eu dorm! Daca vii incoace, schimbam problema ... dar de la tine vreau fapte, ca de vorbe-s satul! Si daca vii cu Kia (sau orice altc cotet) anunta-ma sa-mi ascund piticania!
ASTRUL: '08 Honda Accord 2.0 SE M/T, Dark Mocha Pearl
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Guest
Trebuie sa montez anvelopele de iarna si sa ma pregatesc de plecare.
Pentru ca mi-a placut atat de mult excursia de anul trecut, m-am hotarat sa o repet.
Pana acum am rezervat doar cazarea, masa de revlion si visul sotioarei mele de a merge la:
Urmeaza sa stabilesc si traseul. Mi-am planificat 4 nopti inainte de destinatie, prima intre Venetia si Milano, Lago di Garda. Urmatoarea pe langa Monaco, apoi strabatand Coasta de Azur de la Marsilia inspre nord, probabil pe langa Lyon, si ultima inainte de Paris pe langa castelele de pe Valea Loarei, Chambord, Amboise si Chenonceau. Sper sa apuc sa vad macar vreo 2.
Dupa Paris, unde intentionam sa stam vreo 7 zile, probabil ne vom intoarce prin Elvetia si Austria, dar asta o va decide si vremea. In caz contrar, ninsori si drumuri inchise, ne intoarcem tot prin sud.
Alte noutati nu mai am. Ah, ba da, am loc de parcare platit, caci ne-a amenajat ADP-ul in spatele blocului. Azi noapte am stat toti sa ne trasam liniile de demarcatie. Destul de ieftinache, cam 100 ron/an. A fost bataie pe locuri, cu spagi, cu luat locuri de la alti vecini, cei cu 2 masini sau cu masina de la firma....
Eu am gasit o rezolvare mai inedita, pentru rabla am "achizitionat" locul din dreptul ghenei de gunoi. Si-asa REBU nu intra pentru ca nu are loc de intors si femeia de serviciu scoate pubelele la strada odata pe saptamana.
Ma gandeam cat de cretini sunt romanasii astia de traiesc la Capitala. Imediat, dar imediat cum au luat fluturasul de la ADP, au inceput sa ridice stergatoare, sa scoata lumea afara din casa, cum ca a parcat cineva pe locul lor.
Cum sa-ti inchipui ca in secunda in care tu ti-ai luat locul de parcare, cel care a parcat acolo inainte trebuia sa stie stie treaba asta?
Doamne...mare ti-e gradina.Last edited by hondatu; 21-11-10, 12:30.
Comment
-
Guest
Am chiar 2 locuri de parcare platite. Plus cel pe care parchez rabla(neoficial), chiar 3 si unul de inchiriat
Ce viata pe unii...s-au batut aia si au dat spagi, au tras sfori sa prinda un loc, au facut pe vecini sa-l prinda si pe-al doi-lea. Eu m-am dus azi frumusel: -mai aveti tanti? -Desigur, chiar 3.
Nici n-a mai verificat ca am mai luat unul pe acelasi apartament.
Care aveti vreo idee de revelion in Paris? Caci la castel s-au dat locurile.
Comment
-
Originally posted by astrul View PostIn noaptea asta ma duc sa-mi schimb anvelopele la un service non-stop.
Azi era full cam peste tot.
eu am gume de iarna de 195/65/15!nu stiu ce foloseti tu,dar daca mergi pe janta stock,nu cobora sub 1.8 pe 225/45/17!ex CL7 AT 2006
CN1 Sport 2005
KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"
"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"
Comment
-
Guest
O sa tin cont de sfatul tau, dar am 225/45/17.
Cu 1.8, cu cat am iesit de la ASKO din service, am facut pana in cateva ore.
Practic, am plecat la Slatina, apoi direct Venetia. Cand am ajuns in Venetia surpriza, roata se desumfla..
Cand am verificat presiunea toate aveau 1.8.
Asa ca am zapacit un cauciuc de vreo 200 de euro folosit vreo 5000 km.
In seara asta o sa verific si calitatea plasturelui, desi vulcanizarea a fost facuta in Franta. Benuiesc ca nu sunt probleme.
Comment
-
Guest
Excursia mea (astrul) prin Europa
Bun, treaba sta asa. Am 4 nopti la dispozitie sa ajung in Paris. Mi-am luat rezerve pentru orice fel de intarzieri provocate de vreme.
Nu mai trec prin Serbia ci prin Ungaria. Prima noapte in Austria, a doua in Munchen si inca doua. Ma gandeam a treia in Frankfurt si ultima la Bruxelles inainte de a ajunge la Paris. Sau Luxemburg.
Stiu ca fac un ocol insa altceva mai bun nu am gasit.
Prin Elvetia sunt multe drumuri care sunt inchise iarna, nu vreau sa risc.
Alte opinii?
Comment
-
Pai ar trebui sa spui despre consumul fantastic, despre demarajul demential, despre despre despre...eheee Astrule cate "despre" ai putea gasi...
Pacat ca nu sunt si eu in .de cand vii incoace ca mi-ar fi drag sa iesim la o bere cu Dani.My cars:
2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC A/T
ex.: 2007 Honda Civic Sport 2.2 i-CTDI M/T
Comment
Comment