Sigur, de preferat o autorulota sa am si unde dormi dupa.
ASTRUL: '08 Honda Accord 2.0 SE M/T, Dark Mocha Pearl
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Razvan p. are dreptate, dar poti? Femeile, cand intra intr-un magazin de haine/bijuterii, supermarket, ansamblu rezidential de case noi, dealer auto intra in transa, comunici mai greu cu ele, li se diminueaza auzul, le creste debitul verbal si se transforma intr-un mic pradator cu ochii dupa toti leii/iepuroii pe care-i ai la dispozitie !! A mea, de pilda, dupa trei luni de plimbare pe la toti dealerii auto din Bucuresti, cand a intrat in CR-V a zis ca nu se mai da jos pana n-o platesc si ..asta a fost! Trebuie sa recunosc ca nu ne-am ciondanit deloc pe tema asta si eu am avut aceeasi optiune instantaneu. De cativa ani i-a incoltit ideea sa fugim de la bloc la o casuta cu curte pe langa Bucuresti, norocul meu ca e vorba de sume mai mari, pe care nu le avem, exista momentan alte prioritati, dar pradatorul...nu se lasa!!Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Guest
Am nevoie de cofraje metalice si ma duce investitia la peste 10k.
In 3 ani am bagat in ea vreo 1,5 k in anvelope, 1,5k revizii, 2k Casco, nu vorbesc de rca, itp, si altele. Toate asta ca sa ies de 2-3 ori pe an afara si de vreo 10-12 ori la tara.
Ieri am gonit spre Slatina ca ma rupea spatele in scaun. Ma intreb cum dracu o sa fac eu 6000 km de sarbatori cand nu mai rezist nici 200 km in ea.
La fiecare denivelare simt de parca mi se rupe coloana in bucatele mici si ascutite.
Ii mai dau o sansa si daca ma intorc pe targa, cum am venit anul trecut...cred ca e clar cine primeaza.
Comment
-
Lasa cofrajele metalice si ia-ti un CR-V, n-o sa te mai doara nimic !Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Pacat ca trebuie sa o daiErai mult prea incantat de ea.
Dar totusi, chiar asa nasoale sunt suspensiile de pe SSE? Sau ai probleme prea mari cu spatele, si nu suspensia e cauza? Ma gandesc cum e la al meu (accord), nu zdruncina asa tare, e un pic mai tare suspensia si simti anumite denivelari mai rau, dar totusi parca nu asa...-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
-
Guest
Problema cu iahnia de coloana o am de vreo 12 ani.
Ce-a fost acum 3 ani nu se mai aplica acum. Deja am 3 luni de cand merg ca un babalac de 70 de ani.
La drum lung e crima. O stiu din primele excursii lungi.
Daca se incumeta consoarta s-o ia sub aripa ei, ramane. Imi iau eu alta, dar tot erau buni banii de o investitie de lunga durata. O sa mai rumeg problema.
M-am "facut" aseara pe drum cu un Astra si cu greu l-am dovedit. Si nu din cauza masinii, ci din cauza virajelor luate la viteze care imi provoaca multi G la coloana.
Am sa incerc ultima perioada din an sa merg doar cu ea, sa nu fie de la rabla, care imi produce zilnic multi G. Desi in perioada verii, cand mi-a reaparut problema, cu Honda am mers mai mult de o luna.
Sa fie coincidenta?
Comment
-
Toate ca toate, dar nu frantuzoaice ! Never ! Decat daca vrei sa regreti H-ul pana la adanci batraneti, dpdv al fiabilitatii.-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
-
Citroen e o categorie aparte, nu e chiar ca Renault sau Peugeot... Iar in gama Citroen, C5 si C6 nu au nimic in comun cu restul... Un C5 cu suspensia Hydractive si scaune cu masaj e parfum pentru coloana...Last edited by CatalinP; 14-11-10, 19:52.
Comment
-
Guest
Man, sa fim seriosi, daca e sa schimb ceva cu siguranta va fi un upgrade (look&feeling).
