If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La 7 seara plec din Slatina si trebuia sa iau masa la restaurant in Buc la 8.
Mi-am dat seama ca practic e imposibil sa faci 180 km intr-o ora. La 8.05 eram la intrarea in Bucuresti.
... noroc ca un bec s-a aprins, tarziu dupa cele 2 beri consumate, dar macar a palpait si am ramas pana in suta : RADAR.
97 km 6 puncte si 225 amenda .
Hmmm... as zice si eu ca viata are o valoare mai mare decat o cina... multa grija la mersul la viteze mari ca din pacate autostrazile de la noi sunt foarte periculoase si civilizatia rutiera e inexistenta pentru unii.
Uite m-a ros constiinta si cand am vazut mesajul am coborat din nou sa vad sticla.
GS27 ANTI PLUIE http://www.radar-auto.ro/?p=productsMore&iProduct=342
Face toti banii.
Referitor la comentariile voastre...perfect de accord, nu-mi sta-n fire nici sa beau nici sa gonesc ca nebunul.
Nu fac asta zilnic, va povestesc scapari de-ale mele. Masina e periculoasa, te indeamna sa o incerci din pacate daca ai deja microbul in sange nu mai scapi.
Ieri am facut Buc-Bacau si mi-al uat 4,5 ore...am numarat 9 radare viteza medie 78 km/h consum 8,2. Azi la intoarcere doar 3 ore ca era mai lejer decat 3 radare, petarda a inceputsa functioneze.
Nu trece saptamana fara sa fac 200-300 km zilnic, asta pe langa cele 7-8 ore de santier si 5 de birou. Imi pare rau ca nu sunt pe placul tuturor, am luat aceasta masina tocmai sa ma bucur de avantajele pe care mi le ofera , imi scuteste mult din timpul pierdut in special pe rutele din afara Buc.
Trebuie sa plec, dupa cei 280 facuti in dimineata asta ma asteapta alti 150 prin traficul nostru cotidian.
Ciuz.[/img]
Din pacate, astea sunt vremurile... Avem masini misto de care nu ne putem bucura decat cand iesim din tara. Dar cred ca noi ca soferi responsabili putem face mult mai mult decat campania aia cretina cu "viata are prioritate".
Sti care-i faza? Cand iti iei BMW seria 5,7 sau clasa C, E, sti ce ai sub capota si stai linistit. Cu asta esti intotdeauna tentat sa vezi, mai poate, nu se intampla nimic? Nu crapa nimic?
Sincer prima data cand am atins 200 am realizat dupa vreo 5 minute, eram atat de concentrat incat puteam sa jur ca merg cu 160, adica nici o diferenta de tinuta de drum. La 225 simteam ca masina are parca 10 tone dasupra si nimic nu ma poate scoate de pe sosea, parca atunci se asezase mai bine. Mai tipa si nevasta-mea la mine ca stateam cu o mana pe geam si tineam volanul cu 2 degete, sincer daca tineam toata palma mi-era frica sa nu fac vreo miscare mai brusca.
Intre timp, in trafic fac slalom cu Kia progresez si apoi pun in practica cu Honda. In Bucuresti recunosc, in trafic cu Kia, desi are cu 10 ani mai mult ajung mai repede, am mai mult curaj si vizibilitate. Cu Honda am inceput usor, usor, mai o depasire riscanta....in cateva luni....da nu mai zic nimic ca dupa aia cine stie ce vorbe imi mai aud pe aci.
Scuze tot timpul uit sa ma uit in portbagaj. Sunt cam repezit din fire.
Si vorbind de repezit...
Abia m-am intors din Slatina. O zi cu peripetii. Azi mi-am cunoscut cu adevarat adversarul si prietenul.
La 7 seara plec din Slatina si trebuia sa iau masa la restaurant in Buc la 8.
Mi-am dat seama ca practic e imposibil sa faci 180 km intr-o ora. La 8.05 eram la intrarea in Bucuresti. Pot spune ca masinuta asta n-a stiut ce inseamna sub 5000 rotatii. Depasiri cu a 2-a, a 3-a la 110, 140 la ora, pe autostrada am mers un Range Rover, eu si un Octavia in coloana, 180-210 pana in Bucursti, alergat in Bucuresti, pana la urma am facut un rezonabil 25 de minute de intarziere.
Si muzica am orpit-o pe drum pentru a simti masina, inca pot spune ca nu-i stiu limitele, dar mult nu cred ca mai am sa-i dau de cap. Vreau sa stiu momentul in care spune "nu mai pot". De vreo 2 ori am ajuns si la 190 pe Slatina-Pitesti, nu am mai tinut cont de zdranganitoarea aia de bipaie in continuu la orice stalp de curent.
Se termina cina, ma intorc acasa si aporpe de casa, era vreo 1 noaptea, vad liber pe mosilor si plec de la semafor fimi-ar capu de bolovan aproape de suta, noroc ca un bec s-a aprins, tarziu dupa cele 2 beri consumate, dar macar a palpait si am ramas pana in suta : RADAR.
97 km 6 puncte si 225 amenda .
S-a razbunat amica asta noua pe mine....e a doua amenda in 1,5 luni si deja 8 puncte. Si maine ma asteapta Bacaul.....
Trebuie neaparat sa schimb petarda.
Sper ca nu te superi dar eu nu cred ca ai facut Slatina-intrare Bucuresti in 65 minute. Sunt 160 km in care ai cateva localitati, cateva coborari si urcari, intrarea aia cretina de pe autostrada, semafoare la intrarea pe autostrada, cedeaza trecerea tot la intrarare pe autostrada...., etc. Ar fi insemnat sa ai o medie orara de 147,7 Km/ora si nu cred ca ai reusit asa ceva. Am mai mers si eu pe traseul asta de cateva ori ( zeci sau poate chiar sute de ori ) si nu cred
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Nici nu ai cum sa-l faci. Sincer. Eu fac drumul asta aproape saptamanal inca de cand eram copil. Si cu masina de cativa ani buni. Il stiu pe de rost, fiecare curba. Am avut o medie de 160 km am facut si 5 minut o pauza de tigara.
A fost prima data cand am mrs pe Slatina-Pitesti cu 180-190, in rest intre 150-170. Radare nu sunt decat foarte rar.
Cu un Lexus am facut acum 2 ani 45 min dar nu conducam eu. Nu ma intreba de cate ori am spus Tatal Nostru.
Nu mai ai cedeaza, s-a pus sensul giratoriu si daca vezi de sus ca e liber poti depasi coloana prin scuarul demarcat.
45 minute inseamna o medie orara de 213 km/ora. Eu cred ca nu se poate obtine nici chiar cu lexus ( ce model ? ). Iti repet: stiu si eu drumul foarte bine, sunt de loc din Slatina si as vrea sa cred ca ca realizezi vitezele medii de care vorbesti. Putem face si un test: cand pleci din Bucuresti dau drumul la cronometru si cand ajungi il opresc sa vedem daca este posibil. Noaptea, pe la 2-3 cred ca ai o sansa dar dupa amiaza la 7 nu ai. Sa-mi spui cand vrei sa cronometram :lol:
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Comment