii - o medie de 130 e uriasa si rezervata numai profesionistilor, cu masini de >300 cp si sange rece.
    Ai mers vreodata prin Albota, Colonesti,8-9 comune,etc cu 160 la ora??Nu cred ca poti spune asa ceva si nici nu te-ar onora sau ridica in ochii nimanui.
    Nu sunt de accord cu KMR un astfel de test, are sanse mari sa ne lase fara sa mai avem de la cine primi berea.
    Bucura-te de masina asta superba, dar mergi tot timpul ca si cum ai avea copilul pe bancheta din spate e mai bine pt tine si cei ce te iubesc!

Comment

• bine spus :!:
      08' Accord 2.0 AT Exec Volcano Grey
      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/mm25/

Comment

• Scuze ca imi exprim si eu parerea, dar cred totusi ca exagerezi cu unele lucruri. Nu numai cu viteza si cu timpul, cum ti-au mai spus altii, dar si cu consumul. Poate e entuziasmul debordant, incantarea ta vis-a-vis de Accord sau tineretea... Nu stiu ce varsta ai. Ma rog...
        Spuneai ceva de 800Km cu un plin? La cum mergi tu la drum? No way, man! Si, daca vrei, iti dau un exemplu, incerc sa-ti argumentez.
        Mi-am luat si eu o bestie identica cu a ta, pana si culoarea, tot inainte de Pasti si sunt si eu la fel de incantat ca si tine.
        Am incercat si eu sa nu o chinui prea rau primii 500-1000Km, desi am aceeasi parere ca "fierul' e facut sa te duca unde si cum vrei, nu sa il "menajezi". Dar mi-a trecut repede retinerea si am calcat-o si eu putin, Buc-Suceava si Buc-Tg. Jiu, si am ajuns pe la 2500Km.
        Cum spuneam, in we am fost pana aproape de Tg. Jiu, 560Km dus-intors, si am consumat TOT rezervorul. La intoarcere, pe la jumatatea autostrazii, m-am decis sa o las la maxim 150Km/h, ca altfel nu mai ajungeam la B! Aveam mai putini km pana la pompa decat pana in B.
        E adevarat ca pe A1 am mers cu 160-180, putin si spre 200Km/h. Pe centura Pitestiului (nu era nimeni), m-am convins ca "prinde" cei 230Km/h, fara probleme, dar cand iti citesc tie schimbarile de viteza cu a 2-a, a 3-a la 110 - 140 Km/h, mi se pare ca sunt un biet amator incepator!
        Eu cred ca la 230Km/h nu puteam sa tin geamul deschis si mana afara, dar ma faci sa incerc data viitoare.
        Take care!
        ACCORD 2008 2.0 SSE M/T 155cp, Dark Mocha

Comment

• Originally posted by astra_rullz
          Sti care-i faza? Cand iti iei BMW seria 5,7 sau clasa C, E, sti ce ai sub capota si stai linistit. Cu asta esti intotdeauna tentat sa vezi, mai poate, nu se intampla nimic? Nu crapa nimic?
          Sincer prima data cand am atins 200 am realizat dupa vreo 5 minute, eram atat de concentrat incat puteam sa jur ca merg cu 160, adica nici o diferenta de tinuta de drum. La 225 simteam ca masina are parca 10 tone dasupra si nimic nu ma poate scoate de pe sosea, parca atunci se asezase mai bine. Mai tipa si nevasta-mea la mine ca stateam cu o mana pe geam si tineam volanul cu 2 degete, sincer daca tineam toata palma mi-era frica sa nu fac vreo miscare mai brusca.
          Intre timp, in trafic fac slalom cu Kia progresez si apoi pun in practica cu Honda. In Bucuresti recunosc, in trafic cu Kia, desi are cu 10 ani mai mult ajung mai repede, am mai mult curaj si vizibilitate. Cu Honda am inceput usor, usor, mai o depasire riscanta....in cateva luni....da nu mai zic nimic ca dupa aia cine stie ce vorbe imi mai aud pe aci.
          A propos de "mai poate" sau cat poate! Cu ani in urma am avut ocazia sa cunosc oameni extraordinari, piloti celebri romani, pasionati pana in atomul din celula de masini, motoare si viteza! Maestri ai pilotatului! Am avut ocazia sa lucrez cu GoodYear-Dunlop Tyres Romania!

Acesti maestri ai volanului spuneau un lucru despre masini! Sa dea Dumnezeu sa nu afli cat duce o masina! Ca tot! Ca s-ar putea sa fie ultimul lucru pe care il afli!

Este responsabilitatea ta cum conduci, nici nu te laud nici nu te condamn!
          Deci fii responsabil si sa ai gandul cel bun!!!
          Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
          ... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...

www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!

