ASTRUL: '08 Honda Accord 2.0 SE M/T, Dark Mocha Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    KMR
    Super Moderator

• KMR
    replied
    La ce foame au societatile de asigurare, te poti astepta la orice. In fine, era o parere, nu neaparat trebuie sa tina cont de ea.

Leave a comment:

• Toyboy
    Senior Member

• Toyboy
    replied
    nu se poate considera proba...

Leave a comment:

• KMR
    Super Moderator

• KMR
    replied
    Eu zic sa editezi postul asta. Cine stie cine citeste si poate repari masina pe banii tai.

Leave a comment:

• astrul
    Senior Member

• astrul
    replied
    Daca eram treaz, faceam tambalau mare. Chemam alt echipaj sa faca constatarea si mergeam mai departe.
    Bausem o bere si mi-era ca abia asteptau sa-mi puna fiola. D-aia m-am retinut. Oricum trebuie s-o renovez total.
    Eram si cu jumatatea buna langa si n-am vrut sa o stresez si mai tare. Oricum, bine ca am avut frane si reactie ca ma opream direct in jandarmi. Nu ca mi-ar fi parut chiar rau.
    Sincer, mi-e mila de specimenele astea neanderthaliene.

L-am pus pe Hugh ca seamana cu tata la fizic si cu mine la caracter
    astrul
    Senior Member
    Last edited by astrul; 31-05-14, 12:58.

Leave a comment:

• fst
    Senior Member

• fst
    replied
    Inteleg ca dupa experienta asta ti l-ai pus pe house, sper sa ai casco. trebuia sa faci poze, lejer castigai in instanta. Dar ce zici de dn1 care are pe multi km bordura aia plina de praf pe mijloc pe care nu o vezi. Aia din otopeni macar au pus niste stalpisori fluorescenti

Leave a comment:

• KMR
    Super Moderator

• KMR
    replied
    Trebuia sa faci fotografii si sa-i dai in judecata, sa mentionezi ca nu erau semnalizate in declaratia de la polite. Mai mult de atat nu poti face.

Leave a comment:

• Toyboy
    Senior Member

• Toyboy
    replied
    nasol mane.... mai stiu altceva fomistii decat sa bage in ei ?

Leave a comment:

• astrul
    Senior Member

• astrul
    replied
    Spumeg de furie. Mi-am julit bara, capota si o aripa. Nu nasol, dar suficient cat sa fiu furios.
    Veneam dinspre Marriot, am facut stanga prin fata parlamentului si urma sa fac dreapta spre Unirii. Eram pe prima banda. Un rahat de tab d-ala de jandarmi parcat pe dreapta. Cu greu ma strecor intre el si taximetristul din stanga mea care se pregatea si el sa faca dreapta, abia reusisem sa-l scot de pe banda mea pe care, cu nesimtirea specifica, incepuse sa si-o insuseasca.
    Plin de victorie si avant patriotic dau sa fac dreapta. Ma trezesc in fata cu niste panouri metalice pe care le iau din plin. Le-am aruncat vreo 2 m. Unul mi-a ricosat pe capota de 2 ori.
    Ma dau jos plin de spume. In fata mea 4 jandarmi in ploaie. Incep sa racnesc la ei, ba inconstientilor, puneti noaptea pe ploaie panouri albastru inchis pe care abia le vezi de la 2m si exact in curba? Ca astea-s dotarile. Nici macar un panou reflectorizant, o banda ceva, e 15 lei una in pana mea.
    Si m-am apucat de bagat si de scos in mama ei de jandarmerie cu capetele seci care sunt angajate.
    Dom'le discuta cu politia rutiera, aia care era parcata 10m mai incolo.
    Ma duc la tablagii. Mancau. Nici macar n-au vrut sa deschida geamul sa vorbeasca. Urlu la ei, dom'le daca era trecere si erau pietoni? Zic, ba dobitocule, vezi tu vreo trecere aici? Dar daca era, trebuia sa mergeti mai incet. Zic inca o data, nu e trecere si e un drum pe care-l fac zilnic, am luat curba cu 30 la ora, altfel nu opream la 1m de panouri ci ma opream in voi. D-aia i-am pus pe jandarmi cu benzile de pe haine lor sa-i vada lumea. Zic, unde ma, la 10m de panouri? Zic, hai cu mine in masina, mergem pe prima banda si cand fac dreapta imi arati si mie cand observi tu panourile.
    Idiotii nu le-au pus nici macar cu 1m mai in spate sa ai sansa sa le observi. Dupa ce mi-am bagat si scos in capetele lor de idioti, am plecat mai departe ca eram si cu sotia care incerca sa ma calmeze sa nu ma lege aia.
    Pe cuvant daca nu-mi vine sa ma intorc inapoi si sa-i alerg cu masina pe-acolo pana-i calc pe cap.
    Fir-ai a dracu mama care m-ai nascut in tara asta plina de prosti si oligofreni ca deja nu mai suport!