Nu e vorba de problema financiara, doar ca mi s-a facut o propunere la care nu m-am gandit pana acum. La cum ma cunosc de sentimental, stiu deja deznodamantul, o sa incerc sa gasesc o rezolvare amiabila a problemei.
La anul trebuie sa schimb rabla, cea care a produs-o p-asta. Incep niste investitii noi, incep o casa, iar bani de alta masina pentru santier...nu prea vad de unde.
Pana la urma rabla face bani, Honda ii papa. Normal ar trebui sa ma intereseze productia, apoi placerea.
Daca as gasi o masina pe care sa o folosesc fara regrete pe santiere, dar si afara m-ar scuti de mai multe probleme. Anual am in jur de 2-3000 de euro cheltuieli diverse pe cele 2 masini.
Pentru asta am nevoie de fiabilitate (japoneze sau nemtoaice), garda inalta, 4x4 si nu vrajeli asistate, forta pura, consum decent. (si un look deosebit), si sa ma incadrez intr-un anumit buget, bineinteles,
Comment
-
Citeste bancul ala pus de un coleg mai devreme .... cu " decand ai impresia asta" ?
Adica ... tu vrei si look, si ceva "special" si 4x4, si fiabiilitate si consum. Probabil in timp vei vrea sa-ti mestece si-n varza. Fra ... nu mai fuma mah, ca-ti dauneaza!
Parerea mea, vinde Honda, produ ce este de produs si dincolo de 35 de ani cand te faci mare si stii exact ce vrei, ia-ti un Maybach, ca ala nu-ti da dureri de sale (daca o sa mai traiesti sa ai sale), apoi ... succesuri !
Comment
-
saptamana asta am facut 1200km la japita asta batrana de accoarda pe care o am-127.000km!ieri si astazi cam 350km!bai,la 35ani si 95kg este masina ideala!la 1,86 incap exceptional in ea,stau mai rau in legend care mi-a rupt genunchiul dr pe 1000km,suspensia accordului meu e f smooth iar fiind AT este inegalabila!depasesti de pui in fund toti colegii cu aseiz&stuff,e confort in ea,feeling sportiv!daca iti iei LAND CRUISER ai sa te tii de manerele de sus la curbe de parca ai fi in cires la furat si zagltie propietarul copacul!!!
motoarele pt 4x4 tre sa fie ~3000cmc pt o treaba buna,consuma toate...ti-ai f@#$T nortocul my friend!cata-te la doctor,rez sanatatea ca o sa regrezi masinutza asta!
ca unul care un bussines in domeniu pot sa-ti spun cat costa amortzioarele de sustinere a capotei la LAND CRUISER???690 fara TVA buc!baga x2 si iti revii!o guma???1200ron!de calitate!sa mai bag???te lesin daca continui!segmentat motor 3.0 DID la toyota-16.900ron care includ 53 ore de manopera!
rampa de injectoare denso:9000ron!crapa repede de la motorina!
sa trec la VAG?potae la MB?la X5,X6???te cam scarpini in fund ca maimutza!dar cand o sa te usture......nu ai sa ai loc de palsturi!Last edited by razvan p.; 14-11-10, 21:37.ex CL7 AT 2006
CN1 Sport 2005
KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"
"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"
Comment
-
Guest
Gata bre, am inteles. Dar tot imi trebuie o janghina de serviciu.
Scaune gonflabile s-or gasi? Sau ceva asemanator de pus peste.
O alta chestie care nu mi-a venit in minte pana in seara asta. Nu intelegeam de ce ma dor coastele la drum lung. Nu stiu cum sunt scaunele voastre dar scaunul meu are niste protuberante pe margini, banuiesc ca sa te tina din lateral in curbe.
Eh, distanta dintre chestiile respective < latimea umerilor mei => pozitie incomoda.
Am mers si cu alte tipuri de Accord si nu erau la fel.
Cred ca mai bine scimb scaunul decat masina...
Originally posted by HonDanutzzz View Postbla...bla...chichi richi m-o facut muica sofer!
Mai ghini zai shi fashiem di revelion.GuestLast edited by Guest; 15-11-10, 00:17.
Comment
Comment