ASTRUL: '08 Honda Accord 2.0 SE M/T, Dark Mocha Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

marcus, ,
    nu stiu daca m-am facut inteles!
    I-l stimez pe astra pt felul in care a abordt pb.
    Si eu cred ca electronica viitorului e pt. fraieri.
    (am ex . cu gps careb v-ar face sa rade-ti 2 zile)
    Daca te deranjeza exprimarea mea ma voi conforma !

Cu stima!
    Astept intrebari pertinente pe pagina mea! . Promit ca o sa le inerc!!
    http://hondafan.etp.ro/gallery/v/ryloy/
    http://www.hotelcehov.ro/

Comment

Hai n-o lua personal! Nu trebuie sa te conformezi la nimic! A fost, asa, un spirit... Sper ca nu te-ai suparat! Si daca te-ai suparat eu te iert! :lol: :lol: :lol: Glumesc!

Astra e atat de fericit cu jucaria lui incat nu mai conteaza nimic! Eu sunt atat de fericit cu jucaria mea incat vreau sa fie perfecta si conteaza tot!! E doar o nuanta!

P.S. Pentru mine electronica e un suport extraordinar care mie , personal, imi face viata mai usoara! Folosesc masina in special pentru a-mi desfasura activitatea! Deci tot ce ar putea sa ma scuteasca de miscari in plus sau ar putea sa-mi serveasca este binevenit!

P.P.S. Sunt incantat de masina mea!
      Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
      ... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...

www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!

Comment

Am luat o solutie de parbriz anti-ploaie strasnica. Asta seara m-a prins furtuna pe Buc-Pit turna cu galeata iar eu nici nu activasm stergatoarele. Buna solutie. mai ales la viteze mai mari nici macar o zecime de secunda nu zaboveste pe parbriz.
        Am mers pe ploaie cred ca peste 30 km si odata n-am activat stergatoarele.
        Problema e ca trebuie sa stergi geamurile bine inainte apoi cand aplici solutia trebuie sa stergi cu servetele de hartie de consumi un bax intreg. Iti ia cam juma de ora sa faci parbrizul si luneta. Dar merita!

Comment

pai era frumos sa ne spui si cum se numeste solutia minune... rayer:
          Honda Sacrilege 2.0 GPL A/T

Comment

si important ar fi sa ne spui si de unde ai cumparat-o...

Comment

Dap... daca e ceva asa de bun vreau si eu.
              '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

solutia parbriz miraculoasa

este atat de strasnica aceasta solutie de parbriz incat nu se poate divulga provenienta ei?!?!
                @astra: poate te milostivesti si ne dai si noua bietilor muritori cateva informatii.
                multumim anticipat
                mircea
                Accord '07 2.0 ES, M/T, silver

Comment

Turtle Wax Water Repellent 8 ron orice Metro.
                  '07 Accord 2.0 ES Dark Mocha
                  '98 Civic Sedan 1.6 VTi New Vogue Silver

Comment

Cand ma duc jos la masina va spun exact denumirea si daca o gasesc va dau si un link. De cumparat trebuie sa caut facturile ca zilnic intru in 5-6 magazie sau hyper-market-uri.
                    8 ron n-am dat stiu sigur. ceva gen 25 ron. faza tare e ca si dupa spalare tot asa aluneca apa. m-a tinut vreo 3 spalari in circa 3 saptamani o singura pulverizare.
                    Revin cand am date concrete.

Comment

multumiri din partea noastra , a fanilor. asteptam detaliile cu interes. :wink:

Comment

Si nu se fixeaza praful pe solutia asta?
                        "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                        "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

exact asta vroiam si eu sa intreb delphi. ce se intampla cu milioanele de tone de praf din scumpa noastra capitala europeana
                          mircea

Comment

Duminica am reusit sa-mi conving viitoarea consoarta s-o duc sa se bronzeze la mare. S-a mirat toata de unde atata disponibilitate din partea mea pentru a conduce 500 km pentru o zi de soare naughty.gif .
                            Rezultatul...autostrada soarelui. Nu mai spun prea multe ca o sa-mi sara lumea in cap....de viteze periculoase, dar nu ma pot abtine sa nu pontez un 225 mic. Si inca e nesatula, dar gata o pastrez pentru autobahn! Pana in Mamaia am facut aproape 2 ore, zic eu un timp rezonabil.
                            A bipait petarda aia de Cobra cred si la carutele din toate satele. Dar da frumos pe masina death.gif . Pana mea daca imi vine ceva acasa o bag pe logodnica la inaintare ca si-asa nu prea vrea sa mai conduca.
                            Destul de nasoala autostrada la viteze mari, cam inguste benzile si multe curbe aiurea, numai autostrada nu e asta. In fine drumul a fost placut.
                            Ce ma enerveaza cel mai mult este cum arata masina dupa vitezele astea. Numai gaze spoite pe capota oglinzi si nr. In Bucuresti o scot rar, sa-i pastrez spiritul de viteza nu sa o invat lenesa in trafic.

Comment

@astra_rullz: pana la urma acea substanta miraculoasa pentru geamuri este sau nu Turtle Wax Water Repellent?
                              mircea

Comment

Scuze tot timpul uit sa ma uit in portbagaj. Sunt cam repezit din fire.
                                Si vorbind de repezit...
                                Abia m-am intors din Slatina. O zi cu peripetii. Azi mi-am cunoscut cu adevarat adversarul si prietenul.
                                La 7 seara plec din Slatina si trebuia sa iau masa la restaurant in Buc la 8.
                                Mi-am dat seama ca practic e imposibil sa faci 180 km intr-o ora. La 8.05 eram la intrarea in Bucuresti. Pot spune ca masinuta asta n-a stiut ce inseamna sub 5000 rotatii. Depasiri cu a 2-a, a 3-a la 110, 140 la ora, pe autostrada am mers un Range Rover, eu si un Octavia in coloana, 180-210 pana in Bucursti, alergat in Bucuresti, pana la urma am facut un rezonabil 25 de minute de intarziere.
                                Si muzica am orpit-o pe drum pentru a simti masina, inca pot spune ca nu-i stiu limitele, dar mult nu cred ca mai am sa-i dau de cap. Vreau sa stiu momentul in care spune "nu mai pot". De vreo 2 ori am ajuns si la 190 pe Slatina-Pitesti, nu am mai tinut cont de zdranganitoarea aia de bipaie in continuu la orice stalp de curent.
                                Se termina cina, ma intorc acasa si aporpe de casa, era vreo 1 noaptea, vad liber pe mosilor si plec de la semafor fimi-ar capu de bolovan aproape de suta, noroc ca un bec s-a aprins, tarziu dupa cele 2 beri consumate, dar macar a palpait si am ramas pana in suta : RADAR.
                                97 km 6 puncte si 225 amenda .
                                S-a razbunat amica asta noua pe mine....e a doua amenda in 1,5 luni si deja 8 puncte. Si maine ma asteapta Bacaul.....
                                Trebuie neaparat sa schimb petarda.

Comment

Working...
                                X