Foaarte bine! Pe ei...!!! :lol:
ASTRUL: '08 Honda Accord 2.0 SE M/T, Dark Mocha Pearl
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...
www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!
-
Guest
Azi facut drumul de 200 km.
Consum autostrada 10,2 tinuta numai la 160-170.
Consum dn pana in treapta a 4-a, mers lejer pana in 120, multe depasiri si coloane 7,3
Consum general per 600 km 10,5 dintre care jumatate in Buc.
Sunt super incantat de consum.
De masina nu mai zic, toti se uita cu jind la ea.
Dar promit sa fiu grijuliu cu ea, desi fara sa vreau cere talpa, parca imi spune ca vrea si mai mult. Suspensia sport pe autostrada e bestiala, parca te tine lipit pe sosea.
eu in afara de gps si antiradar, si cel mai probabil ambele intr-unul singur, am auzit de asa ceva, nu vreau sa mai pun nimic e ea, e perfecta exact asa cum a pasit de pe fabrica.
Considr ca-mi satisface absolut toate necesitatile.
Apropo, cum se baga CD-ul, mi-e lene sa citesc acum cartea?
Comment
-
Guest
Azi prima buba gasita la masina. Te invita pur si simplu sa-i dai talpa.
Am primit cadou 2 puncte pentru viteza pe autostrada, m-au luat la 150 norocul meu chior a fost ca tocmai franasem destul de serios, cu 20 de scunde inainte aveam 205.
Cred ca cel putin 2 luni ma uitam la ea in parcare. In loc sa-l injur pe cel care s-a trezit sa depaseasca exact inainte sa trec pe langa el i-am aprins o lumanare in biserica.
M-am si luat cu un Audi si era chiar placut cum mergeam unul in spatele celuilalt la 190-200. Cand nu l-am mai vazut in spate era prea tarziu, cred ca avea antiradar.
Si cu o zi inainte vroiam sa-mi iau unul dar n-am gasit ceva performant. La viteze de peste 150 daca nu iei unul cu raza lunga degeaba il mai ai, poate primesc vreun pont despre un antiradar ultraperformant. Nici un sfat despre un GPS. Ma gandeam deunazi la un HTC Tycoon II. Din pacate bugetul dupa vacanta e cam limitat sa dau 27 de mil dintr-un foc.
Dar antiradarul este o necesitate .
Comment
-
Detectoare radar:
http://www.detect.ro/
http://www.detector-radar.ro/
http://www.magazin-online.ro/
Am mers cu fratele la Bucuresti, el are un Whistler, a mers OK :wink:Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum
Comment
-
Guest
Luat Cobra XRS 9830. Mi-a placut si design-ul lui. Insa piuie asta la toate garajele si benzinariile de pe drum.
Am terminat cei 2000 km de mers usor. Acum sa incercam si turatii de peste 5000.
Pot spune ca cruise-control-ul e total ineficient pe autostrazile noastre.
Exact cand ajungi in dreptul unora, desi te vad ca vii lansat se gasest cat unul sa depaseasca chiar in fata ta. Doamne cat imi iubesc patria.
Bine zic unii: suntem o tara de tarani.
Cand vad AG pe nr. de inmatriculare se aprinde codul rosu si sporesc atentia de 10 ori. No offence celor care s-ar putea simti vizati.
Pentru cei cu OT din locul meu natal si AG oglinzile laterale sunt pur decoratiuni pentru masina.
Nu exista drum catre Craiova unde sa nu evit cel putin 2-3 accidente.
Comment
-
Hmmm...si eu patesc acelasi lucru, pe acelasi traseu spre Craiova...cu aproximativ aceeasi connationali...2008 CL7 2.0 M/T SSE - Black
2007 Jazz CVT - Blue
“Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi.” Soichiro Honda
sigpic
Comment
-
Originally posted by astra_rullzCand vad AG pe nr. de inmatriculare se aprinde codul rosu si sporesc atentia de 10 ori. No offence celor care s-ar putea simti vizati.
Pentru cei cu OT din locul meu natal si AG oglinzile laterale sunt pur decoratiuni pentru masina."Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
"The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett
Comment
-
Guest
Gata si cu inmatricularea, ieri am platit toate taxele, taxa lu Tariceanu a fost 543 Euro, azi am am luat numerele si talonul.
Azi am facut 180 km Buc-Slatina medie 170 autostrada Buc-Pitesti, medie 140 Pitesti-Slatina (60 km), consum 10,2.
Sunt super-incantat de consum. Cu un plin fac cam 2 drumuri dus-intors Slatina-Buc, Adica in jur de 800 km.
Azi am incercat si depasirea de la 80-100 in treapta a 2-a, restul de 10 km/h intr-a treia, o adevarata experienta de pilotaj.
Comment
Comment