Comment

• @KMR Lexus RX 350 negru, proprietar Oprea de la Lavoro penru cine stie cate ceva din Slatina.
            De cronometru sincer nu am nevoie, sper sa nu mai repet experienta. Cand nu te grabesti nu ai cum sa scoti asemenea rezultate decat pentru palmares.
            Nu mi-am dorit sa scot timp, am vrut decat sa ajung la timp la o intalnire si daca am putut face asta intreg sunt extrem de multumit.
            @DANANDREI Intre Sl-Buc sunt exact 165 km, Media a fost 160 pe tot drumul, autostrada si Sl-Pit. Incercati un pic sa rationati inainte de a posta si a face calcule total absurde. Daca din cei 160 km 100 sunt pe autostrada sa zicem cu o medie de 180-190, faceti o regula de 3 simpla si va va da media pe cei 65 km. Probabil undeva la 130-140.
            In comune circul cam cu 120 stiu si aflu daca sunt radare in zona aia, am prieteni care zilnic tranziteaza zona Sl-Pit si aflu daca sunt radare.
            @Route66 Ma faci sa cred ca e vorba de o rautate daca iti inchipuiai ca am geamul deschis si mana afara. Vorbeam de cotul rezemat de geam, e destul de obositor un drum de 250 km, plus ca-ti ofera stabilitate in manevrara volanului sa ai mana de pe volan rezemata.

Voi continua sa-mi xprim experientele chit ca plac chit ca nu cititorilor. Drumul asta e singurul pe care pot scoate asemenea timpi. Pe drumul asta cu o Kia Sportage din 98 bat orice Passat al carui sofer nu prea a facut cunostinta cu drumul. Si saraca masina nu duce, intervie skill-ul. Eu de vreo 2-3 ani fac drumul asta pe fiecare saptamana dus-intors. Asta inseamna 8 drumuri/luna, as putea sa-l conduc si fara faruri noaptea.(aici exagerez)
            Nu ies cu masina asta decat in afara Buc asa ca altceva nu am ce sa va povestesc. Am si eu 30 de ani si sincr discutii la o bere cum ca a mea e mai lunga si mai groasa si ca am batut 5 tigani aseara tin de timpul liceului.
            Daca unii nu stiu ce au sub capota si li se pare imposibil sa-i dai a 2-a la 80-90 nu le recomand decat sa incerce. Eu asa fac intotdeauna, nu stau sa citesc de pe forumuri si reviste cum se conduce o masina. Incerc si perseverez. Sincr aia cu dpasirea intr-a 2-a aici parca am citit-o si normal ca am testat-o, cu mare succes dar nu fara emotii.
            Daca vedeti vreun accord gonind cu 160-180 pe Sl-Pit stati fara grija, sunt je.
            Nu stiu despre ce v-ar placea sa scriu in afara de senzatiile si tinuta de drum a masinii. De brelocuri, xenoane, si alte shit-uri? Puii mei cand voi avea destui bani sa-mi iau o masina cu adevarat sport sigur n-o sa ma intereseze nici ce culoare va avea. Pasiunea mea pentru viteza o am in sange, pana acum n-am avut ocazia, desi am rupt Kia incercand sa fac performante. Mi-am lat masina asta exact pentru senzatiile pe care mi le ofera. Pentru alte motive existau si alte masini mai ieftine sau mai economice.
            La consum nu mi-a consumat niciodata mai mult de 11. Iar cel mai putin 5,8 pe Slatina Pitesti.

Comment

• Hai ca ai luat-o si tu prea personal!

Oricum aici se remarca o distinctie! Tu esti fan viteza in timp ce majoritatea de aici sunt fani Honda! Culmea e ca Honda pe care o ai tu chiar merge tare!

Cunosc senzatia pe care ti-o da un drum cunoscut! Te simti acasa si esti in largul tau in timp ce altii circula precaut!

Eu am facut Bucuresti-Iasi o data sau chiar de doua ori pe saptamana timp de un an si jumatate, poate mai mult! Stiam toate curbele, radarele, vacile, trenurile, politistii, sarbatorile, etc!
              Pana la Iasi sunt 420km pe Bacau si 395 pe Vaslui! Aveam 4h si 20 min pe oricare dintre rute din motive de traseu! Plus - minus 10 minute! La drum curat!

Recordul personal a fost de 3 ha si 45 min pe Bacau! Iesire din Iasi - intrare Bucuresti pe DN1! Eram foarte presat de timp!

Deci se poate sa se poata! Ce stiu este ca pana la Craiova am facut aprox 3 ore cu un Renault 19, cu carburatie dubla, 1.4, 75cp! In 2004, ianuarie!

Am facut Oradea - Bucuresti cu un A6 de 3k cu 225 cp aprox. 6 ore si cu pauze pe drum de tigara plus un radar in localitate! In 2006!

E adevarat ca de atunci au trecut niste ani, cam 3-4, si acum masinile sunt mult mai dese si in afara localitatilor!
              Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...

Comment

• tu ai facut 3h 45 min pe buc-iasi si eu 4h 30 min pana in Bacau, drum pe care l-am facut de 2 ori in viata. i rest my case. advarat la intoarcre 3h dar din Bacau dar tot sunt departe.
                Iar daca mai am cateva grabeli d-astea scot sigur sub 55 min Buc-Slatina caci sunt sigur ca se poate. Sl-Pit este un drum superb d.p.d.v. al concntrarii, iardaca cunosti drumul ca pe cel din fata blocului este o placere sa-l faci.
                Eu sunt fan Honda si fan viteza, dar eu inteleg asta prin a ma bucura de fiecare strop de benzina ce-i curge prin vene si nu s-o spal de 5 ori pe saptamana si sa-i iau rimms sau cine stie ce cruciulita pe bord.
                Unii vorbesc de dvd....doamne, pai la vitezele astea numai la tv nu m-am uitat, puii mei nici la telefon nu mai raspund cand sunt la volan.