In alta ordine de idei, ma gandeam sa-mi schimb amortizoarele cu cele vechi macar pentru o perioada. Simt nevoia de putin comfort.
    astrul
    Senior Member
    Last edited by astrul; 31-05-14, 11:00.

Leave a comment:

• chipson78
    Senior Member

• chipson78
    replied
    Originally posted by cci View Post
    Adică a 2a īn oraș? Īncearcă o presiune cu 0.1 mai mică la anvelope... caută și un osteopat pentru șale.
    Nu cred ca există SUV mai confortabil la drum lung, iar stabilă nici atāt.

Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
    fata de CL7, CR-V 4 e mai confortabila la drum lung(banuiesc ca la fel e si cr-v 3, eu vorbes de experienta proprie). este intr-adevar si putin mai lenesa si ceva mai instabila(cu exceptia drumurilor acoperite cu zapada), numai ca eu am trecut la old boys, mai mult de 150-160 n-am mai mers de cativa ani.

Leave a comment:

• ticker
    Administrator

• ticker
    replied
    Daca nu-ti iei CR-V eu ce sa-ti fac?

Leave a comment:

• cci
    Senior Member

• cci
    replied
    Adică a 2a īn oraș? Īncearcă o presiune cu 0.1 mai mică la anvelope... caută și un osteopat pentru șale.
    Nu cred ca există SUV mai confortabil la drum lung, iar stabilă nici atāt.

Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk

Leave a comment:

• astrul
    Senior Member

• astrul
    replied
    De schimbat mai am role, lant, intinzator, pompa apa, dar mai astept sa dea semne de imbatranire. In rest, cam totul e nou pe ea, in materie de consumabile.
    Vad ca placa de ambreiaj se tine bine, nu da semne de uzura, pedala e tot moale, sper s-o tina tot asa. Oricum, m-am invatat minte, in oras imi aleg o treapta de viteza si in ea raman.
    Ceva major nu am de modificat la ea, imi place asa cum este in momentul de fata. Poate doar estetic as mai face una-alta la ea, daca vreau masina de lupta, prefer sa cumpar una destinata pentru asa ceva.
    Duc, insa, lipsa unei masini pentru drum lung, una confortabila si cu pozitie inalta la volan, un SUV/Jeep eventual. Salele mele batrane au inceput sa cam scartaie la fiecare groapa si denivelare.

Leave a comment:

• Wagner
    Senior Member

• Wagner
    replied
    Cat timp ai un minim de grija de ea, adica revizii la timp si piese de calitate, poti sa o alergi mult si bine. Asta am descoperit pe pielea mea, cu Civic, dar se aplica in mod clar si pentru Accord.

Sent from my RM-914_eu_romania_275 using Tapatalk

Leave a comment:

• astrul
    Senior Member

• astrul
    replied
    Originally posted by Wagner View Post
    La mai mare!!! Am sentimentul ca o s-o duci macar in 500k km...
    Multam. Daca nu-mi iau alta intre timp, sunt sanse. Acum vine casa, deci buget pentru masina noua nu prea exista. Deci vreo 3 ani sigur o sa mai bata drumurile, asta ineamna minim 200-250k la ritmul in care inghit km.
    Originally posted by merluciu View Post
    Sa-ti traiasca doamna! Ieri i-am facut si eu ITP-ul tot a 3-a oara.
    Si tie. E frumos sentimentul ca ceva care are deja 6 ani si 200k in bord sa functioneze asa bine.

Leave a comment:

• merluciu
    Senior Member

• merluciu
    replied
    Sa-ti traiasca doamna! Ieri i-am facut si eu ITP-ul tot a 3-a oara.

Leave a comment:

Working...
X