Comment

• @astra_rullz: Acel Lexus minunat nu sta foarte bine in caracteristici:
                  http://lexus.masini.ro/masini_noi/mo...evard-plus.htm
                  Aici scrie ca are viteza maxima 200 KM/ora deci eu tot nu cred. Aia cu cronometrul era la modul ca poate realizezi ca exagerezi putin. Iti dai seama ca n-am nici un interes sa-ti pun viata in pericol dar m-as bucura sa nu mai citesc aberatii pe aici. Mai e unul asemanator pe forum. Nu stiu cine este Oprea de la Lavoro si nu cred ca am de ce sa-l stiu. Sunt doar curios sa stiu cum te cheama ca poate de tine am auzit daca esti asa priceput
                  :wink: Glumesc, nu ma intereseaza cine esti dar e bine sa fii un pic mai ponderat in povestiri ca vorba aia: '' Am mai citit si noi "" 8)
                  I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                  My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                  '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                  '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                  '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                  EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                  EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                  EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                  EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                  EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                  EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• KMR daca tie ti se pare atat de incredibil sa faci 165 km intr-o ora si 5 minute intr-o Honda...sincer chiar nu sti ce conduci. Exista trafic si trafic, uneori chiar daca trag tare nu scot sub 2 ore, nu am cum, de data asta a mers. Unchiul meu a scos 1 ora si 40 min acum multi ani cad a dus-o de urgenta pe var-mea la spital la Bucuresti intr-un Oltcit!!! Cred ca conduc totusi ceva mai bun decat un Oltcit. Si multi prieteni de-ai mei scot 1h20m-1h30m.
                    Chiar n-am nici un motiv sa fabulez.
                    Next time, daca v-a mai fi, am aparatul foto care poate inregistra pana la 2 ore, o sa-ti pun filmul, de fapt inceputul si sfarsitul ca te intereseaza ora de plecare si sosire.
                    Masina scoate, daca voi nu credeti e treaba voastra, am vazut destui cu Passaturi care merg pe banda a doua pe autostrada cu 120, nu-i chiar asa scumpa benzina ce naiba!

Comment

• @ astra_rullz eu spun doar ca bati campii cand spui ca ai avut o medie orara de 213 km/ora cu o masina care are viteza maxima de 200 km/ora. Mai trist este ca este si SUV si ca tu crezi ce spui. N-ai idee cum conduc eu asa ca nu fa presupuneri. Oricum nu cred ca scopul discutiei este sa vedem cine conduce mai tare Daca vrei, da-mi un PM si te dau eu cu un LS 460 care este masina comparativ cu RX-ul si care teoretic ar putea atinge performantele de care zici tu dar in realitate nu cred ca poti obtine pe Slatina-Bucuresti 45 minute. Maine il sun pe un amic de-al meu care are un M6 si mai bate si el drumurile astea si cam stie sa conduca, cat a facut cel mai putin. Eu iti spun doar sa te gandesti cand faci afirmatii. Nu e nevoie sa filmezi, sa cronometrezi, ti-am mai spus: ''Am mai citit si noi''

LE Nici nu stiu cat costa benzina si nu prea ma intereseaza. Prietenii stiu de ce !
                      My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car

Comment

• Copii! :!: Decat sa ne certam, mai bine-un cantec vesel sa cantam!!! :lol: :lol: :lol:

Comment

• Pai eu asta fac, cant un cantecel vesel :lol: :lol: :lol:
                          My cars:

Comment

• :lol: :lol: :lol: Si conduci pe Frank Sinatra - My Way! :lol: :lol: :lol:

Comment

• In principiu pe Rammstein dar mai ascult si Sinatra ( nu in masina ) :lol: :lol: :lol:
                              My cars:

Comment

• Acum serios! Eu cred ca poate sa scoata timpul de care zice! Eu am facut saptamana trecuta 35 min in cap de la km 115 pana la km 13, in fata la Carrefour! Pe autostrada! Am avut doar un varf de 200, asa, doar sa vad cum e, in rest 160-180! Si multe franari pentru ca vii de sus catre 120-130km/h! Nu mai stiu cum e bucata dintre Pitesti si Slatina ca sa-mi dau cu parerea!! Un prieten de-al meu a scos, pe fortare, e adevarat, 27 de minute pe aceeasi distanta! Cu un Megane 1.5 dci! Adica tot pe autostrada A1!

Daca de la Slatina la Pitesti sunt doar 65 de km atunci poti obtine timpul asta! Sau, ma rog, te apropii! Dar tre' sa arzi multe reguli de circulatie! 8) 8) 8)

Comment

Working...
                                X